azt hiszem, magyarországról neten rendeltünk, és ott vettük át.
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. June 21. - 22:25
azt hiszem, magyarországról neten rendeltünk, és ott vettük át.
Posted 2010. June 21. - 21:42
Tudtok Veszprémben olyan boltot, ahol osztrák bringatérképet lehet kapni, esetleg kifejezetten Hohe-Tauern tartományit?
Köszi elõre is
Nagi
Posted 2010. June 21. - 20:52
grat a 2.helyhez. A Gulyás Ádám egyedüli induló volt felnõtt eite kategóriában?
Posted 2010. June 21. - 18:57
jah, 10 percet vártam az esõben, tilosban parkolva, aztán eljöttem.Bocs, késõn vettem észre, hogy hívtál, utána meg már te nem voltál elérhetõ.-
majd gyere el ide az egyetem utcára, a CBA melletti parkolóba, csörgess meg, leviszem 2 percen belül. nagyjából ráérek egész nap holnap meg szerdán délután 2-ig. tanulás lesz...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. June 21. - 17:54
Posted 2010. June 21. - 00:10
itt van nálam, mikor tudunk találkozni?hétfõre itt van - hétvégén találkozok Velük versenyen...
Posted 2010. June 19. - 21:40
Veszprém környéki ez a suzuki. Egy 2004es Ignis volt ha jól látom. Németh és Társa Auto Bt-nél csinálták a zöldkártyáját 2009.05.19-én. Õk talán megmondják a becses tulaj nevét ha szépen kéred õket. Egy próbát megér.
A rendszámát felírtam JED-678 ezüst suzuki.
Fogalmam sincs mit csináljak (azon kívül, hogy nyelek egyet és megcsináltatom).
Posted 2010. June 19. - 14:55
fizetés elõre - bankszámlára vagy személyesen. hétfõ reggelig
árfolyam: cib valuta eladási
postaköltség: értékarányosan osszuk szét, jelenleg 50 ezer felett van a tétel, de remélhetõleg nõni fog.
Posted 2010. June 18. - 22:06
Posted 2010. June 17. - 09:29
Andris !
Mikorra tudnál hozni ?
Kellene egy Zero Sport Málna-
ttp://www.high5.hu/index.php?page=shop.product_details&product_id=57&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=31
S majd rendezem az energia szelettel együtt.-
Posted 2010. June 16. - 21:38
Mikorra tudnál hozni ?
Kellene egy Zero Sport Málna-
ttp://www.high5.hu/index.php?page=shop.product_details&product_id=57&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=31
S majd rendezem az energia szelettel együtt.-
Posted 2010. June 16. - 21:35
Egyszer én is vettem Isostar Long Energy-t. Elsõre valóban jó ár/érték arányúnak tûnik, de ha jól emlékszem 1 liter folyadékhoz 160 g kell belõle, szemben a normál Isostar 80 g-ával.
Na igen! De az a 160 g üt is rendesen!
Posted 2010. June 16. - 20:13
Posted 2010. June 16. - 20:03
ha szponzorálnak, akkor nem és a nevem?
amúgy én is pénzért veszem...
isostarnal asszem olcsóbbra jön ki a high5 isotonicja High5, a legjobb t
lehet hasonlítgatni a tartalmát: High5
ezt eddig ilyen piros (valami gyümölcsös) ízben ittam, kellemes. a citromos az még kevésbé domináns ízû, szintén finom.
fõleg a szénhidrátos italált iszom, azt is vagy ilyen erdei/trópusi gyümölcs esetleg citrom ízben.
kifezejetten izotóniás a zero sport High5, a legjobb t
amúgy a szart én sem tukmálom rá senkire. nem mondtam senkinek, hogy vegyen 4:1-ben szénhidrát:fehérje löttyöt, mert nekem nem jött be.
attól, hogy segít valaki a termékeivel, nem fogom mindenáron ajnározni...
high5 van a Bike bringaboltban a Kádártai úton, vagy hozom 10%-kal olcsóbban, 1-2 hét átfutással (amint eljut hozzám egerszegrõl)
rábeszélni nem akarok senkit semmire, azt veszek és esztek, amit akartok
Arra akartam célozni, hogy azért iszol high5-ot, mert szponzorálnak és így olcsóbban kapod, de ettõl még ugyanúgy számít a véleményed a kérdésben. Az x-iontot én úgy választottam, hogy megnéztem a piacon lévõ termékeket és ár/értékben ez lett a legjobb, neked már nem biztos, hogy ez lenne a legjobb, mert olcsóbban kapod a high5-ot.
Egyébként jelenleg isostar szponzorált szeretnék lenni
Érdekesek ezek a szponzorációs dolgok. Nálunk a szponzoráció azt jelenti, hogy a nagyker lemond a hasznának egy részérõl és minimum önköltségi áron adja. Ez kb annyit jelent, hogy õ ingyen kap reklámot tõlünk (vagy még mi fizetünk érte
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. June 16. - 19:28
Ennél jobb árat nem tudok:
Isostar Long Energy - EXIN
3.490,-
Kuszi ennyiért adja a normált.
Sorry a linket nem néztem meg elõször,
azért kérdeztem rá az árra!
Ennyiért persze, hogy jó!
2 doboz bitte ha rendelsz!
Posted 2010. June 16. - 15:56
isostarnal asszem olcsóbbra jön ki a high5 isotonicja High5, a legjobb t
lehet hasonlítgatni a tartalmát: High5
ezt eddig ilyen piros (valami gyümölcsös) ízben ittam, kellemes. a citromos az még kevésbé domináns ízû, szintén finom.
fõleg a szénhidrátos italált iszom, azt is vagy ilyen erdei/trópusi gyümölcs esetleg citrom ízben.
kifezejetten izotóniás a zero sport High5, a legjobb t
amúgy a szart én sem tukmálom rá senkire. nem mondtam senkinek, hogy vegyen 4:1-ben szénhidrát:fehérje löttyöt, mert nekem nem jött be.
attól, hogy segít valaki a termékeivel, nem fogom mindenáron ajnározni...
high5 van a Bike bringaboltban a Kádártai úton, vagy hozom 10%-kal olcsóbban, 1-2 hét átfutással (amint eljut hozzám egerszegrõl)
rábeszélni nem akarok senkit semmire, azt veszek és esztek, amit akartok
Posted 2010. June 16. - 12:54
Posted 2010. June 16. - 12:20
Ha esetleg ilyet szeretnél, szólj, mert gondolkodom, hogy én is rendelek pár dobozzal. (szállítási költség meg csak 1* lenne.)
Ha jó árat mondasz és megoldható beszállnék 1-2 dobozzal!
Posted 2010. June 16. - 10:52
Ez szénhidrátos ital. Nem mindenki tudja meginni ezeket.Emptyvel egyetértésben: Isostar Long Energy
Isostar Long Energy - EXIN
Ha valami jó, akkor ez az. (Engem se szponzorálnak)
Ha esetleg ilyet szeretnél, szólj, mert gondolkodom, hogy én is rendelek pár dobozzal. (szállítási költség meg csak 1* lenne.)
Az isostar cuccok biztos nagyon jók, hétvégén a versenyen a Kuszitól kapott isostar actifood zselét ettem, tényleg nagyon jó íze van és nem volt eléhezési problémám sem, csak kétszer annyiba kerül mint mondjuk az x-iont vagy az aminostar.
A sebesség mindent megold.

Sign In
Create Account

Back to top