Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2006. augusztus 08. - 06:49
Azért szeretem ezt a "kört" mert bármikor vissza lehet
fordulni! Plussz mindig rá lehet rakni egy lapáttal ha
úgy alakul! Hétközben én is max. 1-3 órát tekerek.
A besötétedés idöpontja és az idöjárás a meghatározó!
Üdv
Írta 2006. augusztus 07. - 16:39
danesdzsu!
Benne vagyok! Én kb. (ha minden jól megy!)
16.30-17.00 körül tudok indulni tekerni.
A "szokásos" kör sacc./kb.: almádi-felsöörs-alsoörs-csopak-arács-
füred-szölös v. aszofö-pécsely stb. vissza!
A tempó?! Hát ahogy jön!
De szerintem nem lesz gond az alkalmazkodás!
Üdv
Hogy õszinte legyek, hétköznap kisebbeket szoktam tekerni, de remélem nem lesz gond a hosszabb távval sem (hétvégente végülis gond nélkül bírom). A mai gondolom esõnap, és a holnap nekem nem jó, de szerda-csütörtök-péntek környékén nincs akadály.
Írta 2006. augusztus 07. - 16:37
Tegnap és pénteken is találkoztam egy outissal almádi körön. A kerékpárúton ment lefelé, és Megyehegynek felfelé. Tegnap Berényben a csárda körül futottam össze vele, pénteken meg Almádiban ment felfelé, és visszafelé Veszprémben a körgyû lámpánál találkoztam vele. Kék discovery-s mezben volt. Danesdzsu nem Te voltál az?
Asszittem már találkoztunk:)
Szóval nem, én a Somlón voltam. Egyébként sárga, vagy szürke mezben vagyok egy festetlen Malival.
Írta 2006. augusztus 07. - 12:37
Benne vagyok! Én kb. (ha minden jól megy!)
16.30-17.00 körül tudok indulni tekerni.
A "szokásos" kör sacc./kb.: almádi-felsöörs-alsoörs-csopak-arács-
füred-szölös v. aszofö-pécsely stb. vissza!
A tempó?! Hát ahogy jön!
De szerintem nem lesz gond az alkalmazkodás!
Üdv
Írta 2006. augusztus 07. - 11:35
Írta 2006. augusztus 07. - 09:37
Sziasztok!
Hétköznap inkább ou. de
hétvégén ha nem túl korán indulnánk (7-8 óra már nem túl korán!)
akkor belefér a terep is!
Üdv
Hétköznap mindennap lemegyek Almádiba. Ha érdekel, egyeztethetünk...
Írta 2006. augusztus 07. - 09:21
Bár már régen irtam és tekerni is csak egyszer sikerült elmenni,
azért itt vagyok!
Mostanában inkább oui. "edzések" mennek, de ha végre tökéletes
lesz a montim szivesen mennék terepre is!
Itt lakok a Bakony lábánál és alig ismerem!
Elég gáz! A lényeg ha véletlenül úgy jönne ki a lépés
csatlakoznék a terepes menethez! Hétköznap inkább ou. de
hétvégén ha nem túl korán indulnánk (7-8 óra már nem túl korán!)
akkor belefér a terep is!
Üdv
Írta 2006. augusztus 07. - 08:05
Ano: az "idegenvezetés" is megoldható, csak találjunk majd hozzá jó idõpontot. Én 4 éve tekerek a környéken. Van pár jól bejáratott útvonal, de felfedezni is megyünk néha. A formámra én sem vagyok büszke (most éppen 90kg vagyok), de most kezdtem dolgozni, és ez elveszi az idõm nagyrészét. Örülök, ha hetente 2szer el tudok menni tekerni. Ha hosszú távon gondolkozol Veszprémben, akkor érdemes beszerezni egy Észak és Dél-Bakony térképet. Nekem van, ha érdekel, akkor részleteket be tudok fényképezni. Idõvel az egészet is.
