azt meg tudjuk oldani, hogy beadom valahova a cipellõt...Én igen! Most is megyek szintet gyûjteni!
Amúgy a túra érdekelne! De nem most szombaton!
Cipõt kell vennem!
vagy vasárnap este adom oda...
nem akarom, hogy miattam maradjon el a bringázás
azt meg tudjuk oldani, hogy beadom valahova a cipellõt...Én igen! Most is megyek szintet gyûjteni!
Amúgy a túra érdekelne! De nem most szombaton!
Cipõt kell vennem!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ne tolongjatok már ennyien!
Senki nem készül a gázlóra?
engem érdekel a dolog,de még kérdéses,hogy tudok e menni.Ha megyek,az Epic-et fogom országútisítani.Terepen úgysem túl sokszor kell nagytányér,ezért lehet felteszek egy 48-ast,és akkor még jobban használható lesz aszfalton.Na jó, kicsit könnyebb program:
Veszprémbõl 7.00 órai indulással a Balaton nyugati medencéjének meghódítása lenne a cél.
Pl: egy Balatonkör nagyon korai indulással és késõi érkezéssel, sok-sok megállóval...
Na jó, kicsit könnyebb program:De kipihent itt valaki!
Emberek, szombaton egy tekerés?
Pl: egy Balatonkör nagyon korai indulással és késõi érkezéssel, sok-sok megállóval...
Szimetrikus a lánc, mindegy hogyan van felrakva. Majd az új 10es láncoknak lesz menetiránya.ha a hajtõmûvön lévõ váltáskönyítõket nézzük,akkor mindegy hogy merre felé van fenn a lánc.Ha azonban a láncon van ilyen bemarás,amirõl én nem tudok,de persze ettõl még lehet,akkor már számít az irány.
A sebesség mindent megold.
Empty miket hallottál mesélj!
Ja, én is voltam ma tekerni és tényleg rohadt sok bogár van.
más: ti szoktátok figyelni, hogy ha a láncot leveszitek, ugyanúgy rakjátok vissza? Van jelentõsége, hogy melyik oldalala néz kifelé?
igen.Aztán ahogy tekered a biciklit,ami elõbb lent volt,az utána fent lesz,és "befelé"csorog a kosz.[COLOR="Navy"]Sheldon Brown-tól olvastam valamikor, hogy olajozást a lánc belsõ oldala felõl célszerû végezni, mert ott kevésbé szennyezett, és könnyebben behatol a cucc, valamint a mocskot a kenõanyag nem befelé, hanem kifelé viszi.
]
...ti szoktátok figyelni, hogy ha a láncot leveszitek, ugyanúgy rakjátok vissza? Van jelentõsége, hogy melyik oldalala néz kifelé?
Ja, én is voltam ma tekerni és tényleg rohadt sok bogár van.
más: ti szoktátok figyelni, hogy ha a láncot leveszitek, ugyanúgy rakjátok vissza?
Van jelentõsége, hogy melyik oldalala néz kifelé?