Szevasz Buddha! Sajna, hogy nem tudsz jönni, úgy látszik nekünk nagyon nem akar összejönni egy közös tekerés! Azért bízom benne, hogy valamikor majd csak sor kerül rá. S ha már itt tartunk, Neked is kívánok boldog szülinapot! Hát ezt jó móka lett volna együtt ünnepelni, na sebaj, majd talán legközelebb!
Tegnap mentem egy kisebb kört, s találkoztam 2-3 bringással, akiknek megemlítettem a szombati túránkat, s azt mondták, elképzelhetõ, hogy õk is ott lesznek 9-re a parkolóban. Jakust majd ma este gyõzködöm egy kicsit, már csak azért is, mert azt hiszem õ ismeri az Eplény-Lókút közötti földes szakaszt! Más valaki ismeri ezt a részt, vagy Jakus nélkül akkor ez felfedezõsdi lenne?
Ha jól látom, akkor a következõ emberkék jönnek:
Ano, Déenes, Emptytrash, Kann Matti, Redi
No meg esetleg Jakus, illetve a tegnapi bringások közül valaki, meg még aki akar, s ezután találja ki, hogy jönne. Egész sokan leszünk, ekkora csapattal szerintem még nem is voltam tekerni, kivéve a családi Balaton-kerülést, de mondjuk az nagyon másról szólt!
Na, akkor holnap délelõtt találkozunk, reméljük az idõjárás velünk lesz, aztán akinek még bármi észrevétele, ötlete van, az írjon ám!
Ui: Mibe, és hogyan vigyek hideg ellen, no meg szülinapi koccra abszintot? Feladat adott, lehet rajta gondolkodni!
Két keréken szép a világ...