cégen belül nem ugyanaz az ember foglalkozik a Hauserrel, mint a Specivel fog.Avexnak nem nagy lépés a Hauser után?
a héten beszélek velük, majd megírok minden infót, amit csak tudok ez ügyben.(nem tudom, hogy az avextõl van-e ide regelve valaki)
cégen belül nem ugyanaz az ember foglalkozik a Hauserrel, mint a Specivel fog.Avexnak nem nagy lépés a Hauser után?
a héten beszélek velük, majd megírok minden infót, amit csak tudok ez ügyben.(nem tudom, hogy az avextõl van-e ide regelve valaki)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
hogy innentõl ezt az új forgalmazó hogyan kezeli, azt nem tudom megmondani.
nincs sajna, összesen kettõ darab 29-es Specink van, egy '08-as 17" vázméretû Stumpjumper HT Comp és egy '09-es Stumpjumper FSR Comp "M"-es méretben.Szia. Rob.
A még meglevõ készleteitekben nincs véletlenül 29-es merev monti vagy váz legalább 20-as méretben?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
igenyes egy honlapjuk van, az mar tuti...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
feb15-tõl az avex a hivatalos forgalmazó.
garanciális kérdésben, új termékek beszerzésében õk az illetékesek (nem tudom, hogy az avextõl van-e ide regelve valaki)
mi még eladjuk a meglevõ készleteinket, aztán részünkrõl ennyi.
remélem pár embernek azért tudtam segiteni itt a fórumon, hogy megoldjuk a problémákat.
a jövõben sajnos engem már nem lehet semmiféle Specializedet érintõ gonddal keresni
Köszönöm szépen a választ, és sokak nevében a segítséget!
Avexnak nem nagy lépés a Hauser után?
A sebesség mindent megold.
Tegnap vissza akartuk küldeni a regisztrációs kártyát a barátnõm újonnan vásárolt Stumpjamper bicójának, a Velobike már nem fogadja, nem õk a forgalmazók, az új forgalmazót felhíva egy kedves hölgy igen meglepõdött szándékunkon, soha még csak nem is hallott örök vázgariról és regisztrációs kártyáról. Nem túl biztatóan kezdõdik...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fejjel lefele elvetélt ötlet hidrós féket állítani...
ez sajna csak egy stroker ryde: es egyelore rohadtul nem tudom ugy beallitani, hogy menetkozben ne erjen hozza a tarcsa. ha a felforditva be is lovom, tekeres kozben mar nem jo (biztos vminek van vmi holtjateka). lehet ezeknel a fekpofa tavolsagat allitani vagy ilyesmi? van ket ismeretlen csavar a feknyergen, de gondolom az egyik a legtelenito, a masik meg a fekpofarogzites.
gondolkodtam rajta, hogy megcserelem a ket bringan... eleg lehet a 18/16os tarcsa a mostani 20/18as helyett? a maguraval ket gondom volt: lotyogos volt a fekkar (ellenben csodafinoman mukodik), ill amit irsz, hogy baromi nehez rendesen bealliani, es meg ugy is hajlamos menet kozben belebele erni.
korabban annal csak olcsobb tarcsafekeket hasznaltam: magura juliet es juicy3at, de toronymagasan a louise a legjobb.
én végig próbáltam már pár féket (stroker trailt is) de eddig a luisa fr volt a legjobb. csak szeret belevegõsõdni, meg eddig nem lehetett itthon betétet kapni (az utángyártottak meg szarok). de ha most lesz betét lehet visszakerül.nah tekertem egy rovidet a pitchel a velemenyem fenntartom: baromi jo a geometria, total meglepo, ki kiallva nagyobb attetelben is alig imbolyog. aszfalton ulve tekerve pedig alig mozog a hatso tag. kerestem par lepcsosort, szepen mozog.
a valtasrendszer ha a jovoben is igy fog mukodni, akkor teljesen jo lesz - jobbnak erzem, mint a korabbi lx-xtt (itt sram x.5-7, lx mix). viszont a fekek (hayes stroke) eleg lelombozoak - nemtom milyen lesz bekopas utan, de nem mukodnek tul finoman. a magura louise eddig sokkal jobban tetszett.