Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
nah tekertem egy rovidet a pitchel :) a velemenyem fenntartom: baromi jo a geometria, total meglepo, ki kiallva nagyobb attetelben is alig imbolyog. aszfalton ulve tekerve pedig alig mozog a hatso tag. kerestem par lepcsosort, szepen mozog.

a valtasrendszer ha a jovoben is igy fog mukodni, akkor teljesen jo lesz - jobbnak erzem, mint a korabbi lx-xtt (itt sram x.5-7, lx mix). viszont a fekek (hayes stroke) eleg lelombozoak - nemtom milyen lesz bekopas utan, de nem mukodnek tul finoman. a magura louise eddig sokkal jobban tetszett.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

szép nagyon, kellene:)

Az, és élõben még egy kicsit...Feltöltött kép Kíváncsi vagyok milyen lesz a geoja.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Neked mi nem kellene :P :D
Élõben még szebb ;)

áhh, Speciben gondolkozom. Mindenképpen.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Neked mi nem kellene :P :D
Élõben még szebb ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Tegnap elkezdtem összerakni az új vázat bicóvá, volt kicsi meglepi az elsõ fékcsõ alig ért el a helyére, ugyan úgy 19" a váz mint a régi, de megnézve a geo adatokat a fejcsõ 2 centivel hosszabb a 09 S-Worksnél mint a 04 Stumpinál. Még ,,szerencse" a Fox villában nyak-váll-becsúszó csere volt, és csak úgy mondtam ne vágják a régi villa méretére mert új vázba megy... Mehetett volna az apróba...Feltöltött képhttp://picasaweb.goo...aboca1/Img0013#

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Próbáld már meg egy hozzászólásba összeszedni a gondolataidat, vagy használd a "szerkesztés" gombot, ha kérhetném!

ha vmi egy ora mulva jut eszembe hogyan? szivesen updateelem a hozzaszolasokat, es szoktam is, ha engedi a forummotor. tobb mint tiz eve forumozok mindenfele forumokon, de meg sehol sem volt ez gond. :confused:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

mongy erdekes... mtbren eleg sok pitch review van, de egyik sem emliti a hatsotengelyt, mint gyenge pontot (fek, telo, rugos tag, ilyesmi). ugyanakkor a 475rol meg semmi jot nem olvastam: elferdulo tengely, szethullo csapagygolyok, konuszok, stb. hol az igazsag?

Próbáld már meg egy hozzászólásba összeszedni a gondolataidat, vagy használd a "szerkesztés" gombot, ha kérhetném!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na jo de akkor kellene ra gagyi fek is, mert ki hope ki shimano ki avid

meg gagyi komplett valtas mert vagy sram vagy shimano

meg...

;)

a 475-os agy azert van benne, mert igy lehetett elerni a kivant "price point"-ot. lattuk mar szazszor hogy acera elso valto XT hatso valto. ha valahol sporolni kell, akkor az egy eldugott alkatresz lesz. nos a hatso agy az pl ilyen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Az igazság ott van szerintem, hogy nem egy drága agyat fogsz cserélni a neked tetszõre (hiszen ebben az árkategóriában már vannak idióta berögzõdések: csak DT, csak Centerlock, csak hatcsavar, csak gyári kerékszett, csak ilyen-olyan felni, és küllõ, egyéb elvakultságok), hanem egy egyszerût.

A Konák is így vannak, és még nem egy márka.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
ok, akkor atkoltoztetem oda :)

mongy erdekes... mtbren eleg sok pitch review van, de egyik sem emliti a hatsotengelyt, mint gyenge pontot (fek, telo, rugos tag, ilyesmi). ugyanakkor a 475rol meg semmi jot nem olvastam: elferdulo tengely, szethullo csapagygolyok, konuszok, stb. hol az igazsag?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kerekepites topik?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

legjobb tudomasom szerint nem is arultak soha a Specialized agyakat kulon. csak OEM jottek bringaba epitve. Nekem van egy de az is bontva volt kerekbol

amugy nem nagy durranas, foleg a regi Stout-ok, egy XT-vel siman jobban jarsz

hat ezt vhogy sejtettem a tobbi alkatreszbol, hogy a sajatmarkasak sem lehetnek tul erosek :)

ize... mire kell figyelni agycserenel? 475os shimano, pl a tengelyatmerorol nem talalok infot. amugy 32 lyukas, 6 csavaros.

hogy a rossebbe tehettek egy ilyen sz*rt egy elvileg kemenyebb terepen is bevetheto felmillios bringara? a masik szalka a szememben a hajtokar. a tobbi szodaval elmegy.

ps: lemertem, 10es. elvileg akkor egy 32es 6 csavaros shimano jo lesz bele? esetleg mas olcsobb javaslat 10eig? pl? http://ebike.hu/term...m756 6csavaros/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
legjobb tudomasom szerint nem is arultak soha a Specialized agyakat kulon. csak OEM jottek bringaba epitve. Nekem van egy de az is bontva volt kerekbol

amugy nem nagy durranas, foleg a regi Stout-ok, egy XT-vel siman jobban jarsz

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
lehet kulon specialized agyakat venni? hatra gondoltam, mert idegesit hogy egy ratyi alivio van benne. vagy kapna egy xt agyat.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
megtortent a gumicsere :) -516g. tenyleg nem konnyuek ezek az eskarok.

a speci (hengshin) belsok mert sulya 174-176g, ha vkit erdekel. lehet kiprobalom benne a latexet.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
erdemes megtartani potguminak az eskar sportokat? maradok a rr+nn parosnal, de nemtom erdemes e tarolgatni oket.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

szerintem nincs
van egy 2006-os pro mtb-m egy 2007-es comp mtb-m és egy 2009-es sworks-öm
mind egyforma.

Érdekes... Voltam idén bent nálatok a nagykerben mert volt-van egy régebbi pro cipõtök (2006 körüli...) ami elvileg 46-os és mégis kisebb volt mint a comp 46-osom, lehet rossz méretcímként vartak bele... Készülök Evansról rendelni Expertet és kicsit aggódom...

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

van külön xl-es szij hozzá
meg csatunk is van, de csak párban

Bódottá! Ez volt az egyetlen visszatartó dolog, de akkor ezek szerint ezzel sem lesz gondom. Köszi!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
van külön xl-es szij hozzá
meg csatunk is van, de csak párban

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.