itt van nálam, mikor tudunk találkozni?hétfõre itt van - hétvégén találkozok Velük versenyen...
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. June 21. - 00:10
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. June 19. - 21:40
Veszprém környéki ez a suzuki. Egy 2004es Ignis volt ha jól látom. Németh és Társa Auto Bt-nél csinálták a zöldkártyáját 2009.05.19-én. Õk talán megmondják a becses tulaj nevét ha szépen kéred õket. Egy próbát megér.
A rendszámát felírtam JED-678 ezüst suzuki.
Fogalmam sincs mit csináljak (azon kívül, hogy nyelek egyet és megcsináltatom).
Posted 2010. June 19. - 14:55
fizetés elõre - bankszámlára vagy személyesen. hétfõ reggelig
árfolyam: cib valuta eladási
postaköltség: értékarányosan osszuk szét, jelenleg 50 ezer felett van a tétel, de remélhetõleg nõni fog.
Posted 2010. June 18. - 22:06
Posted 2010. June 17. - 09:29
Andris !
Mikorra tudnál hozni ?
Kellene egy Zero Sport Málna-
ttp://www.high5.hu/index.php?page=shop.product_details&product_id=57&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=31
S majd rendezem az energia szelettel együtt.-
Posted 2010. June 16. - 21:38
Mikorra tudnál hozni ?
Kellene egy Zero Sport Málna-
ttp://www.high5.hu/index.php?page=shop.product_details&product_id=57&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=31
S majd rendezem az energia szelettel együtt.-
Posted 2010. June 16. - 21:35
Egyszer én is vettem Isostar Long Energy-t. Elsõre valóban jó ár/érték arányúnak tûnik, de ha jól emlékszem 1 liter folyadékhoz 160 g kell belõle, szemben a normál Isostar 80 g-ával.
Na igen! De az a 160 g üt is rendesen!
Posted 2010. June 16. - 20:13
Posted 2010. June 16. - 20:03
ha szponzorálnak, akkor nem és a nevem? amúgy én is pénzért veszem...
isostarnal asszem olcsóbbra jön ki a high5 isotonicja High5, a legjobb t
lehet hasonlítgatni a tartalmát: High5
ezt eddig ilyen piros (valami gyümölcsös) ízben ittam, kellemes. a citromos az még kevésbé domináns ízû, szintén finom.
fõleg a szénhidrátos italált iszom, azt is vagy ilyen erdei/trópusi gyümölcs esetleg citrom ízben.
kifezejetten izotóniás a zero sport High5, a legjobb t
amúgy a szart én sem tukmálom rá senkire. nem mondtam senkinek, hogy vegyen 4:1-ben szénhidrát:fehérje löttyöt, mert nekem nem jött be.
attól, hogy segít valaki a termékeivel, nem fogom mindenáron ajnározni...
high5 van a Bike bringaboltban a Kádártai úton, vagy hozom 10%-kal olcsóbban, 1-2 hét átfutással (amint eljut hozzám egerszegrõl)
rábeszélni nem akarok senkit semmire, azt veszek és esztek, amit akartok
Arra akartam célozni, hogy azért iszol high5-ot, mert szponzorálnak és így olcsóbban kapod, de ettõl még ugyanúgy számít a véleményed a kérdésben. Az x-iontot én úgy választottam, hogy megnéztem a piacon lévõ termékeket és ár/értékben ez lett a legjobb, neked már nem biztos, hogy ez lenne a legjobb, mert olcsóbban kapod a high5-ot.
Egyébként jelenleg isostar szponzorált szeretnék lenni , nagyon jó volt az actifood, de 890ft-ot biztos nem adnék érte, 600-at még talán.
Érdekesek ezek a szponzorációs dolgok. Nálunk a szponzoráció azt jelenti, hogy a nagyker lemond a hasznának egy részérõl és minimum önköltségi áron adja. Ez kb annyit jelent, hogy õ ingyen kap reklámot tõlünk (vagy még mi fizetünk érte ). Persze rá vagyunk szorulva a termékeikre ezért nekünk is megéri, de ez akkor is furcsa.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. June 16. - 19:28
Ennél jobb árat nem tudok:
Isostar Long Energy - EXIN
3.490,-
Kuszi ennyiért adja a normált.
Sorry a linket nem néztem meg elõször,
azért kérdeztem rá az árra!
Ennyiért persze, hogy jó!
2 doboz bitte ha rendelsz!
