Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Áá, ma meg holnap nekem tutira nem jó, marad a szombat! Csak legyen nromális idõ! Szél meg hó nem hiányzik, no meg esõ se nagyon!
Jó lenne majd valami ötlettel elõállni, hogy merre lenne érdemes menni! Nekem nagyjából mindegy!
Két keréken szép a világ...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Szevasztok.

Asszem én ráérek, úgy hogy számolhatsz velem....esetleg ma egy kis tekerés?
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Üdv!

Szombatra tervez valaki valamit? Én úgy néz ki ráérnék, úgyhogy szerintem megyek egy kört. Valaki? Asszem most már muszáj lesz melegebben öltözködni!
Ja, a hétvégi sarat tegnap mostam le a bicóról, naná, hogy esõben! :)
Várom szombatra az ötleteket!

én nem leszek itthon a 7végén, szóval nekem nem jó :(
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Üdv!

Szombatra tervez valaki valamit? Én úgy néz ki ráérnék, úgyhogy szerintem megyek egy kört. Valaki? Asszem most már muszáj lesz melegebben öltözködni!
Ja, a hétvégi sarat tegnap mostam le a bicóról, naná, hogy esõben! :)
Várom szombatra az ötleteket!

Danger

Danger

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hali! A Cannondale-es kollégát Balázsnak hívják.
Remélem lesz még tekerés idén. Én azért jöttem vissza Eplénytõl mert elegem volt már az esõbõl a Flúgos-on, úgyhogy most inkább kihagytam. De néztem a Balázs bicóját, volt sár bõven ezek szerint.:D

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Hát ja ,ezek szorosan kiegészitik egymást a záró dugóval együtt, szerintem bemész a Balázshoz adni fog egyet.
www.kannmatti.kepeim.hu

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Kann Matti: És a dugó a teló csõ végén?
FELAHEGYRE! :scared:

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
.........
Na megyek teló vadászatra.
www.kannmatti.kepeim.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Szevasztok skacok4

Igazatok van ez a körmösanya a kormánycs. része, de használt vázak esetén sajnos meg kell váaárolni, mert a körmös rész benn marad a teló nyakában.
www.kannmatti.kepeim.hu

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Ano: hova mehetnék érte? Esetleg a telefonszámodat elküldhetnéd.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano: Köszönöm szépen. Majd megbeszéljük, hogy mikor, hová mehetek érte.

jöhetsz bármikor, csak szólj ha kell ... akár ma is ...
Mert tekerni jó!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Ano: Köszönöm szépen. Majd megbeszéljük, hogy mikor, hová mehetek érte.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano: köszönöm szépen. Ezt sem adták a vázhoz. Eredetileg én arra az alkatrészre gondoltam, ami a stucni tetején van, ahol van a csapágyösszehúzó csavar feje. Az is a csapágyhoz jár? Neked adtak hozzá ilyet?
Feltöltött kép
Itt látszik az, amit te mondtál, és a felette lévõ "dugó" is édrekelne, hogy az tartozék-e?

Feltöltött kép
Itt is látszik a tetején lévõ alkatrész, amiben a csavar feje van.

ilyet is tudok adni ...

Feltöltött kép

ha megfelel neked ...
Mert tekerni jó!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Ano: köszönöm szépen. Ezt sem adták a vázhoz. Eredetileg én arra az alkatrészre gondoltam, ami a stucni tetején van, ahol van a csapágyösszehúzó csavar feje. Az is a csapágyhoz jár? Neked adtak hozzá ilyet?
Feltöltött kép
Itt látszik az, amit te mondtál, és a felette lévõ "dugó" is édrekelne, hogy az tartozék-e?

Feltöltött kép
Itt is látszik a tetején lévõ alkatrész, amiben a csavar feje van.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Kann Matti: Van egy alkatrész, aminek pontosan nem tudom a nevét. A teleszkóp nyakcsövét ugye levágják méretre, és mikor fel van rakva a stucni, a csõ végére rakják ezt az alkatrészt. Egy csavar is van benne, amivel végülis a csapágyat tudod összehúzni. Szóval a stucni tetején van. Ez az alkatrész mihez tartozik? A kormánycsapágyhoz (szerintem igen) vagy a telóhoz? Azért kérdezem, mert a vázhoz megkaptam a csapágyat is, de ez az alkatrész nem kaptam meg hozzá? Lehet, hogy mégis a telóhoz tartozna?

ez az az alakatrész amit bele kell rakni a teleszkóp nyakcsövébe (van benne menet és ilyen csillag alakú) és ezzel fogod összehúzni a csapágyat ...

ez elvileg a kormánycsapágyhoz van, de amikor én vettem a merida vázamat amihez adtak kormánycsapágyat, ezt nem adtak hozzá ...

de ha kell akkor aszem van nekem egy pluszban ... ha az megfelel neked :)

ui.: ez az?

Feltöltött kép

mert van egy ilyenem, ha kell, akkor nekedadom :)
Mert tekerni jó!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Kann Matti: Van egy alkatrész, aminek pontosan nem tudom a nevét. A teleszkóp nyakcsövét ugye levágják méretre, és mikor fel van rakva a stucni, a csõ végére rakják ezt az alkatrészt. Egy csavar is van benne, amivel végülis a csapágyat tudod összehúzni. Szóval a stucni tetején van. Ez az alkatrész mihez tartozik? A kormánycsapágyhoz (szerintem igen) vagy a telóhoz? Azért kérdezem, mert a vázhoz megkaptam a csapágyat is, de ez az alkatrész nem kaptam meg hozzá? Lehet, hogy mégis a telóhoz tartozna?

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
A cannondale-s srác Kopi (fonetikusan) néven szerepel a telefonomban. Buddha, ha kell a száma, akkor megírom priviben.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Ano!

Csak részletre tudok telót venni!:(
Ezért marad a bolt!

De azért még1x kösz a tippet!

Üdv

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Emptytrash!

Szólj Kann Matti-nak ... beszégettünk hogy miket tud szerezni és õ mondta hogy tud olcsón telót is ... szóval mindenképpen beszélj vele elöbb!

Kösz az infót! Már zargatom is!

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ano: Köszi az adatokat, így nagyjából már tudom, hogy nekem mennyi lehetett!
Ez volt az elsõ alkalom, hogy nem mért az órám, s feltehetõleg az esõ miatt. Bár az az igazság, hogy nem magának az órának volt baja, mert azt áttettük Kann Matti gépére, s ott mért, úgyhogy valami asszem a jeladónál ázhatott be, mert miután azt megpiszkáltam, s kifújtam, utána újra mért. Azért így kiesett vagy egy óra! Sebaj!
Remélem lesz még idén egy-két olyan hétvége, amikor össze tudunk jönni, s engedi az idõ is, hogy tekerjünk egyet!

Buddha: A Cannondale-es kolléga megadta Jakusnak a telefonszámát, hogy ha megyünk valamerre, szóljunk neki is! Úgyhogy Jakus ha erre jár, talán tud neked ebben segíteni!

Illetve ha jól gondolom, akkor Danger ismeri közülünk a legjobban, úgyhogy tõle is lehet számítani infóra!

Na kellemes hetet mindenkinek!