Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

általában ezek a specik barom jól tapadnak, viszont brutál a gördülési ellnállásuk

én elõl hagynám, hátra meg tennék ralphot

elméletileg minden pike lockolható. aztán ez a 327 ami ugye csak oem.

pitch váz pozítvuma viszont hogy szabványos méretú a tag benne szal egyszerûen cserélhetõ ami benne van és belefér még a dhx air is

de nem lehet beletolni szimplan a mc tagot? lattam vki hirdetett boxxerhez. a foszer a rockshox disztribnel azt mondta, hogy megoldhato.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

a recon race telomon van, de oszinten szolva a kompresszioallitas hasznossagara azota se tudtam rajonni (plane a tavon mi ertelme). nekem az a lenyeg, hogy kiallva felfele ne bologasson a bringa.

a pitchen levo gumik milyenek (azon kivul, hogy nehez, mint a malomko)? nekem elegge bevalt a schwalbe nn+rr paros, lehet koltoztetnem.

általában ezek a specik barom jól tapadnak, viszont brutál a gördülési ellnállásuk

én elõl hagynám, hátra meg tennék ralphot

elméletileg minden pike lockolható. aztán ez a 327 ami ugye csak oem.

pitch váz pozítvuma viszont hogy szabványos méretú a tag benne szal egyszerûen cserélhetõ ami benne van és belefér még a dhx air is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

De az mc vége lock-out. Nem? És azért nem számottevõ, de a kompresszió állító csavargatása is van némi hatással a bólogatásra.

a recon race telomon van, de oszinten szolva a kompresszioallitas hasznossagara azota se tudtam rajonni (plane a tavon mi ertelme). nekem az a lenyeg, hogy kiallva felfele ne bologasson a bringa.

a pitchen levo gumik milyenek (azon kivul, hogy nehez, mint a malomko)? nekem elegge bevalt a schwalbe nn+rr paros, lehet koltoztetnem.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

de az mcd-vel nem leszel elõrébb

amúgy ha a pitch az "álombringa" én körülnéznék itthon -pl pár hónapja speedwayben volt -vázként 2 kiló körül , maradék 3 kilóból meg jobban fel lehet szerelni.

amúgy érdekes ez a pitch

fritz meg amcsi honlapon is hiányoznak több évben is a geo adatok, ami van az alapján nem változott, a bikemag teszt szerint változott nem is keveset.

nem ismerem a villak lelki vilagat - nem azzal lehet lockolni? asszem a pro es a comp villaja epp ebben ter el.

mar uton van egy uj 2008as pitch comp (les). annak volt szimpibb a tesztek alapjan a geometriaja (sokat is dicsertek). meglatjuk, hogy milyen lesz. a masik a bringaepites lett volna, de ahogy elneztem a vaz es a normaliabb teloarakat, e ketto is kb annyi lenne, mint a komplett uj comp. ezen az alapokon elindulva megcsinalhatom meg olyanra, ami nekem megfelel.

persze ha tetszik az alapkoncepcio.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
De az mc vége lock-out. Nem? És azért nem számottevõ, de a kompresszió állító csavargatása is van némi hatással a bólogatásra.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

rakerdeztem, kb +20k lenne a motioncontrol bele. nem keves, de meg mindig olcsobb, mint egy uj villa.

de az mcd-vel nem leszel elõrébb

amúgy ha a pitch az "álombringa" én körülnéznék itthon -pl pár hónapja speedwayben volt -vázként 2 kiló körül , maradék 3 kilóból meg jobban fel lehet szerelni.

amúgy érdekes ez a pitch

fritz meg amcsi honlapon is hiányoznak több évben is a geo adatok, ami van az alapján nem változott, a bikemag teszt szerint változott nem is keveset.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

hát mivel vagy 3 éve eladtam, erre most nehezen fogok tudni válaszolni :)

ok :D

a 2010es proban amugy mar levegos villa van - a spec oldalan pitchbol miert a 2008as modellek vannak kinn? :)

rakerdeztem, kb +20k lenne a motioncontrol bele. nem keves, de meg mindig olcsobb, mint egy uj villa.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

hany mmt sulyed nalad alapallapotban? en csak olyan 75-80 korul vagyok.

