Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

melyik váz?Nekem is az van a marathon vázamon,és gyári.

A gányolt az gányolt. Slussz! Ciki ilyennel járni!
:D:D:D (ma én leszek az ügyeletes kötekedõ)

Eddig még nem sikerült kipróbálnom az új "távtartóimat", de hétvégére tervezem... (de csak a technikai support támogatásával:))
www.magicteam.hu

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Tudnál tolni egy egész alakos képet? Tekinteném :)
stumpjumpa

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

s-works felirattal?

Igen:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
s-works felirattal? A 2007-esen csak "szimpla" karbon link volt (de az is minek).

A 2009-esen a pici s-link úgy tûnik sima alu végre (nem tûnik karbonnak, mert ha az lenne biztos mutogatnák a "karbon szövetet")

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Kicsit gányolt a váz az tény: s-works karbon link marathon vázon stb.

melyik váz?Nekem is az van a marathon vázamon,és gyári.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Kicsit gányolt a váz az tény: s-works karbon link marathon vázon stb.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az alap ebay üzenetben jött ilyen:

So far, so good! Your bid has been confirmed, and you are the high bidder. It's almost yours, but you could still be outbid. You can improve your chances of winning by increasing your bid.

De jelölve nem láttam sehol reserve price-t.

Ha valaki akar karbon Epic-et tapizni a Probike-ban van egy, ha minden igaz (ajánlották, hogy nézzem meg, de mondtam, hogy nálam a karbon montira nem pálya).

A S-es Epicre: Csak én nem láttam eddig ilyen festést (piros felirat), vagy csak simán olyan régi, hogy ezért siklottam át felette? A villát 100-asnak írja, miközben 80-as, stb.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Most látok egy s-es epicet az apróban...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de fel kellene tuntetnie. azzal hogy elfogadta az eBay a licitedet, megkottetett egy szerzodes. a szerzodesben benne van hogy a licitalt arat neked ki kell fizetned, neki pedig a nyertesnek el kell adnia annyiert. pont.

ha lett volna megadott reserve price, akkor azt mar licitalaskor kiirta volna az eBay automatikusan.

itt egy link

oda van irva, hogy current bid £900, reserve not met. igy aki rarakott £900-at, meg nem nyeri meg.

irjal neki hogy jelenteni fogod az eBaynek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Licitáltam angol ebay egy ERA-ra, pont passzoló színben. Nyertem, erre ír a gyerek, hogy nem ütöttem meg valami reserve árat...Az ilyen minimálárat nem szokás elõre feltüntetni? :o
Nah mind1, majd találok másikat. Az Fsr Xc-t néztem, ha egyszer lesz össztelósom, akkor braines-t szeretnék.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

http://www.velobike....mkod=595&kezd=0

http://www.velobike....ezd=20&mkod=662

Azért az mekkora hahota már, hogy az eredeti ár 841900 Ft. A szintén 2008-as Stumpy Compom ugyanezzel a felszereltséggel 6 kiló volt listaáron.
stumpjumpa

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az volt nekem is, [pro, fox triad-dal] csudi kis bringa.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Az is :) Nôvérem a pink Epic-re is azt mondta, hogy undi :D Még ha magenta lenne, de ez a rózsaszín.

vegyél tavalyi fsr-xc-t. az még 10cm mozog, kicsit zúzósabb, mint az epic, szóval szerintem ideális kompromisszum lenne. probikeban van is egy m-es comp*. presztízse nem olyan nagy, na de ez legyen a legnagyobb baja.

*amikor utoljára ott jártam, még volt

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az is :) Nôvérem a pink Epic-re is azt mondta, hogy undi :D Még ha magenta lenne, de ez a rózsaszín.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezen egesz egyertelmuen latszik hogy noi :)

bar csajom tuti azt mondana ra hogy rusnya

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sikerült felülnöm egy M-es Epic-re a Probike-ban, nem tûnt nagynak. Nincs valakinek ott kedvezménye? :) Mondjuk az a pink szín valami borzalom...

