kõszegen is csináltak ilyet - citycross néven futott.
nem kicsit durva
(ma volt Eisenberger Weinidylle-Trophy (XCO). sportklasseban elraktuk az osztrákokat )
Hányadik lettél?
kõszegen is csináltak ilyet - citycross néven futott.
nem kicsit durva
(ma volt Eisenberger Weinidylle-Trophy (XCO). sportklasseban elraktuk az osztrákokat )
A sebesség mindent megold.
kõszegen is csináltak ilyet - citycross néven futott.Városi XC az milyen?Mint a városi DH,csak felfelé?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Városi XC az milyen?Mint a városi DH,csak felfelé?:)A Gulya-dombon kitaláltunk már 2 éve egy jó kis XC pályát,sok durva le és fel van benne.Csak meg kéne rendeznie valakinek.Bár most nem lehetne,az ottani építkezések miatt.
Errõl az jutott eszembe, hogy nagyon jó városi xc versenyt lehetne rendezni Veszprémben.
Lenne pár sokkal meredekebb rész is,pl.:Kopácsi út,Eszterházy út,vagy a Füredi úti benzinkút utcája,(nem tudom azt hogy nevezik),de ezeket nehezebb lenne befûzni egy versenybe,és inkább egy egyszerû útvonalat választottak,ahogy látom.
laciklon ! hol vannak a képek???
Dózer privi ment.
Csak nagytányér van az edzõmontimon.
Egyetértek, de jobban örültem volna ha valahol a belváros egyetem környékén megy a verseny.
Matti!
Isten értessen! :cool2:
A Kona Stuff váz akkor itt pihen a garázsban, csak összeszerelésre vár.
Nagyon szép! Köszi az ötletet!
(Asszonypajtinak is tetszik, ami a legfontosabb)
Versenyzõk montival szerintem nagytányéron nyomják,annyira meredek csupán.Oútival nem tudom,olyanom nincs.De kevés ilyen dimbes dombos megyeszékhely van,mint Vp.Na mondjuk a Budai hegyek városi részei az azért durvább.Ha olyan meredek lenne mint a Papod,akkor az már lépcsõ lenne:)
Holnapra megígérem..laciklon ! hol vannak a képek???
Igen, ez az, 3 kör.
Olyan meredek, mint a Papod?
ez lesz a verseny útvonala?Ugyan ott,oda vissza?A Tölgyfa utca és a Lóczy,elég meredek.De ha nyomod neki,mindegy milyen a terep.
Déenes,ez az a sör.De vigyázz,mert a normál sör doboza is nagyon hasonló.A búzasör a borokhoz közelebb van.
Google k
Nincsen neked jó emelkedõ .
P. Egyetemes Cross bringát kéne kibérelned , a Shimano Alivio csak kibír 1 kis vágtát !!! (Csak a kitámasztót + a csomagtartót kõ leszerelni )
Vagy kérd el az Andristól az outit.
talán a budapesti úttól északra van egy kicsit meredekebb rész, ott tudsz megmenni, de talán még annyira sem meredek, mint az egyetem utca
sprintbefutó?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A rajttól a Budapesti út találkozásáig nem ismerem az utat.
Hát én legurulok a Lahner György utcáhó ,aztán feltekerek a Lóczy Lajos utcába ! (De csak 1-szer