A comp cipõkhöz lehet kapni külön csatot? Nem kevés esély van rá, hogy bumszli lábamon nem fog átérni.szerintem nincs
van egy 2006-os pro mtb-m egy 2007-es comp mtb-m és egy 2009-es sworks-öm
mind egyforma.
Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2010. February 15. - 23:48
Posted 2010. February 15. - 23:38
van egy 2006-os pro mtb-m egy 2007-es comp mtb-m és egy 2009-es sworks-öm
mind egyforma.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. February 14. - 19:37
Posted 2010. February 13. - 18:03
Posted 2010. February 13. - 09:58
arn: egy-két képet mutass már róla
teljesen gyari egyelore pitch comp 2008 kek, mint a bikemagos tesztben.
Posted 2010. February 13. - 09:40
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. February 13. - 07:19
Szóval mikor mehetek nyálat csorgatni Arn bringalandjébe?
fura egy bringa kozelrol - hiaba a gyengebb felszereltseg, van benne vmi olyan profizmus, ami miatt toynak tunik az elmetileg hasonlo szintu bringa mellette.
ps: a haver scott spark 30at is megcsodaltam a vaza nem gyenge.
Posted 2010. February 12. - 23:36
osszeraktam a verdat (pitch comp, aki nem koveti az esemenyeket) ahogy raneztem az volt az elso gondolat, hogy a szinosszeallitasnal a designer szabin lehetett (szakmai artalom).
nehol nagyon olcsonak tunik az elozo cangamhoz kepest (es nehez mint a fene), de ugyanakkor minden reszlet celratoro es odaillonek tunik. a geometriaja meg baromi jo. aki nem probalt korabban egy ilyet, az tenyleg tegye meg, mert csak osztom a cikkiro velemenyet:
az les meret ugy tunik passzol es a kozepes rugo is jonak tunik a pikeban. johet a tavasz, varom mar hogy megnyaggathassam
Szóval mikor mehetek nyálat csorgatni Arn bringalandjébe?
Posted 2010. February 12. - 23:32
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. February 12. - 22:09
nehol nagyon olcsonak tunik az elozo cangamhoz kepest (es nehez mint a fene), de ugyanakkor minden reszlet celratoro es odaillonek tunik. a geometriaja meg baromi jo. aki nem probalt korabban egy ilyet, az tenyleg tegye meg, mert csak osztom a cikkiro velemenyet:
Pattanjunk rá! A Pitch – a Speci bicajok legtöbbjével egyetemben – olyan, mint egy jól bejáratott barátnõ… Ha ezer éve nem találkoztatok és összefuttok, akkor is ugyanonnan tudjátok folytatni aaaaa… beszélgetést, ahol korábban abbahagytátok.
az les meret ugy tunik passzol es a kozepes rugo is jonak tunik a pikeban. johet a tavasz, varom mar hogy megnyaggathassam
Posted 2010. February 09. - 16:42
arn:
Szeva,
En most januarban vettem egy M-es pitch pro-t. Itt van kukapesten. Ha gondolod es erre jarsz megnezheted ezeket a sullyedeses dolgokat meg amit akarsz.
koszi, de mar uton van a bringa
Posted 2010. February 09. - 15:37
Szeva,
En most januarban vettem egy M-es pitch pro-t. Itt van kukapesten. Ha gondolod es erre jarsz megnezheted ezeket a sullyedeses dolgokat meg amit akarsz.
Posted 2010. February 09. - 10:14
Én is csak megerõsíteni tudom KGAdam cikkében leírtakat. Meglepõen jól mocorog az alap O2 X-fusion tag. Csak visszaút csili van rajta, de a megindulás finom, nem kopog a vége. Ha kicsit keményebbre fújja az ember még nem is nagyon himbálózik. Persze azért Fsr és no propedal eredményez egy kicsit, de ha nem sietsz nagyon felfelé (egy ilyen keróval hova, minek?) akkor semmi gáz. És elég érdekes, de egy kicsi zárt csapágy van a felsõ forgásponton (rugóstag felsõ csavar). Mókás, ilyet még nem láttam. Garantáltan nem jó semmibe, szóval biztos reszeltetni kell egy adag távtartót ha Fox-ra vált az ember, de az nem lehet nagy ügy. Én egyenlõre még nem kapkodok, jó az O2.
Ilyet árul az enduro fork seals is, illetve a dt tagoknál is elõfordul...
Posted 2010. February 09. - 07:20
Én is csak megerõsíteni tudom KGAdam cikkében leírtakat. Meglepõen jól mocorog az alap O2 X-fusion tag. Csak visszaút csili van rajta, de a megindulás finom, nem kopog a vége. Ha kicsit keményebbre fújja az ember még nem is nagyon himbálózik. Persze azért Fsr és no propedal eredményez egy kicsit, de ha nem sietsz nagyon felfelé (egy ilyen keróval hova, minek?) akkor semmi gáz. És elég érdekes, de egy kicsi zárt csapágy van a felsõ forgásponton (rugóstag felsõ csavar). Mókás, ilyet még nem láttam. Garantáltan nem jó semmibe, szóval biztos reszeltetni kell egy adag távtartót ha Fox-ra vált az ember, de az nem lehet nagy ügy. Én egyenlõre még nem kapkodok, jó az O2.
nem tul elterjedt az xfusion, de megis ez lesz a harmadik ilyen bicom a mostanin a pva van (o2bol a top), es nagyon szeretem. neztem, hogy annak nincs is veszes ara, ha nagyon hianyzik, veszek egy olyat. ott tobb szinten lehet allitani a "propedalt".
Posted 2010. February 09. - 00:12
Posted 2010. February 08. - 23:04
ellatogathatsz majd az arn bringalandbe, mert mar lassan nemtom hova teszek ennyi cangat.
Nálam van hely, ne aggódj
Posted 2010. February 08. - 21:53
Majd kéretik megmutatni!!! kötelezõen ajánlott...
ellatogathatsz majd az arn bringalandbe, mert mar lassan nemtom hova teszek ennyi cangat.
Posted 2010. February 08. - 21:05
igaz, csak be vagyok sozva
Majd kéretik megmutatni!!! kötelezõen ajánlott...
Posted 2010. February 08. - 20:57
hát elõbb nézd meg milyen, ráérsz utána gondolkodni a barkácson
igaz, csak be vagyok sozva
Posted 2010. February 08. - 20:53
hát elõbb nézd meg milyen, ráérsz utána gondolkodni a barkácsonde nem lehet beletolni szimplan a mc tagot? lattam vki hirdetett boxxerhez. a foszer a rockshox disztribnel azt mondta, hogy megoldhato.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való