Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Buddha:

a tesi tanszéken le lehet zuhanyozni?
vagy ha ott nem, akkor hol? egy kis bringázás után nem akarok büdösen beülni az órára...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Sikeresen megjártuk ma az eplényi sípályákat. Állat jól lehetett menni az alsó szakaszon lefelé. Egyébként Rátóttól a távvezeték alatt tök egyszerûen végig lehet menni Eplényig.
Sajnos a Lókúti túra helyett 1-1,5 órát kavartunk a dzsindzsásban. Eredmény: egy csomó tüske a kerekekben :( (szerencsére csak egy végzetes).
Sajnos szintmérõnk nem volt, de szerintem ma kiakadt volna. :paker:

Hali!
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Buddha: Megint jött egy leveled, vagyis Jankó Mûtermének van címezve. Holnap délelött otthon leszek, ha jönnél érte.

Köszi az infót, megpróbálok jelentkezni érte, amint elmebeteg idõbeosztásom lehetõvé teszi. Addig is megnyugtathatnál: Ki a feladó? (APEH, TB,....??? :scared: )

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Holnap reggel tekerünk egyet terv szerint a hadiúton Gyulafirátót felé, aztán Eplény, Lókút, Hárskút, ha sikerül. Ha valaki csatlakozna akkor 8.00 kor indulunk.

Hali!
www.magicteam.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

merre gondoltátok és mennyit? :)

Még semmi ötlet.
www.magicteam.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Holnap valaki egy tekerés?

Szombati elõrejelzés:
http://www.met.hu/om...=0&kps=1&dti=57

Inkább a vasárnapot favorizálom.

Hali!
www.magicteam.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Jön hozzám a hétvégén egy barátom, vele tervezünk vasárnap délelõtt egy tekerést. Még semmi sincs konkrétan eltervezve. :confused: Ha valaki gondolja, csatlakozzon. Remélem az idõ kegyes lesz hozzánk. :piorun:

Hali!

merre gondoltátok és mennyit? :)
Mert tekerni jó!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Jön hozzám a hétvégén egy barátom, vele tervezünk vasárnap délelõtt egy tekerést. Még semmi sincs konkrétan eltervezve. :confused: Ha valaki gondolja, csatlakozzon. Remélem az idõ kegyes lesz hozzánk. :piorun:

Hali!
www.magicteam.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Holnap valaki egy tekerés?

valami 70km körülit kéne minimum :)
Mert tekerni jó!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Buddha: Megint jött egy leveled, vagyis Jankó Mûtermének van címezve. Holnap délelött otthon leszek, ha jönnél érte.
FELAHEGYRE! :scared:

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

Ha mentek tekerni dobjatok egy SMS-t!
Még össze kell dobnom a bájkot de ha lesz
valami akkor gyorsítok az összeszerelésen!*:)

Üdv

Ui.: * Ez a montira vonatkozott!
Az aszfaltbike egyben van.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

legnagyobb emelkedés: 21% (Ez vajon hol a pinába' lehetett?)

nem ez volt az a durva emelkedõ ahol már igencsak emelgette az elsõkerekét a bringa miközben bõszen tekertünk felfelé?

szerk.:
jut eszembe: ITT van a lánccal kapcsolatos információ ... érdemes elovasni szerintem ...

És még1 ... a Spike Bike sorozat-ot is megtalálod azon az oldalon, de ez a bikemag.hu-n is megvan ha IDE klikkelsz ... :)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
A "reggeli torna" szintadatai:

szint a túra során: 500m
legnagyobb tszf magasság: 404m
átlagos emelkedés: 3%
legnagyobb emelkedés: 21% (Ez vajon hol a pinába' lehetett?)

Amúgy nekem 36km a vége és 47,5 a max seb. Ja, a paraszt sztem kilométernyi turistautat szántott be, hogy költse gyógyszerre, amit ezen nyert!

