Redi,
ez a Gázló TT útvonal mit is takar tulajdonképpen?
Hali!
http://www.happybiketeam.hu/gazlo/
itt le van írva minden részletesen
Redi,
ez a Gázló TT útvonal mit is takar tulajdonképpen?
Hali!
Mikor mentek?
Ez elég sík, azért egy kis emelkedõt beiktatnék a hétvégén valahol, had szenvedjek.
Mikor mentek?Gyere velünk. Veszprém-Almádi-Csopak-Füred, nekem 50-60km között szokott lenni, neked Almádiból 20-al kevesebb, és úgyis végigamerikázzuk az egészet...
Sziasztok!
Ha minden jól megy hétvégén lent leszek Almádiban és egy kis országútizásra is lesz idõm. Ha valakinek lenne kedve betársulni kellemesebb lenne. Nem mennék hosszút sem és nagy tempót sem, mert még csak 160km-t mentem a mûtétem óta. Azért valami jó kis emelkedõs bakonyi rész jól esne asszem.
Redi,Buddha!
Gyenesdiás nem fog összejönni, de még az idénre tervezzük,hogy Gázló TT útvonalán végig megyünk! Lenne kedved hozzá? Csak az alkalmas idõpontot kéne megtalálni! Mit szólsz? Más valaki?
Üdv Ano!
Igazából a 130-as lenne az igazi, hiszen az foglalja magában a Kõris-hegyet, illetve a Cuha-patakot a gázlókkal, s ezek lennének a fincsi dolgok!
Ha sikerül találnunk egy olyan napot, amikor csak ezzel kellene foglalkoznunk, akkor feltétlen a 130-ason megyünk! A tempóval tuti nem lesz gond, komótosra gondolunk mi is, úgyis rám kell majd várni, illetve hozzám alkalmazkodni. Jakussal beszélgetünk errõl már egy ideje, csak nem találunk egyelõre egy szabad szombatot vagy vasárnapot.
Jakus: Ezúton is üzenem, hogy keressünk már egy megfelelõ dátumot! Ja és rendelj hozzá jó idõt! Lehet, hogy négyen-öten is lennénk, ahogy most kinéz a dolog!
Reméljük összejön! Csak akarni kell, s egy kicsit tenni érte!
... még az idénre tervezzük,hogy Gázló TT útvonalán végig megyünk! Lenne kedved hozzá? Csak az alkalmas idõpontot kéne megtalálni! Mit szólsz? Más valaki?
Szia Rafiki!Szia Voti!
Voltam a Mátyás király utcában Balatonalmádiban (én barom).
Asszem máskor nem leszek ennyire nagylelkû. Majdnem meghaltam, mire felmentem oda. Montival is a legkisebb áttétellel mentem, de alig ment a bicó.
Valami Bagoly utcán mentem fel, hát az maga volt a POKOL!
Na mindegy, nem káromkodok többet. Így is csak lájtos voltam. Úgy terveztem, hogy itt lesz 2 méter anyázás, meg minden.
Szóval:
Lepusztult vegyesbolt koordinátái:
N 47ÿ01.785'
E 017ÿ59.957'
magasság: 249m
Kerekes Csárda koordinátái:
N 47ÿ01.703'
E 017ÿ59.682'
magasság: 252 méter
Az alúljáró város feõli része pedig:
N 47ÿ01.810'
E 018ÿ00.817'
magasság: 117 méter
A magasságkülönbség tehát: 132-135 méter.
A vegyesbolt és az aluljáró légvonalban pont 1 km, szóval lehet számolgatni a többit.
Az egyszer biztos, hogy egy jódarabig nem fogok oda felmenni mégegyszer.
Ja, és Voti, te meg jössz egy túrórudival!
Csõváz
A szokásosat tekeritek? Mert ha igen akkor fent Felsöörsnél
csatlakoznék! Mire odaértek fitt leszek és újra tudok majd lélegezni!
Üdv