Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

szerintem nincs
van egy 2006-os pro mtb-m egy 2007-es comp mtb-m és egy 2009-es sworks-öm
mind egyforma.

A comp cipõkhöz lehet kapni külön csatot? Nem kevés esély van rá, hogy bumszli lábamon nem fog átérni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem nincs
van egy 2006-os pro mtb-m egy 2007-es comp mtb-m és egy 2009-es sworks-öm
mind egyforma.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Ha valaki tudja, segítsen legyen szíves. Van különbség a régebbi (2006) és az újabb (2009, 2010) Speci cipõk méretezésében?
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nem birtam ki, kerestem egy szaraz jardacsikot. jo lesz ez... azt nem ertem, hogy miert nem ilyenre csinalnak minden cangat :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

arn: egy-két képet mutass már róla :)

teljesen gyari egyelore :) pitch comp 2008 kek, mint a bikemagos tesztben.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
arn: egy-két képet mutass már róla :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Szóval mikor mehetek nyálat csorgatni Arn bringalandjébe? :D

fura egy bringa kozelrol - hiaba a gyengebb felszereltseg, van benne vmi olyan profizmus, ami miatt toynak tunik az elmetileg hasonlo szintu bringa mellette.

ps: a haver scott spark 30at is megcsodaltam :) a vaza nem gyenge.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

osszeraktam a verdat (pitch comp, aki nem koveti az esemenyeket) :) ahogy raneztem az volt az elso gondolat, hogy a szinosszeallitasnal a designer szabin lehetett (szakmai artalom).

nehol nagyon olcsonak tunik az elozo cangamhoz kepest (es nehez mint a fene), de ugyanakkor minden reszlet celratoro es odaillonek tunik. a geometriaja meg baromi jo. aki nem probalt korabban egy ilyet, az tenyleg tegye meg, mert csak osztom a cikkiro velemenyet:

az les meret ugy tunik passzol es a kozepes rugo is jonak tunik a pikeban. johet a tavasz, varom mar hogy megnyaggathassam :)

Szóval mikor mehetek nyálat csorgatni Arn bringalandjébe? :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szóltam elõre ;) :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
osszeraktam a verdat (pitch comp, aki nem koveti az esemenyeket) :) ahogy raneztem az volt az elso gondolat, hogy a szinosszeallitasnal a designer szabin lehetett (szakmai artalom).

nehol nagyon olcsonak tunik az elozo cangamhoz kepest (es nehez mint a fene), de ugyanakkor minden reszlet celratoro es odaillonek tunik. a geometriaja meg baromi jo. aki nem probalt korabban egy ilyet, az tenyleg tegye meg, mert csak osztom a cikkiro velemenyet:

Pattanjunk rá! A Pitch – a Speci bicajok legtöbbjével egyetemben – olyan, mint egy jól bejáratott barátnõ… Ha ezer éve nem találkoztatok és összefuttok, akkor is ugyanonnan tudjátok folytatni aaaaa… beszélgetést, ahol korábban abbahagytátok.

az les meret ugy tunik passzol es a kozepes rugo is jonak tunik a pikeban. johet a tavasz, varom mar hogy megnyaggathassam :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

arn:
Szeva,
En most januarban vettem egy M-es pitch pro-t. Itt van kukapesten. Ha gondolod es erre jarsz megnezheted ezeket a sullyedeses dolgokat meg amit akarsz.

koszi, de mar uton van a bringa :)

zotti

zotti

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
arn:
Szeva,
En most januarban vettem egy M-es pitch pro-t. Itt van kukapesten. Ha gondolod es erre jarsz megnezheted ezeket a sullyedeses dolgokat meg amit akarsz.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Én is csak megerõsíteni tudom KGAdam cikkében leírtakat. Meglepõen jól mocorog az alap O2 X-fusion tag. Csak visszaút csili van rajta, de a megindulás finom, nem kopog a vége. Ha kicsit keményebbre fújja az ember még nem is nagyon himbálózik. Persze azért Fsr és no propedal eredményez egy kicsit, de ha nem sietsz nagyon felfelé (egy ilyen keróval hova, minek?) akkor semmi gáz. És elég érdekes, de egy kicsi zárt csapágy van a felsõ forgásponton (rugóstag felsõ csavar). Mókás, ilyet még nem láttam. Garantáltan nem jó semmibe, szóval biztos reszeltetni kell egy adag távtartót ha Fox-ra vált az ember, de az nem lehet nagy ügy. Én egyenlõre még nem kapkodok, jó az O2.

Ilyet árul az enduro fork seals is, illetve a dt tagoknál is elõfordul...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Én is csak megerõsíteni tudom KGAdam cikkében leírtakat. Meglepõen jól mocorog az alap O2 X-fusion tag. Csak visszaút csili van rajta, de a megindulás finom, nem kopog a vége. Ha kicsit keményebbre fújja az ember még nem is nagyon himbálózik. Persze azért Fsr és no propedal eredményez egy kicsit, de ha nem sietsz nagyon felfelé (egy ilyen keróval hova, minek?) akkor semmi gáz. És elég érdekes, de egy kicsi zárt csapágy van a felsõ forgásponton (rugóstag felsõ csavar). Mókás, ilyet még nem láttam. Garantáltan nem jó semmibe, szóval biztos reszeltetni kell egy adag távtartót ha Fox-ra vált az ember, de az nem lehet nagy ügy. Én egyenlõre még nem kapkodok, jó az O2.

nem tul elterjedt az xfusion, de megis ez lesz a harmadik ilyen bicom :) a mostanin a pva van (o2bol a top), es nagyon szeretem. neztem, hogy annak nincs is veszes ara, ha nagyon hianyzik, veszek egy olyat. ott tobb szinten lehet allitani a "propedalt".

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

ellatogathatsz majd az arn bringalandbe, mert mar lassan nemtom hova teszek ennyi cangat. :D

Nálam van hely, ne aggódj ;)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Majd kéretik megmutatni!!! :D kötelezõen ajánlott...:D

ellatogathatsz majd az arn bringalandbe, mert mar lassan nemtom hova teszek ennyi cangat. :D

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

igaz, csak be vagyok sozva :D

Majd kéretik megmutatni!!! :D kötelezõen ajánlott...:D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

hát elõbb nézd meg milyen, ráérsz utána gondolkodni a barkácson

igaz, csak be vagyok sozva :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

de nem lehet beletolni szimplan a mc tagot? lattam vki hirdetett boxxerhez. a foszer a rockshox disztribnel azt mondta, hogy megoldhato.

hát elõbb nézd meg milyen, ráérsz utána gondolkodni a barkácson
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való