Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Kiváncsi voltam, rákerestem, és

http://forums.mtbr.c...nvert 80 to 100

elvileg lehet(?)

vagy mégsem:

http://forums.mtbr.c...nvert 100 to 80

?!

évjárata válogatja

régebbiek pl elvileg kihauzhatók de csili csak 90 mm-en van (jóeséllyel pont a speci miatt ugye)

aztán olyan is volt ami 100-asból lehetett 120-140-es de 80 as pl. nem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Kiváncsi voltam, rákerestem, és

http://forums.mtbr.c...nvert 80 to 100

elvileg lehet(?)

vagy mégsem:

http://forums.mtbr.c...nvert 100 to 80

?!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Szerintem még nagyobbra is. Három lyuk van rajta, közöttük 20 és 30 mm távolság.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
picit off: a 80-as rokadat nem lehet kihuzni 100-ra?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha minden jól megy holnap Bp-n felülök egy M-es Epic-re, ha a boltban (Probike) megengedik. De ezzel nem hiszem, hogy gond lesz.

Adott évi modellt, tehát most 2010-est nem tudok kifizetni. Csak régebbi akciós, vagy esetleg jó állapotú használt vázban gondolkodom. Plusz 100 mm-es Fox villát is kell vennem, bár ezt olcsón megúszom ha eladom a 80-as rókámat.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
2008-as Epic-hez lehet venni tagot ala natur, pótalkatrésznek?

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

én az erá-t még mindig jobb gondolatnak tartom, elég nagy a különbség az M-es és az S-es epic között, s akinek épp nagy az M-es annak az S-es lehet kicsi lesz. én próbáltam S-es epicet, baromira nem volt jó, pedig az M-es épp csak nem nagy.

Hát az új s-es epic váz tényleg nagyon picinek tûnik a kép alapján, és bután is néz ki (arról nem is beszélve, hogy milyen "apró" problémát említenek a linkelt postban)

Gabe-nek sokszor javasoltuk már az m-est, nem kell félni attól "alacsony" embereknek sem.

Továbbra is csak azt tudom javasolni Gabe-nek, hogy próbáljon ki egy epicet valamelyikünknél. Se használt, se új áron nem szabad próba nélkül megvenni egy ilyen drága vázat.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hali!
2010-es modellek mikortól kaphatók idehaza?
Az ár megegyezik majd a hivatalos oldalon levövel?

Aki tudja a választ:

rob mostanaban zero idot tolt a forumon. nem hiszem hogy ez a kozeljovoben drasztikusan valtozni fog. szal ha specialized support kell akkor dobjatok neki egy emailt vagy hivjatok fel.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
amúgy meg ha jók emlékeim Rob aztat mondta hogy jövõ február magasságában kezdenek érkezni...

igaz eddig is kb igy volt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
melyik hivatalos oldalon? csak mert a .hu-n 09-es arak vannak, a .com meg totalisan irrelevans.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Hali!
2010-es modellek mikortól kaphatók idehaza?
Az ár megegyezik majd a hivatalos oldalon levövel?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Volt valaha hivatalosan nõi epic (era) vagy saphira itthon?

Szerintem nem, pár éve érdeklõdtem, de csak szánakozó mosolyban volt részem...

Gabe, ha tavaszig tudsz várni és van rá keret akkor rendelj egy s-es epic marathont amíg lehet.
Használt s-est itthon sose fogsz kapni, már az m-esek is eltûnnek az apróból.

Az mtbr.com specialized alfórumban láttam képet a 2009-es s epcirõl (regelned kell, hogy lásd a képet):
http://forums.mtbr.c...74&postcount=61

A 2010-es meg már barna, ha kék nem jön be, egy 100-as teló még mindig kell bele stb... :)

saphire volt tavalyi feka pink, gondolom 1 db , most is árulják még akciósan...

én az erá-t még mindig jobb gondolatnak tartom, elég nagy a különbség az M-es és az S-es epic között, s akinek épp nagy az M-es annak az S-es lehet kicsi lesz. én próbáltam S-es epicet, baromira nem volt jó, pedig az M-es épp csak nem nagy.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Volt valaha hivatalosan nõi epic (era) vagy saphira itthon?

Szerintem nem, pár éve érdeklõdtem, de csak szánakozó mosolyban volt részem...

Gabe, ha tavaszig tudsz várni és van rá keret akkor rendelj egy s-es epic marathont amíg lehet.
Használt s-est itthon sose fogsz kapni, már az m-esek is eltûnnek az apróból.

Az mtbr.com specialized alfórumban láttam képet a 2009-es s epcirõl (regelned kell, hogy lásd a képet):
http://forums.mtbr.c...74&postcount=61

A 2010-es meg már barna, ha kék nem jön be, egy 100-as teló még mindig kell bele stb... :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

teljes 2 mm-rel
még a régebbi is csak 4 mm-el

Régebbire gondoltam.Csak annyi? Nekem sokkal többnek tûnt valamiért.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A Stumpjumper FSR 120-120 rugóútja soknak tûnik, tengeribeteg lennék. :) Epic/Era van tervben, legkésõbb tavasszal.

Ha Era-t veszel és majd berakod a ki milyen topicba, ne sértõdj meg ha egy kicsit piszkálunk majd miatta. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Esetleg próbálj ki egy M-es Stumpit,az rövidebb,mint az Epic,persze csak ha nem ragaszkodsz az Epichez.

teljes 2 mm-rel
még a régebbi is csak 4 mm-el

Gabe amúgy sztem esélytelen (mivel még gyári honlap szerint sincs forgalomban vázként)
max bontatni lehetne, de nem kötnék rá fogadást hogy ittho egyáltálan lesz era...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A Stumpjumper FSR 120-120 rugóútja soknak tûnik, tengeribeteg lennék. :) Epic/Era van tervben, legkésõbb tavasszal.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Miért, kitiltották? :)

nem, dehogy. csak van mas dolga eleg.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Mennyire kompatibilis egy férfi egy (Epic women's specific) ERA modelllel? A kissé hajlított felsõcsövön kívül van különbség? Az, hogy rövidebb nekem kimondottan jó lenne, mert az M-es Epic nagy.

Esetleg próbálj ki egy M-es Stumpit,az rövidebb,mint az Epic,persze csak ha nem ragaszkodsz az Epichez.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

rob mostanaban zero idot tolt a forumon. nem hiszem hogy ez a kozeljovoben drasztikusan valtozni fog.

Miért, kitiltották? :)