Redi: Sajna kiszámíthatatlan, hogy melyikek a bikenapok. (Eléggé sajátos az életvitelem.) De ide mindig belinkelem, ha adódik valami.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
húúú megvolt a korareggeli torna ... sokfelé jártunk és ma kivételesen tudtuk is hogy merre járunk ... na jó csak kb 95%-ban :D

nekem 35 kilcsi lett a vége és majdnem 3 és fél óra a bruttó tekerési idõ ...

lenne egy kérdésem! hol lehet feljelentést tenni olyan személy ellen aki a túristaútvonalat "megsemisíti" ... vagy legalábbis jelenteni hogy tudják figyelmeztetni hogy nem kéne ilyet csinálni és hogy tegye rendbe ...

történt ugyanis hogy van egy szakasz Veszprémfaj és Veszprém között ami piros túrista útvonal ... és ez az útvonal tök szép helyen megy végig ... az útnak egyik oldalán erdõs rész van, a másikon meg szántóföld ... jó sok szántóföld ...

és van egy paraszt (vagyis földmûvelõ ember) aki fogta és beszántotta a túristaútvonalat kb 500 méteres szakaszon ... és nem lehet rajta haladni ... még gyalog is nehézkesen ...

szóval ezt kinek lehetne jelenteni, hogy megbüntessék az illetõt?
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Üdv!

Buddha: Jó tekerést mára, sajna melóm nem engedi, hogy szabaddá tegyem a mai napom elsõ felét! Ugye írod, hogy hetente egyszer azért akarsz mászkálni bringával. Ez mindig hétköznap, és mindig délelõtt fog történni? Mert ahhoz elég nehéz idõt szakítanom, a kora délutánok talán jobban mennének, a késõbbi délutánok meg még jobbak, csak hát sötét, meg hideg. Mondjuk egy ideig mindkettõt ki lehet védeni! Azért légyszi szólj itt, ha mész legközelebb is! Köszi!
Két keréken szép a világ...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nekem sajna nem. Még ez a heti fél nap is komoly szervezést igényel. A hétvége biztosan nem fér bele...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Akkor holnap 9:00, Egyetem u. 10/A (TT)...

Irigykedem...:ysz:

Hétvégére valami terv esetleg?

Hali!
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Részemrõll áll a zászló. Felõlem lehet "B" is, majd meglátjuk hányan leszünk és ki mit akar. Akkor holnap 9:00, Egyetem u. 10/A (TT)...

Ja reggel én is jeget kapartam a szélvédõrõl. A kocsi hõmérõje -2 fokot mutatott. Ez persze sokkal jobb lesz, ha már fent van a nap és süt is, de a múltkorihoz hasonló idõre már naiv dolog lenne idén számítani. Szerintem...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Jövõ héten csütörtök (okt.19.) délelõtt lesz az a fél nap, amit bringázásra tudok fordítani. 9 óra körül szándékozom indulni (kivételesen a tesi tanszék elõl :) ).

"A" terv: A bringaúton Kádártán át Rátótig, majd sajnos a 82-es fõúton az eplényi vasútállomásig. Ott megkeresni (felderíteni) azt a -remélhetõleg- jelzett turistautat, ami a hadiúttal párhuzamosan, de attól északra halad. Azon el Márkóig, majd Csatáron keresztül vissza.
A poén az volna, hogy a fent említett turistaút fõutvonal mentes összeköttetést biztosítana számunkra az eplényi terepek (kirándulóerdõ, sípálya, alsóperei vadászkastély, stb.. ) felé. Ezért érdekel annyira.

"B" terv: A legutóbb felkeresett Malom-völgy részletesebb felderítése.

áll még a túraterv holnap reggel 9-tõl?

mert jönnék és a B tervet favorizálnám ;)
Mert tekerni jó!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Lehet, hogy már ti is néztétek már nem emlékszem, de
a google maps-en elég sok útat lehet látni Eplényig mindkét
oldalon! Nem tudom ezek mennyire járhatóak a katonaság miatt
de van pár db.!

Bocs ha hülyeséget vetettem fel!

Üdv