Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2006. november 22. - 18:52
Írta 2006. november 22. - 18:49
O.K. ha nem nagyon esik akkor megyek, szerintem 8.30-kor a Sparnál. A többit , majd meglátjuk.
Nem tesszük át délutánra?
addigra nem mondanak esõt!!
Írta 2006. november 22. - 18:16
O.K. ha nem nagyon esik akkor megyek, szerintem 8.30-kor a Sparnál. A többit , majd meglátjuk.Na, a helyzet az, hogy átnéztük teendõket fõnökkel, s holnapra el vagyok engedve erre az idõre! Viszont péntek tuti reggeltõl estig meló, szombatra meg vasárnapra pedig már van programom. Úgyhogy én ha megyek tekerni, az tutira csütörtök, akkor viszont ráérek egész nap! Ha nagy esõ nem jön, én megyek! Köd, sár elmegy, hideg nagyon nincs, jól felöltözünk, meg legalább végre hasznát veszem a sárhányónak is!
Kann Matti: Ha 9:00-kor akarnak többiek indulni tesi-tanszéktõl, mikorra menjek elõtte hozzád? Ketten csak odatalálunk, nem?
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2006. november 22. - 15:10
Írta 2006. november 22. - 14:04
Sziasztok!
Tud valaki konkrét turajavaslatot, jo helyeket a Magyar hegyekben?
En Stockholmban élek de Magyar származásu vagyok és keresek mtb-re alkalmas helyeket Magyarországon ahol csoportosan lehetne bicizni. Minden érdekelne a nehezebb helyetöl (freeride) a gyors és egyszerübb terepekig (XC). Itt minden erdö szikllás és köves, a Magyar erdök , ösvenyek csak más terepet jelentenenek ami engem erdekelne!!! Gyors válasz, köszönöm!
hááát ... van egy pár hely magyarországon ahol lehet bringázni ...
pl.:
-Bakony
-Pilis
-Bükk
-Vértes
-Gerecse
-Mátra
-Börzsöny
-Mecsek
lényegében az összes magyar hegy (vagyis magas domb, mert a Mátra és a Bükk kivételével mind 700m alattiak legjobb tudomásom szerint...
társaságot meg könnyû találni itt a fórumon ... csak a megfelelõ lokálpatrióta topikba kell kérdezõsködnöd
Írta 2006. november 22. - 13:21
Tud valaki konkrét turajavaslatot, jo helyeket a Magyar hegyekben?
En Stockholmban élek de Magyar származásu vagyok és keresek mtb-re alkalmas helyeket Magyarországon ahol csoportosan lehetne bicizni. Minden érdekelne a nehezebb helyetöl (freeride) a gyors és egyszerübb terepekig (XC). Itt minden erdö szikllás és köves, a Magyar erdök , ösvenyek csak más terepet jelentenenek ami engem erdekelne!!! Gyors válasz, köszönöm!
Írta 2006. november 22. - 13:17
a NET közelében! Ha szombatra terveztek valamit
akkor a részleteket küldje már át valaki nekem
SMS-ben vagy csörgessen meg és visszahívom!
Üdv
Írta 2006. november 22. - 13:05
Na, a helyzet az, hogy átnéztük teendõket fõnökkel, s holnapra el vagyok engedve erre az idõre! Viszont péntek tuti reggeltõl estig meló, szombatra meg vasárnapra pedig már van programom. Úgyhogy én ha megyek tekerni, az tutira csütörtök, akkor viszont ráérek egész nap! Ha nagy esõ nem jön, én megyek! Köd, sár elmegy, hideg nagyon nincs, jól felöltözünk, meg legalább végre hasznát veszem a sárhányónak is!
Kann Matti: Ha 9:00-kor akarnak többiek indulni tesi-tanszéktõl, mikorra menjek elõtte hozzád? Ketten csak odatalálunk, nem?
ahogy elnézem a csütörtök délelött nagyon esõs idõ lesz, viszont délutánra már a dunántúlra nem mondana esõt, szóval ha gondoljátok akkor átrakhatjuk az egészet délutánra ... mondjuk 2 órára ...
Írta 2006. november 22. - 11:44
Írta 2006. november 22. - 11:18
Pénteken meg megyek aszfalton!
Megnézem Tihanyt! Régen nem voltam arra!
Üdv
Írta 2006. november 22. - 11:08
Ez nagyon elszomorít!
Akkor lehet, hogy változik a terv és inkább
pénteken megyek! Azért a mostani idöjárás
nem olyan mint amilyen Eplénynél volt!
Most elázni nem egy jó dolog!
Üdv
nekem a péntek csak dálután lenne jó ... de az is olyan talán 3tól ... de még az sem biztos
Írta 2006. november 22. - 10:56
Akkor lehet, hogy változik a terv és inkább
pénteken megyek! Azért a mostani idöjárás
nem olyan mint amilyen Eplénynél volt!
Most elázni nem egy jó dolog!
Üdv
Írta 2006. november 22. - 10:39
Az esti óráktól a csapadékzóna továbbterjed kelet felé. Immár országszerte beborul az ég, és reggelre már mindenütt esõ várható. A Dunántúlon élénk, olykor erõs északi, másutt még többnyire gyenge keleties szélre számíthatunk."
"Magyarország csütörtök délután
Délelõtt még az egész országban várható esõ, de nyugat felõl fokozatosan gyengül, majd megszûnik a csapadék. Délutánra a Dunántúlon már felszakadozik a felhõzet, keleten viszont még esõs marad az idõ, de jelentõs mennyiség ekkor már nem várható."
forrás metnet.hu:
akkor mi legyen?
sz@rrá én sem akarok ázni
Írta 2006. november 22. - 09:56
Holnaptól már elméletileg javul az idö!
Dzsúva az lesz!
A takony azért remélem eloszlik!
Max. ott a péntek meg a szombat!
Persze csak ha minden kötél szakad!!!
jobb idõt mondanak holnaptól ... péntek sajna nem jó nekem ... de a szombatról dumálhatunk majd
Írta 2006. november 22. - 08:32
Dzsúva az lesz!
A takony azért remélem eloszlik!
Max. ott a péntek meg a szombat!
Persze csak ha minden kötél szakad!!!
Írta 2006. november 22. - 08:29
Merre mennénk holnap? Ilyen ködös-esõs-dzsuvás idõben is megyünk?
Kann Matti: Felõlem mehetünk együtt, ha el tudok holnapra szabadulni. Ez remélem még ma délelõtt kiderül! Akkor majd még szólok. Ha ilyen idõ lesz holnap, mit most, akkor szerinted megyünk?
Írta 2006. november 22. - 08:05
hááát ... hátulra 130 mm-es rugó az kissé sok egy túrázgató emberkének ... vagy innentõl FreeRide-os mutatványokat is be akarsz ütemezni a kerékpáros életedbe?
Inkább legyen több mint kevesebb!
Ezt a linket most csak hirtelen felindulásból
raktam be! Még nem néztem utána rendesen!
Biztos van megoldás a rugóút csökkentésére!
De azért mind árban mind kialakításban igéretesnek
tünik! Csak kicsit nagyon emlékeztet egy másik vázra!!
Csak melyikre azt nem tudom!
Üdv
Írta 2006. november 22. - 07:52
Ano!
Ezt láttad már?
http://www.bikefun.h...w&product_id=16
Jövöre lehet, hogy lesz új vázam?
Üdv
hááát ... hátulra 130 mm-es rugó az kissé sok egy túrázgató emberkének ... vagy innentõl FreeRide-os mutatványokat is be akarsz ütemezni a kerékpáros életedbe?
Írta 2006. november 22. - 07:48
Holnap ha nagyon esik akkor sajna én
sem reszkirozom meg a túrát!
Ha viszont nem vagy kicsit esik akkor megyek
mert ki kell eresztenem a gözt!!!!!
Ano!
Ezt láttad már?
http://www.bikefun.h...w&product_id=16
Jövöre lehet, hogy lesz új vázam?
Üdv