Na, hát ez a hétvége is jól sikerült bringázást tekintve!
Pénteken Jakussal és Kann Mattival délután eltekeregtünk Vámos irányába fel az Ojjektumhoz, tiszta jó kis kör volt, fõleg hogy a Csatár-hegyet csak nézegettük a tövébõl, de nem másztuk meg!
Szombaton Kann Mattival és Déenessel elmentünk Márkó-Bánd-Szentgál irányba, ám végig nem jutottunk, de a Szentgáli tiszafásra ráleltünk, s ott tettünk is egy szép kört hosszú fárasztó saras emelkedõvel, nagyon keskeny hegyi ösvénnyel (balra meredek fal, jobbra szakadék, volt ahol csak tolni mertük!), majd a végén egy olyan meredek ágas-leveles lejtõvel, ami inkább DH-soknak szerzett volna nagyobb örömet. Nagyon jó kis túra volt, tisztára élveztem, bár mire hazaértünk, már nagyon éhes voltam. Ja, és még valami! Tavaly június elején vettem a bringát, s egészen eddig a szombatig nem sikerült vele elesnem! Még egy kicsit sem. Itt viszont sikerült találnom egy pici árkot, ami megfogta az elsõ kereket, s már át is bicskáztam a kormány fölött, bicikli meg rám. Még jó, hogy csak gyökkettõvel mentem, így semmi bajom nem lett
Ma pedig asszonypajtással jártunk lenn a Tekeres-völgyben egyet kirándulni, pont ideális bringás idõben.
A Tiszafás és a Tekeres-völgyi túrákon csináltam pár fényképet, épp most pakolom fel a képtáramba, akit érdekelnek a képek, lehet nézelõdni majd!