Ok, rendben és köszi. Térképem van úgyhogy már csak helyileg kell ott lennem és idõpontot kell egyeztetnünk
Ano-nak üzenem, hogy én is tudok mutatni nagyon jó terepeket, és idegenvezetést is vállalok.
Én eddig országutiztam, de cserkészmúltamból ismerem a terepet.
Majd még beszélünk, és akkor majd bemutatom a híres-neves Bakonyt, és a Balaton felvidéket.
Csõváz
Neked is köszi. Már várom hogy mehessek tekeregni a Bakonyban
Esetleg majd mehetünk 3asban is
Írta 2006. augusztus 07. - 07:42
Hétvégét fenn töltöttük Bakonyban szüleimnél, bringákat vittük, s legalább letakarítottuk õket. Tekerés már megint nem jött össze, mert egyrész szarrá voltak ázva azok az erdei utak, amiket kinéztünk magunknak, másrészt pedig ugye esett. A hétre sem mondanak túl fényes idõt, úgyhogy vagy dagonyázás, vagy aszfaltos tekerés jöhet szóba. Csak hát most olyan szép tiszta a gép:)
Írta 2006. augusztus 06. - 16:18
Megyünk?
Most slick gumik vannak nekem fenn, így aszfalt téma van?
ok?
Az az ember semmivel sem boldogabb, akinek 3 milliárdja van, mint akinek csak 2.
Írta 2006. augusztus 06. - 12:37
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2006. augusztus 06. - 12:34
Az az ember semmivel sem boldogabb, akinek 3 milliárdja van, mint akinek csak 2.
Írta 2006. augusztus 06. - 08:14
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2006. augusztus 05. - 00:57
Elkezdett esni az esõ, és nem az a záporszerû, hanem a lassan és hosszan esõ. A mai tekerésbõl így nem lesz semmi :-(
Én azért elmentem, de este 8-tól, és csak a Vödör völgy végéig. Végre megint az outival:), úgyhogy nagy a boldogság.
Írta 2006. augusztus 04. - 17:14
Én voltam tegnap is. Eyg kicsit elkapott a szemerkélés, de nem áztam el nagyon. Sõt jól is esett. Még a bicóm sem lett sáros. Igaz aszfalton mentem slik gumival.
Ano-nak üzenem, hogy én is tudok mutatni nagyon jó terepeket, és idegenvezetést is vállalok.
Én eddig országutiztam, de cserkészmúltamból ismerem a terepet.
Majd még beszélünk, és akkor majd bemutatom a híres-neves Bakonyt, és a Balaton felvidéket.
Csõváz
Írta 2006. augusztus 04. - 14:38
Írta 2006. augusztus 04. - 14:13
Írta 2006. augusztus 04. - 13:41
Köszi a gyors választ. de én majd konkrét útvonaltervre gondoltam idegenvezetésselTerepbõl nincs hiány! Nagyjából mindenféle nehézségi fokozat megtalálható. Erdõs-terepes köröket 1 órás idõtartamtól érdemes tervezni. Felsõ határ a teljesítõképesség. A környék legmagasabb hegyei 600-700m között vannak, úgyhogy van mit megmászni.
Bakonyban jártam már párszor (legutóbb most a Gázló TT-n) és én sem vagyok kezdõ bringás (kb 3 és fél éve nyomom a pedált kisebb nagyobb megszakításokkal) bár most nem vagyok kirobbanó formában és fogyasztanom sem ártana
szóval igazából majd egy idegevezetõ kellene nekem aki megmutizza a környék legfontosabb utjait és lehetõségeit amibõl majd kialakíthatom a saját edzéstervemet
Írta 2006. augusztus 04. - 13:35
Írta 2006. augusztus 04. - 12:20
Üdv!
Hamarosan (kb 2 hét) költözök Veszprémbe és kérdezném, hogy vannak-e arrafelé olyan emberkék akik szeretnek az erdõben tekerni és szívesen megmutatnának nekem 1-2 tuti útvonlat vagy edzõkört
Helló!
Ebben inkább a többiek tudnak majd segíteni, de az országút se rossz:)