hát mivel vagy 3 éve eladtam, erre most nehezen fogok tudni válaszolni :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

amúgy 90 kg
04-es coilerben volt egy pike team

s jó eséllyel a következó telóm is rugós pike lesz..

hany mmt sulyed nalad alapallapotban? en csak olyan 75-80 korul vagyok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

mekkora sulyhoz volt jo? igy nem is foglalkoztal a saggel meg ilyesmivel? eleg kicsi az eselye, hogy epp akkora legyen, amekkora kell.

en eleg sokat molyoltam a felfuggesztesek osszehangolasaval a jelenlegin, de megerte :)

amúgy 90 kg
04-es coilerben volt egy pike team

s jó eséllyel a következó telóm is rugós pike lesz..

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

a specinél megcsinálták helyetted

hogyan? allitasi lehetoseg nelkul hogy lesz az 15-20%?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

en eleg sokat molyoltam a felfuggesztesek osszehangolasaval a jelenlegin, de megerte :)

a specinél megcsinálták helyetted

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Meg kellett volna kérdezni, hogy van-e személyes átvétel. A 250 font szerintem nem a lehúzás miatt annyi, inkább csak nem bízik a külföldiekben és rátesz mindenféle biztosítást, vagy csak szimplán béna hozzá.

angolok a "tengerentuliakkal" bizalmatlanok.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

nekem jó volt a gyári

ha sokkal könyebb/nehezebb vagy akkor kell venni puhább/keményebb rugót . ami itthon mondjuk lehet macerás.

mekkora sulyhoz volt jo? igy nem is foglalkoztal a saggel meg ilyesmivel? eleg kicsi az eselye, hogy epp akkora legyen, amekkora kell.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Meg kellett volna kérdezni, hogy van-e személyes átvétel. A 250 font szerintem nem a lehúzás miatt annyi, inkább csak nem bízik a külföldiekben és rátesz mindenféle biztosítást, vagy csak szimplán béna hozzá.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

szállítással együtt 292 ezernél állt meg a licit, meg kellett volna venni.

már úgy érted, hogy angliába szállítással?
mert hozzánk 250 fontért hozzák, ahogy azt karfi is írta.
(Te azért hiszed azt, hogy csak 40 font, mert nem állítottad át a szállítási országot magyarországra;))

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

elhiszem, hogy jol mukodik, ha be van allitva - de igy hogyan lehet beallitani? ugy altalaban a testsulyhoz, meg a hatso rugostaghoz. :confused:

nekem jó volt a gyári

ha sokkal könyebb/nehezebb vagy akkor kell venni puhább/keményebb rugót . ami itthon mondjuk lehet macerás.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

a 351-es Motion control csili a másik vmi alap (aftermarket mind mcd-s, nem is sok különbség van köztük asszem 454 meg 427 közt csak a 454-es alunyaka)
de egyik rugós pike-ban sem lehet elõfeszítést állítani

ez a 2 meg oem (lehet tényleg csak a specinek gyártva)

amúgy az egyik legjobb teló, a kategóriában.

elhiszem, hogy jol mukodik, ha be van allitva - de igy hogyan lehet beallitani? ugy altalaban a testsulyhoz, meg a hatso rugostaghoz. :confused:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
a 351-es Motion control csili a másik vmi alap (aftermarket mind mcd-s, nem is sok különbség van köztük asszem 454 meg 427 közt csak a 454-es alunyaka)
de egyik rugós pike-ban sem lehet elõfeszítést állítani

ez a 2 meg oem (lehet tényleg csak a specinek gyártva)

amúgy az egyik legjobb teló, a kategóriában.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a 327en lehet egyaltalan elofeszitest allitani? annyit latok, hogy bal oldalt van egy tekerentyu: az csak az uturnhoz allitja a rugout hosszat, vagy mast is? hogy is mukodik ez?

kicsit meredek, hogy egy 500e ftos bringan ennyire "buta" villa legyen. igazabol nincsenek nagy elvarasaim, de egy lockout es a hatso rugostaggal valo osszehangolashoz szukseges elofeszitesallitas nem lenne alap (ha mar egyszer nem levegos a telo)? bar a hatso tag lockolhatosaga nelkul a lock a telon sokat nem er.

http://media.photobu...es/IMG_2219.jpg