Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Viszont ma rohanok a boltba telót nézni, mert ez a
hétvégi tekerés megerösítette bennem, hogy ez így
nem mehet tovább! A legélvezetesebb részeken szoptam
a legjobban! :( Úgy döntöttem nem flancolok lesz ami lesz!
Ennél már csak jobb lehet!

Emptytrash!

Szólj Kann Matti-nak ... beszégettünk hogy miket tud szerezni és õ mondta hogy tud olcsón telót is ... szóval mindenképpen beszélj vele elöbb!
Mert tekerni jó!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

A hétvégét sikerült megfázás nélkül megúsznom!
Viszont ma rohanok a boltba telót nézni, mert ez a
hétvégi tekerés megerösítette bennem, hogy ez így
nem mehet tovább! A legélvezetesebb részeken szoptam
a legjobban! :( Úgy döntöttem nem flancolok lesz ami lesz!
Ennél már csak jobb lehet! Amúgy ha ilyen lesz továbbra is az
idö azt hiszem beruházok egy sárgumiba is!

Redi:

Kösz a képeket! Engedelmeddel "lenyúltam" 2 db-ot!:D

Arti:

Nekem egy meridám és egy kék Trek bringám van! A gitane nem az enyém
sajnos!

Koko:

Jó ötlet! Csak a kérdés mikor? A balatoni kör jó ötlet!

Üdv

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nem tom.... Még azt sem, hogy megyünk-e egyeltalán...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Redi, Ano: A kedd még bizonytalan, ha valami lesz, mindenképpen postolom!

kedden hova is és mikor is megyünk? :)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Hola! Remélem, jobbra fordult az idõtök... Én nagyon durván csapattam hazáig a 82-esen, és tényleg sz..rá áztam. Veszprémben ugyanúgy sütött a nap, mint induláskor, de fél óra múlva oda is megérkezett az áldás. Kicsit sajnálom, hogy nem folytattam veletek, de a nyáron majdnem két hónapot kellett kihagynom prosztatagyulladás miatt és az egyik dolog, amitõl az urológus óva int, az a vizes ruházat.
Na majd legközelebb...
Az Eplényi Cicergõ (magsfesz...:) ) kellemes meglepetés volt. A 19%-os emelkedésû Rettenetes pedig aljas volt nagyon, az utolsó 20 méteren pörgött ki a hátsó kerekem. Majdnem meglett!!! Ide kell jönni mászógumit tesztelni...
Hogy hívják a Cannondale-es kollégát, aki felment rajta?

Redi, Ano: A kedd még bizonytalan, ha valami lesz, mindenképpen postolom!

koko15

koko15

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
HEllo mindenkinek

A montisok példáján felbuzdulva kéne szervezni 1 tekerést országúton is
ahová minél többen jönnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BALATONKÖR VAGY ILYESMI:bananadan

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Hát ez tényleg fincsi volt. Nem mentem el mosatni a bicót de fél órán át szedegettem a nagyját a sárnak a vázról. Remélem a következõt már az új vázzal tudom nyomni.
FELAHEGYRE! :scared:

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Hali!

Ja jó volt a tekerés így visszatekintve , majd kipusztultam, asszem egy kicsit edzenem kéne.:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Hali!

Hát ez a mai tekerés egész fincsi volt! Akit érdekelnek a képek, az a lenti linken megtalálja a képtárban!

Mivel nekem egy idõre beázott az órám, arra kérnék valakit, hogy legyen olyan szíves, s írja meg nekem a mai tekerés adatait. Mármint hogy mennyit mentünk, mennyi idõ alatt, mekkora átlaggal, meg ilyesmik! Elõre is köszi!

Mindenkinek kellemes pihenést!

Buddha: Még egyszer boldog szülinapot!

tényleg jó volt a tekerés ... bár az esõt kihagyhatták volna az istenek a mai napból :D

az túraadatok a következõek az órám szerint:
netto idõ: 3 óra 5perc
átlagsebesség: 15,8km/h
táv: 49km
max seb: 64km/h
brutto idõ kb 4 és fél óra
Mert tekerni jó!

Danger

Danger

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hy all!

Tényleg jó volt a mai tekerés, a Rátót-Eplény közötti részen még sose voltam, de ezentúl arra is megyek:) Krisztián vagyok, az a srác, biztos emlékeztek. Kössz a képeket Redi.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hali!

Hát ez a mai tekerés egész fincsi volt! Akit érdekelnek a képek, az a lenti linken megtalálja a képtárban!

Mivel nekem egy idõre beázott az órám, arra kérnék valakit, hogy legyen olyan szíves, s írja meg nekem a mai tekerés adatait. Mármint hogy mennyit mentünk, mennyi idõ alatt, mekkora átlaggal, meg ilyesmik! Elõre is köszi!

Mindenkinek kellemes pihenést!

Buddha: Még egyszer boldog szülinapot!
Két keréken szép a világ...

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Emptytrash! Milyen biciklid van? Gitane? mer ha igen, lehet Téged láttalak...
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
OK, akkor ha megyek, 9:30-kor ott leszek a hadiút-82 keresztezõdésben. Ha nem vagyok, ne várjatok feleslegesen, ezúttal tényleg bizonytalan a részvételem.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Hi!

Szerintem a hadiúton megyünk, és 20-30 perc alatt biztos ott leszünk Rátóton.

Remélem a csapatban valaki nagyon májer váltóállításban, mert szarakodik az elsõ váltóm, és azt hiszem ma este beállítás címén mégjobban elbaltáztam.
Na mindegy, max nem váltogatok annyit.

Hali!
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Kb. hánykor lesztek Rátóton? Mondjuk az ABC elõtt? Mert amekkora állat vagyok, képes leszek alvás nélkül is bevállalni és csatlakozni hozzátok. (Ez persze még közel sem biztos...:) ) Ja, és meddig tart nagyjából a mutatvány?

Redi: Kedden sztem egész nap ráérek. Még nincs konkrét tervem, rugalmasan állok minden elképzeléshez.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Akkor holnap 9.00 Jutas Spar!

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Na, lecseréltem az aszfaltgumikat jó kis bütykösre, úgyhogy minden készen áll holnapra!

Buddha: Jövõ kedden merre gondoltad, és fõleg mikor? Megpróbálok ráérni, csak írd meg, hogy pontosabban mikor! Akkor még összehozhatunk egy utó-szülinapi koccintást! :cheers:

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Hi!

... az Eplény-Lókút közötti földes szakaszt! Más valaki ismeri ezt a részt, vagy Jakus nélkül akkor ez felfedezõsdi lenne?

Sejtem, hogy multkor hol rontottam el, úgyhogy most meglesz.:whacky:

Mibe, és hogyan vigyek hideg ellen, no meg szülinapi koccra abszintot? Feladat adott, lehet rajta gondolkodni!

Réteges öltözködés fontos ha melegünk lenne. A második feladat laposüveggel orvosolható. Ez viszont rögtön visszavezet az elsõ probléma megoldásához ---> melegünk lesz.:cheers:

Hali!

ui::birth:
www.magicteam.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
akkor engedve a nyomásnak legyen 9óra a Jutasi Spár parkolójában :)

ahogy elnézem leszünk jópáran!
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Szevasz Buddha! Sajna, hogy nem tudsz jönni, úgy látszik nekünk nagyon nem akar összejönni egy közös tekerés! Azért bízom benne, hogy valamikor majd csak sor kerül rá. S ha már itt tartunk, Neked is kívánok boldog szülinapot! Hát ezt jó móka lett volna együtt ünnepelni, na sebaj, majd talán legközelebb!

Tegnap mentem egy kisebb kört, s találkoztam 2-3 bringással, akiknek megemlítettem a szombati túránkat, s azt mondták, elképzelhetõ, hogy õk is ott lesznek 9-re a parkolóban. Jakust majd ma este gyõzködöm egy kicsit, már csak azért is, mert azt hiszem õ ismeri az Eplény-Lókút közötti földes szakaszt! Más valaki ismeri ezt a részt, vagy Jakus nélkül akkor ez felfedezõsdi lenne?
Ha jól látom, akkor a következõ emberkék jönnek:

Ano, Déenes, Emptytrash, Kann Matti, Redi

No meg esetleg Jakus, illetve a tegnapi bringások közül valaki, meg még aki akar, s ezután találja ki, hogy jönne. Egész sokan leszünk, ekkora csapattal szerintem még nem is voltam tekerni, kivéve a családi Balaton-kerülést, de mondjuk az nagyon másról szólt!

Na, akkor holnap délelõtt találkozunk, reméljük az idõjárás velünk lesz, aztán akinek még bármi észrevétele, ötlete van, az írjon ám!

Ui: Mibe, és hogyan vigyek hideg ellen, no meg szülinapi koccra abszintot? Feladat adott, lehet rajta gondolkodni!