Posted 2010. June 16. - 15:56
isostarnal asszem olcsóbbra jön ki a high5 isotonicja High5, a legjobb t
lehet hasonlítgatni a tartalmát: High5
ezt eddig ilyen piros (valami gyümölcsös) ízben ittam, kellemes. a citromos az még kevésbé domináns ízû, szintén finom.
fõleg a szénhidrátos italált iszom, azt is vagy ilyen erdei/trópusi gyümölcs esetleg citrom ízben.
kifezejetten izotóniás a zero sport High5, a legjobb t
amúgy a szart én sem tukmálom rá senkire. nem mondtam senkinek, hogy vegyen 4:1-ben szénhidrát:fehérje löttyöt, mert nekem nem jött be.
attól, hogy segít valaki a termékeivel, nem fogom mindenáron ajnározni...
high5 van a Bike bringaboltban a Kádártai úton, vagy hozom 10%-kal olcsóbban, 1-2 hét átfutással (amint eljut hozzám egerszegrõl)
rábeszélni nem akarok senkit semmire, azt veszek és esztek, amit akartok
Posted 2010. June 16. - 12:54
Posted 2010. June 16. - 12:20
Ha esetleg ilyet szeretnél, szólj, mert gondolkodom, hogy én is rendelek pár dobozzal. (szállítási költség meg csak 1* lenne.)
Ha jó árat mondasz és megoldható beszállnék 1-2 dobozzal!
Posted 2010. June 16. - 10:52
Ez szénhidrátos ital. Nem mindenki tudja meginni ezeket.Emptyvel egyetértésben: Isostar Long Energy
Ha valami jó, akkor ez az. (Engem se szponzorálnak )
Ha esetleg ilyet szeretnél, szólj, mert gondolkodom, hogy én is rendelek pár dobozzal. (szállítási költség meg csak 1* lenne.)
Az isostar cuccok biztos nagyon jók, hétvégén a versenyen a Kuszitól kapott isostar actifood zselét ettem, tényleg nagyon jó íze van és nem volt eléhezési problémám sem, csak kétszer annyiba kerül mint mondjuk az x-iont vagy az aminostar.
Posted 2010. June 16. - 10:08
Emptyvel egyetértésben: Isostar Long EnergyA high 5-öt megnézem még Isostarban gondolkodom.
Ha valami jó, akkor ez az. (Engem se szponzorálnak )
Az ügyem meg talán rendezõdni látszik, úgyhogy köszi a tippet!
Délután még egyeztetjük!Esetleg mehetnénk egy Almádit aszfalton vékony gumisan.
Ha más nem, elmegyünk pizzázni
Posted 2010. June 16. - 09:12
Én is ittam a speedet nem volt rossz íze és valóban gazdaságos. De most néztem az összetételét és van benne édesítõszer (aszpartam, aceszulfam) amit annyira nem szeressek.:mad:
A high 5-öt megnézem még Isostarban gondolkodom.
Isostar longlastingot vegyél! Ha már isostar!
Még hígítva is jobb mint a "hagyományos" isostar!
Igaz drágább, de a teljes adaggal készült ital brutál jó!
Posted 2010. June 16. - 08:31
Az andris biztos, hogy high5-ot iszik (ha egyáltalán iszik izotoniást) és annak is a szénhidrátos változatát.
Én x-iont speed-et iszom, a legolcsóbb az izotoniások között, jó ízû, nincs agyon cukrozva, minden benne van ami kell. (ja és nem szponzorálnak engem úgy írom ezeket)
Szerintem te összetéveszted az izotoniást az energiaitalokkal.
Az izotoniás nem a koffeintõl és a cukortól izotoniás, hanem a benne lévõ sóktól és elektrolitoktól. A kevés cukor csak a könnyebb felszívódást segíti, a koffein meg csak káros a teljesítmény szempontjából hosszabb távon, csak kevés élénkítõt tartalmaznak az izo italok.
Én is ittam a speedet nem volt rossz íze és valóban gazdaságos. De most néztem az összetételét és van benne édesítõszer (aszpartam, aceszulfam) amit annyira nem szeressek.:mad:
A high 5-öt megnézem még Isostarban gondolkodom.
Posted 2010. June 16. - 07:40
Papodozás
Na bazzz...szakad az esõ.Ha még délelõtt elállna,és sütne ezerrel a nap,akkor járható lenne az út,de a oda vissza csak a szokásos szerpentin,Borzás felé sárosabb.Esetleg mehetnénk egy Almádit aszfalton vékony gumisan.
Posted 2010. June 15. - 23:26
Andris ! (Illetve többiek is válaszolhatnak)
TE milyen izotoniás italt használsz, miket próbáltál és melyik vált be igazán?
Az andris biztos, hogy high5-ot iszik (ha egyáltalán iszik izotoniást) és annak is a szénhidrátos változatát.
Én x-iont speed-et iszom, a legolcsóbb az izotoniások között, jó ízû, nincs agyon cukrozva, minden benne van ami kell. (ja és nem szponzorálnak engem úgy írom ezeket)
Nekem a Gatorede jött be igazán.De mostanában házi készítésû italt nyomok,(elvégre válság van ),ami valami noname por teából áll.Gondolom valamicske koffein ebben is van,és tele van nyomva szõlõcukorral,azt meg nem kell magyarázni miért jó.
Szerintem te összetéveszted az izotoniást az energiaitalokkal.
Az izotoniás nem a koffeintõl és a cukortól izotoniás, hanem a benne lévõ sóktól és elektrolitoktól. A kevés cukor csak a könnyebb felszívódást segíti, a koffein meg csak káros a teljesítmény szempontjából hosszabb távon, csak kevés élénkítõt tartalmaznak az izo italok.