hol jártál, a tundrán?
rövidnadrág, aláöltözõ trikó, rövid mez, paliujj és szélmellény volt a mai szettem
nyár van!
Ilyen melegen öltöztél?
hol jártál, a tundrán?
rövidnadrág, aláöltözõ trikó, rövid mez, paliujj és szélmellény volt a mai szettem
nyár van!
A sebesség mindent megold.
hol jártál, a tundrán?Szél volt, szerintem a rövidnadrág azért még túlzás. Én ma még termo mezben voltam, termo pulcsival. Volt hely, ahol indokolt volt még a szélálló mellény is.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Szél volt, szerintem a rövidnadrág azért még túlzás. Én ma még termo mezben voltam, termo pulcsival. Volt hely, ahol indokolt volt még a szélálló mellény is.Hogy öltözzek holnap? Rövid mez/gatya vagy hosszú? Szél volt?
Csak tesztgép!Déenes: Király a gép! Teszteled, vagy már saját? Hogy tetszik?
még december közepe körül mentem neki a bástyának füred meg tihany közt. (korán volt - 6 körül jártam ott -, szembejövõ autó elvakított, aztán kopp. 9-re mentünk tablófotózásra bedagadt szájjalAndris,bicajos balesetben sérült a fogad?
Eddig úgy néz ki, hogy vasárnap indul egy kisebb különítmény Veszprémbõl Tihanyba aszfalton. Kb 1/2.10-es indulással.Aszfalton azért vigyázat! Szombaton és vasárnap is szándékozok száguldozni!
Délelõtt be kell menni Veszprémbe! Rövid ill. hosszú lett a fékcsõ amit a fékekhez adtak!
Mit teszteltél?Csak nem, egy Pitch-et?Láttam,érdeklõdtél egy ilyen szörny iránt a Specko topicban.
Majdnem: Trans-mission-tDNS szentségtör: twenty one-t próbálgat...
Húzol minket?Idén még nem bicajoztam,de sebaj,viszek lasszót!
ha mutatok Neked egy digitális fogröntgen képet, abból meg tudod állapítani, hogy mennem kell-e dokihoz?
jobb felsõ 1-es, 2-est kicsit lehorzsoltam, elküldtek röntgenre, hogy megnézzük van-e repedés, aztán még nem volt idõm visszamenni a dokihoz...
ha igen, milyen mailre küldhetem?
köszi
Dózer
DNS szentségtör: twenty one-t próbálgat...
ha mutatok Neked egy digitális fogröntgen képet, abból meg tudod állapítani, hogy mennem kell-e dokihoz?...
Teszteltem egy kicsit délután a Gulyadombon.
Nem rosz-nem rosz...
Köszönöm, az albérletet sikerült idõközben megoldani. Bár elég kalandosan...Inotai albi érdekel még? Vasárnap terepfutás. A naplóban olvastam. Érdekel?
Terepen le Almádinak. Malomvölgy, aztán kilátók. Ébredj csak fel és csatlakozz. Hol vegyünk fel?Merre mentek? Ha fel bírok ébredni délelõtt lehet, hogy mennék!
Mondjuk Almádi úti körforgalom?
Matti!
A vasárnapi aszfaltozás 95% OK.
Csak a biztonság kedvéért: hol van a szombati 9.30-as tali?