Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2010. április 07. - 15:46
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2010. április 07. - 14:13
(ez természetesen csak vicc volt:))
A Papodra fel út nem nagyon szokott sáros lenni,mert lejtõs.Pár laposabb részen lehet csak sár,de annyi belefér.A Veszprémi úton is a lapos részek szoktak sarasak lenni,de azt ma kihagyjuk.De köszi az infót!
Írta 2010. április 07. - 13:13
nem tudtam nem összesarazni magam
laciklon
írtam Neked mailt - az actionos rendeléssel kapcsolatos köremailt. ha nem kaptad meg kérlek szólj és küldöm itt priviben.
500 FtJa tényleg, nem volt nálam apró te pedig nem tudtál visszaadni.mennyivel is tartozom ?
A Gázlón legkésõbb rendezem, de be is ugorhatsz érte a céghez jövõ héten.
Amúgy ez a High5 nekem nem jött be szörnyû íze van, mintha szalmát enne az ember.
Amit Te vittél, ahhoz valóban "gépállatnak" kell lenni, hogy szeresd
Én eljutottam odáig, hogy esténként csak úgy ettem egyet, mert megszoktam és megszerettem az ízét.
Abban igazad van, hogy kicsit táp kinézete és íze is van, de nagyon hatékony összetevõi vannak, ezt tapasztalatból mondhatom. Nem tudom, hogy ezt érezted-e Te is vagy csak a szörnyû íz maradt meg
Nem tudom mikor fogok tudni bemenni, majd még szólok elõtte.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. április 07. - 12:53
Írta 2010. április 07. - 12:11
Négyre reményeim szerint itthon vagyok, úgyhogy told be a bringát!Nem jön valaki oda az ABC-hez kb. 10 perccel korábban?
Be kellene ugranom a Kusziba! Vagy, Déenes lerakhatom hozzátok
a verdát?
Írta 2010. április 07. - 10:55
Be kellene ugranom a Kusziba! Vagy, Déenes lerakhatom hozzátok
a verdát?
Írta 2010. április 07. - 07:54
Szóval akkor ma 16.30 a Déenesék boltjánál.
Most hallom ill. olvasom Speci Pitch:D kiváncsi vagyok rá
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2010. április 06. - 21:38
Matti ,nem jössz?
Írta 2010. április 06. - 19:43
Írta 2010. április 06. - 19:37
Kb 30 km, közepes tempóban. Hagyma leszSokat mentek? Mennyire tempósan akartok tekerni?
Hagyma lesz az útvonal mellett?
Osztom a véleményt.Hagymát szedni visszafele kéne, jobb egyhuzamban felszenvedni
Maradjunk akkor a 16.30-nál és mondjuk a Kiskörösi abc elõtt?
Írta 2010. április 06. - 18:21
Remélem minden rendben lesz!
Felfelé talán, lefelé remélem!
Írta 2010. április 06. - 17:04
Empty,én biztos nem fogok nagy tempót menni,örülni fogok,ha sikerül mindenhol feltekernem a csúcsra.Hagymát szedni visszafele kéne,jobb egyhuzamban felszenvedni,bár errõl Déenes neked biztos más a véleményed,mert gondolom te a lefelét nem szeretnéd megszakítani.
Hagyma szokott a Papodon lenni.
Hogy hányan megyünk,az majd kiderül.Eddig hárman,ha te is jössz Empty.
Írta 2010. április 06. - 15:13
Ha csak ezen múlik, teljesítem az álmaidat!
Holnap délután mehetnénk is úgy 16.30-17.00 körül
El is felejtettem tegnap beszámolni róla, hogy medvehagymát is szedtem!
Sokat mentek? Mennyire tempósan akartok tekerni?
Hagyma lesz az útvonal mellett?
Ha lehet mennék! De akkor meg kellene állnom hagymát szedni! Tövestõl!
Ergo kellene egy kis idõ nekem!
Írta 2010. április 06. - 12:11
Ha csak ezen múlik, teljesítem az álmaidat!Én is tervezem már a Papodot.Éjjel pont errõl álmodtam,hogy valamelyik hétköznap délután négyre hívtalak tekerni.És az álmok akkor jók,ha teljesülnek.
Holnap délután mehetnénk is úgy 16.30-17.00 körül
El is felejtettem tegnap beszámolni róla, hogy medvehagymát is szedtem!
Írta 2010. április 06. - 08:10
Tegnap megküldtem tavaszi bemelegítésnek a Papodot.
Isteni volt...
Én is tervezem már a Papodot.Éjjel pont errõl álmodtam,hogy valamelyik hétköznap délután négyre hívtalak tekerni.És az álmok akkor jók,ha teljesülnek.Így hát valamelyik nap tényleg kéne menni egyet.Szerintem nagyon kíváncsi vagyok a bicajodra,asszem...
Felfelé nem voltak olyan gondjaid,mint egyik srácnak a Speckos topicban?Gondolom te erõbõl megoldottad a kérdést.:)A lefelét meg meg sem kérdezem.
Írta 2010. április 06. - 08:05
hol fogsz lakni? ha erõs vagy, egyeztethetünk majd bringázástJövõ héten a Bakonyban fogok tekerni, szintet gyûjteni, most nézegetem az útvonalakat. Tekerhetõ országútival a Kõris hegyi szerpentin? Jah meg a Bakony 200 útvonala érinti a Kab hegyet arra jó minõségû az út?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. április 05. - 20:26
...maximuma sorompóknál kell leszállni ha pont akkor zárva vannak.
Á, dehogy. Bunny hopp!!!:D:D
(Outival van csak igazán sportértéke a bunny-zásnak...)
Írta 2010. április 05. - 19:51
Elég sokan megyünk az egyesületbõl.Jön valaki idén a Kürtös Kupára?
Jövõ héten a Bakonyban fogok tekerni, szintet gyûjteni, most nézegetem az útvonalakat. Tekerhetõ országútival a Kõris hegyi szerpentin? Jah meg a Bakony 200 útvonala érinti a Kab hegyet arra jó minõségû az út?
Igen, tekerhetõ a Kõris, maximuma sorompóknál kell leszállni ha pont akkor zárva vannak.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. április 05. - 19:45
A magyar utak jó minõségérõl inkább ne beszéljünkTekerhetõ országútival a Kõris hegyi szerpentin? Jah meg a Bakony 200 útvonala érinti a Kab hegyet arra jó minõségû az út?
Azért tekerhetõek országutival is ...
Csak vigyázz a kátyúkkal!
Írta 2010. április 05. - 19:30
Empty, vaze téli álmot alszol még?
Jön valaki idén a Kürtös Kupára?
B@szod ez van ha az ember a frontokra érzékeny!
Ha jön a meleg fáj a fejem, ha jön a hideg akkor meg szédelgek és egész nap alszok!
Kürtöst télen még terveztem! Aztán hamar felébredtem, hogy a kezem a bilibe lóg!