Rob, kösz a választ. A Safire milyen színben van és mennyiért, Braines vagy Triad?

http://www.velobike....mkod=595&kezd=0
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Sikerült felülnöm egy M-es Epic-re a Probike-ban, nem tûnt nagynak. Nincs valakinek ott kedvezménye? :) Mondjuk az a pink szín valami borzalom...

Rob, kösz a választ. A Safire milyen színben van és mennyiért, Braines vagy Triad?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
sorry being offline for a while

era nincs, safire van egy M-es. a nõi piac marginális, a rendelendõ minimál darabszámokat nem tudjuk teljesíteni. amig ez a helyzet nem változik, addig ezek a modellek (is) maximum rendelésre elérhetõek.

2010 árak kinn vannak a kereskedõknél, sõt, dealer book is nézegethetõ. ami abban a dealer book-ban nincs benne, az nem is lesz elérhetõ (sajnos) mint például 29"-es s-works stumpi merev vagy demo váz.

nem tudom volt-e szó róla:
van Epic/Era recall, de minket nem érint, mert amik hozzánk jönnek, azok már a módosított gyártásból vannak a 2009-es modelleket pedig nem érinti
persze akinek szürkeimportból van biciklije, az jelentkezzen nálam email-ben, vagy a velobike kapcsolatfelvétel oldalán.

Originally Posted by wyoracerX
Q:
What, exactly, is the problem?
A:
In eight cases that we know of to date, the mounting bracket for the Brain reservoirs have cracked where it is welded to the seatstay.

Q:
What models are affected?
A:
2010 Epic Marathon Carbon, 2010 Epic Marathon Frame, 2010 Epic Marathon Expert, 2010 Epic Expert, 2010 Epic Comp Carbon, 2010 Epic Comp, 2010 Era FSR Expert Carbon, 2010 Era FSR Expert and 2010 Era FSR Comp.

Q:
Why is the 2010 model year affected and not 2009, they look identical?
A:
For 2010, the Brain mounting tab was moved closer to the rear axle, and there was a design modification to the mounting tab. This design modification resulted in less material at a stressed point.

Q:
Has anybody been hurt?
A:
Not to our knowledge. However, the potential does exist, which is why we issued this Stop Sale notice.

Q:
What should I do if my customer calls me about this issue?
A:
You should advise them to immediately discontinue riding the bicycle. We are currently in communication with the CPSC and will have a solution for you to pass along to your customers in short order. We will let you know more as soon as we hear from the CPSC.

Q:
How many of these incidents have there been?
A:
We are aware of eight.

Q:
Is this a recall?
A:
This is not a recall at this moment. However, we are in contact with the CPSC and will follow all of their requests and protocols. We will keep you apprised as we get direction from the CPSC.

Q:
What should I do with the affected bikes I have in inventory?
A:
Firstly, do not sell any of the affected models that you have in stock. Secondly, we will provide you with replacement parts as soon as they are available, so that you can rework the affected bikes you have in stock. Our belief at this time is that replacement parts will be available in November.

Q:
Will you provide me with a service credit to replace the seatstays of the affected bikes I need to rework?
A:
Yes, absolutely. We are calculating the time required to do this rework. We are also in contact with a cross-section of dealers and soliciting their opinions of a reasonable credit. Based on the time required and the feedback of the dealers we have contacted, we will determine an appropriate amount that will be credited per bike.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Az én villám 80 RLC-ként látta meg a napvilágot, de én 100-RLC akartam ami pillanatnyilag nem volt Faktorban így a 80-asból kikapták a távtartót és máris 100-as lett.

Off
A becsúszóval mi újság?
Holnap kicsit megkergetem az fsr-xc-t :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Szerintem még nagyobbra is. Három lyuk van rajta, közöttük 20 és 30 mm távolság.

Az én villám 80 RLC-ként látta meg a napvilágot, de én 100-RLC akartam ami pillanatnyilag nem volt Faktorban így a 80-asból kikapták a távtartót és máris 100-as lett.