Szerintem a váltónak számít
Most akkor mi van?
Szerintem a váltónak számít
Szerintem a váltónak számítSzerintem gyartanak mindenhez megfelelo termeket. (amugy meg az szerintem nem szamit, csak a lanc hosszanak kell megfelelonek lenni!)
Szerintem gyartanak mindenhez megfelelo termeket. (amugy meg az szerintem nem szamit, csak a lanc hosszanak kell megfelelonek lenni!) http://www.ebike.hu itt nezz korul, egy csomo dolog akcioban van, joval ar alatt mas uzletekhez kepest, neten lerendeled, aztan sporoltal egy csomot, meg a szallitasi dijjal egyutt is. (ha meg elore osszegyujtod mit akarsz venni es tullepsz egy vasarlasi osszeget, akkor meg ingyen viszik hazhoz, ezert erdemes kicsit varni, aztan egybe rendelni tobb mindent)
eddig oké, csakhogy nekem a fogaskoszorúmon 6 kerék van, nem 8 vagy 10
Vagy ez nem számít?
Nem tudom, szerintem minden gyartonak vannak alap modellei, igy en mindenkepp vmi Shimanot javasolok. De beviszed az uzletbe es megmondod nagyjabol milyet akarsz, meg ok mit javasolnak az a legjobb.
Szerintem inkabb csereld a lancot, meg ha mar olyan merteku a nyulas, h egy lancszemet ki lehet szedni, akkor jo esellyel gond van fogaskerekkel is. Lehet multkor a bowden volt a ludas, de amiket mondtal hibakat, arra a lanc is rajatszik rendesen.
Eltûntek az aszfalt kerülõk? ... aszfaltmentes idõtöltésre.
aha, jó lenne. mert stromfeld koleszba vettek be, ami meg kicsit kiesik az egyetemtõl... szóval, ha van valami jó ajánlat, akkor érdekel.
pfff, ezt inkább hagyjuk... :wtf:
(Mi van, becsajoztál?
)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Szürke. Nem lett belõle semmi, szerintem Ron elájult otthon. Egyedül nem volt kedvem lemenni, az órámba úgyis be volt lõve a hétvégére esedékes, két és fél órás edzés, tehát elkacsáztam mindenfelé.Asszem ma láttam egyikõtöket a postánál. fogalamam sincs hány órakor, de ha kettõkor találkoztatok akkor 2 körül...
Ha jól láttam fehér mezben volt az illetõ. Na és milyen volt a kompos túra?
Ha tényleg érdekel, körbenézek a lépcsõházban. Itt nagyon sok az egyetemista.danesz:
nem tudsz valami jó kis albit Vp-ben, nem túl messze az egyetemtõl? 2 fõ (1 lány, 1 fiú) részére minimum. de ha több az se baj, kerítünk még embert.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu