Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Ejj, de mehetnékem lett! Kár, hogy péntek éjszaka dolgozom (13 órát). Ha mennék, még elaludnék a gépen... Pedig már csak a koccintás miatt is ott volna a helyem, az én szülinapom ugyanis aznap lesz!

Redi: Boldog szülinapot!

Mindenki: Jövõ héten kedden esetleg valami? Akkor lenne idõm hosszabbra is.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Nagyszerû!
Akkor szombat reggel 9-kor ott leszek Jutasi úton a Spar parkolóban, s útirány Kádárta után terepen Eplény, majd onnan terepen Lókút, majd Hárskút, aztán Hárskútról vagy lejövünk betonon, vagy az erdõben, ahol már szinte mindenki kapott defektet! :) Én mondjuk azt támogatnám, hogy minél több terep!
Ja, tempótól meg ne féljünk már, ebben a hónapban eddig összesen egyszer ültem bringán! :(
Igyekszem Jakust is rábeszélni a dologra, bár péntek este jön haza, s az új vázára akarná felépíteni a bringát, de azért hátha eljön. Még a végén egész sokan leszünk! Fényképezõgépet hozok ám, ha meg valakinek még kicsit hideg lesz 9-kor, akkor maximum hozok egy kis abszintot is! Valamivel amúgy is koccintani kell majd, mert vasárnap meg szülinapom! Úgyhogy remélem minél többen leszünk szombaton, s ha rajtam múlik, a hangulattal sem lesz gond!
Két keréken szép a világ...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Nagyon jó, akkor majd felváltva zárjuk a sort.

Szombat reggel 9.00.
Jutasi uti Spar parkoló?

Hali!

Holnap azért még jelentkezem de akkor az idöpont OK!

Üdv

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Nagyon jó, akkor majd felváltva zárjuk a sort.

Szombat reggel 9.00.
Jutasi uti Spar parkoló?

Hali!
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Akkor Szombat reggel 9-kor?
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Szevasztok skacok!
Asszem én is ráérek, ha nem zavarok a tempómmal akkor csatlakoznék így laza kezdésnek.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Helyes!

Akkor úgy tûnik már négyen leszünk.

Hali!
www.magicteam.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Ha beleférek a keretbe akkor mennék!

Üdv

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Déenes: Nem érsz véletlenül rá? Akkor megmutathatnád az utat Eplénybe, aztán kavaroghatnánk egyet fönn a Magas-Bakonyban. Ott van egy két tippem, hogy merre lenne érdemes menni!

Részemrõl ok.
Szívesen mennék tovább Eplény Zírc felöli végébõl Lókútra aztán Hárskútra, amit a múlt hétvégén elbaltáztunk.

" szerintem a reggel 9 óra az kissé korai ... sajna hideg van még akkor és ha nem muszáj, akkor nem akarok úgy felöltözni mintha a téli sarkra mennénk :)

Ne ijedj meg, a front csak délután jön. Reggel még tuti jó lesz. Induljunk csak el 9-kor.
Honnan startoljunk?

Emptytrash?
Kann Matti?

Hali!
www.magicteam.hu

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

miii? :scared:

háát nem hinném, hacsak nem vasárnap jártál Keszthely - Tapolca közt, vagy szerdán 10 és 10:45 közt Lesencetomaj - Balatonederics - Szigliget közt. ugyanis ekkor voltam csak kinn bicajjal. citromsárga hosszúújjú mezben és piros rövidnadrágban.

Jó, akkor egy másik konás sorstársad lehetett. Semmit se láttam a fejébõl a sisak meg a szemüveg miatt. Mindenesetre csodálom néhány ember bátorságát, az én nehéz testem nem áll le olyan gyorsan, mint azt néhányan képzelik...:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Sõõt, ha konásnak sárga az új bringája, akkor lehet, hogy neki volt mázlija, mert rásatultam, hogy ne csapjam el...:)

miii? :scared:

háát nem hinném, hacsak nem vasárnap jártál Keszthely - Tapolca közt, vagy szerdán 10 és 10:45 közt Lesencetomaj - Balatonederics - Szigliget közt. ugyanis ekkor voltam csak kinn bicajjal. citromsárga hosszúújjú mezben és piros rövidnadrágban.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Ano: Úgy gondoltam, hogy 9 körül lehetne indulni, aztán mondjuk legkésõbb 2-re jó lenne hazaérni!

" Szombaton hidegfront éri el hazánkat. A front felhõzetébõl csak szórványosan várható gyenge zápor, ám a hõmérséklet mintegy 5-7 fokkal visszaesik." forrás: metnet.hu

én is úgy gondoltam hogy 2-3 körül jó lenne hazaérni, de szerintem a reggel 9 óra az kissé korai ... sajna hideg van még akkor és ha nem muszáj, akkor nem akarok úgy felöltözni mintha a téli sarkra mennénk :)
Én azt javaslom hogy 10kor induljunk :)
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Ano: Úgy gondoltam, hogy 9 körül lehetne indulni, aztán mondjuk legkésõbb 2-re jó lenne hazaérni! Ötletem nagyon nincs, hogy merre kéne menni, de én is a terepet favorizálnám, pláne ha ilyen szép idõ lesz!

Déenes: Nem érsz véletlenül rá? Akkor megmutathatnád az utat Eplénybe, aztán kavaroghatnánk egyet fönn a Magas-Bakonyban. Ott van egy két tippem, hogy merre lenne érdemes menni!

Mondjuk én bármire nyitott vagyok, ami a fent említett idõ-intervallumba belefér, várom az ötleteket is, de ha nem lesz semmi, akkor majd kitalálunk azért valamit :)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Ha minden igaz, szombat délelõtt ráérnék egy nagyobbacska kört menni! Érdekel valakit? Nekem most aszfalt gumik vannak fönn, de mehetünk terepre is! Valakinek ötlet?
Kann Matti? Déenes? Ano? Jakus? Más valaki?

Ui: Telefonszámom változott, úgyhogy akinek megadtam, az nyugodtan kitörölheti, illetve akinek majd kellene, az szóljon, aztán privátban küldöm!

nekem jó a szombat ... mikor és merre gondoltad ... elsõsorban terep érdekelne :)

Ui.:A telszámodat megkaptam és kicseréltem :)
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Danesdzsu: Vasárnap biztosan nem én téptem el melletted Déenessel, ugyanis még csak Veszprém környékén sem voltam, no meg bringára se ültem múlt hét eleje óta! Talán majd ma délután :)

Déenes:

Rátóttól Eplényig terepen mentetek? Hogy lehet megtalálni azt az utat? Ha kiérek Rátótról, a 82-es bal, vagy jobb oldalán található az az út? Körülbelül mennyi volt így terepen a Rátót-Eplény táv?
Ha nem találom meg magamtól, valamikor meg kell, hogy mutasd! Eplénytõl már tudom az utat Zircig terepen, úgyhogy csak ez a szakasz hiányzik, s már nagyon régóta érdekelne, hogy merre lehet menni! Igaz, ritkán keresgéltem!

Ha minden igaz, szombat délelõtt ráérnék egy nagyobbacska kört menni! Érdekel valakit? Nekem most aszfalt gumik vannak fönn, de mehetünk terepre is! Valakinek ötlet?
Kann Matti? Déenes? Ano? Jakus? Más valaki?

Ja, jut eszembe! Jakusnak itt figyel a szobámba az új váza, tegnap lett beszerezve! Remélem azért, hogy a szombatot nem átszereléssel akarja tölteni, hanem inkább jön tekerni még egy utolsót a régi vázzal, aztán majd utána lehet szerelni! Mit szólsz Jakus?

Ui: Telefonszámom változott, úgyhogy akinek megadtam, az nyugodtan kitörölheti, illetve akinek majd kellene, az szóljon, aztán privátban küldöm!

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

Hú Vazze!

Danesdzsu: Tegnap nem te vágtattál velem szemben a bringaúton? Olyan 18:00 körül jöhettél Vp felõl, hosszú cuccban tagyóval a hátadon?

Hát, max. kabát lehetett rajtam, hosszúgatyám még nincs. Azért vasárnap simán eltéptetek mellettem Dénessel. Hiába, ha az ember gyalog van, már meg se ismerik...:)

Sõõt, ha konásnak sárga az új bringája, akkor lehet, hogy neki volt mázlija, mert rásatultam, hogy ne csapjam el...:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
buddha: hát ha én is hazajönnék, az vicces lenne...
úgy terveztem, hogy ma azzal megyek fel, s jól esett volna kicsit felfrissülni, de aztán a szél elvette a kedvem.
bízom benn, hogy lesz még lehetõségem feltekerni, de akkor meg már lesz hova menni, mert nov. 1tõl lesz kolesz...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
jakus: Sebaj, úgysem lett volna idõm foglalkozni vele, bármi is az...

konásandrás: Nem tudom, én mindig úgy idõzítem, hogy tekerés után haza megyek. De õszintén szólva nagyon meglepne, ha nem lenne!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Buddha: Sajna nem tudtam bevinni a tanszékre a levelet :-( Nem tudom, hogy a héten mikor leszek legközelebb Vpben. Valszínû pénteken estefelé jövök csak vissza. De ami késik, nem múlik :-)
FELAHEGYRE! :scared:

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Látom be kell vezetnem a netet otthonra!
Ahogy elnézem elég sok tekerésröl maradtam le!:(

Üdv