Ne aggódj Déenes, én is tankkal megyek:)
Empty, a zöldön úgy fogok fölsuhanni, hogy ihaj:) amúgy meg gyere mindenképp!
Ott leszek! Azt látnom kell hogyan tekersz fel és, hogy milyen lesz a fejed a csúcson!
Ne aggódj Déenes, én is tankkal megyek:)
Empty, a zöldön úgy fogok fölsuhanni, hogy ihaj:) amúgy meg gyere mindenképp!
Még sajnos nemrendeltél isostart?
Mond meg neki, hogy vasárnapra sokat melegszik a vízSzerintem is,de hát izé...Most jöttek,bármit is mondtam.
Baromira!
65 km-bõl garantáltan kihozom!
EZ TETSZIK!
Sebaj úgy is gyúrnom kell a Duna középre.....
Baromira!
65 km-bõl garantáltan kihozom!
Inkább bringázni gyere! Különben eltévedünk. Idegen terepen nagyon nem tudok tájékozódni. Na de nem csak a navigálás, hanem a társaságod is hiányozna... DNS. Te vágod az útvonalat?
Szerintem is,de hát izé...Most jöttek,bármit is mondtam.23 fokos levegõ és 16 fokos víz mellett? Szerintem inkább bicikli!
Különben is nem a múlt hétvégét mondtad?
Mondasz valamit, bár lesz 50 km terep ragadós sárban 1500 m szinttel, és még aszfaltozzunk emellett 40 kilcsit traktorral?
Baromira!DNS. Te vágod az útvonalat?
Inkább bringázni gyere! Különben eltévedünk. Idegen terepen nagyon nem tudok tájékozódni. Na de nem csak a navigálás, hanem a társaságod is hiányozna... DNS. Te vágod az útvonalat?na,nekem meg közben változott a program.Messziföldrõl jött párom rokonait kell Balatonozni vinnem szombaton,de ez még nem biztos.Szeretnék menni.
Déenes,hidd el,aszfalton sokkal könnyebben megy a Pitch,mint a ragadós sárban.
23 fokos levegõ és 16 fokos víz mellett? Szerintem inkább bicikli!na,nekem meg közben változott a program.Messziföldrõl jött párom rokonait kell Balatonozni vinnem szombaton,de ez még nem biztos.Szeretnék menni.
Mondasz valamit, bár lesz 50 km terep ragadós sárban 1500 m szinttel, és még aszfaltozzunk emellett 40 kilcsit traktorral?hidd el,aszfalton sokkal könnyebben megy a Pitch,mint a ragadós sárban
én tervezem. mégvalaki?
szombaton Balaton 50 Mtb túra Balatonfüreden.Majdnem minden évben ott szoktam lenni (tavaly kimaradt a vállsérülés miatt).Most is ott leszek,kellemes kis túra szokott lenni.2 éve itt találkoztam elõször Laciklonékkal.Veszprémbõl a 73-as úton megyek le.Valaki jöjjön,ne menjek egyedül!
Balaton 50/50MTB/30/20 | TTT
jah, 10 percet vártam az esõben, tilosban parkolva, aztán eljöttem.Bocs, késõn vettem észre, hogy hívtál, utána meg már te nem voltál elérhetõ.-
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu