Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Én most indítottam elsõ körre a mosógépet. A munkahelyit, mert az otthoniba nem mertem beletenni... Kíváncsi vagyok, mi jön majd ki a csövön... Szerintem a színe alapján fel is tehetném a reggeli svédasztalra kávénak!

Hardy91: Én magam nem ismerem a pályát és nem is DH-ban utazom, de úgy rémlik, hogy valamelyik bikemagban van róla leírás. Azt sajnos nem tudom, hogy melyikben.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Kitartás Buddha!
Ha ezt a tekerést kibírtuk, akkor már talán a melóval sem lesz nagy gáz! Azért legközelebb reméljük összejön valami sárszegényebb kör is! Bár pár napig tutira én sem kívánom a bringázást! Azért nem semmi sár ázott ki a ruhámból! Mondjuk aki sárba fetreng, az viselje következményeit.Na, további minden jót!
Két keréken szép a világ...

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
császtok!Vki járt már innen a Balatonfüredi Dh pályán ami a 2006 augusztusi számban volt?véleményeket kérnék hogy megéri-e elmenni oda merevfarúval?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Ez nagy cida volt... Jól felb...tam magamat Fajsz környékén, és nem ez volt az elsõ eset.
A túra amúgy király lett (a 128 holtpontomtól eltekintve):) . A képeknek is örülök, abban nem nagyon bíztam, hogy a rák látszani fog, és mégis! Majd valamikor feltöltöm a sajátjaimat, de arra sajnos várnotok kell egy kicsit. Most kivételesen még a szintadatokat sem néztem meg és postoltam be. Majd pótlom.
Egyelõre kerékpárra sem bírok nézni! Hogy ezt a dzsuvát hogy szedem le??? Meg mikor? Ez fél napos meló lesz!

No jó éjszakát annak, aki alhat. Én meg megyek, dolgozok továbbb:(

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Empty: Boldog szülinapot innen is! A sugárzás is szülinapi ajándék volt? :)
Hát a mai tekerés tényleg király volt, legalábbis így bringamosás és jó forró zuhany után, már könnyebb ezt mondani! Azért én nem azt mondanám, hogy jó dagonyás, hanem hogy TÚL dagonyás volt ez a Koloska-völgyes rész. Kicsit már a határokat feszegette a téma. Aztán mindjárt helyrejött bennem minden, miután sikerült belefeküdnöm a sárba! :)
Képeket most töltöm fel, mindjárt meg lehet nézni õket. Ajánlom figyelmetekbe, hogy a kis tóban a rák is egész jól látszik ám!
Buddha: Feltöltöd valahová te is a képeket?
Jó pihenést, kellemes éjszakát mindenkinek, gondolom alvással nem lesz sok gondunk!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Redi: Végre valami, amin én is részt tudok venni.

Szerintetek melyik jobb:

agyak:

B+ Travel Disc vs. Novatech D041SB és D042SB
áraik nagyjából megegyeznek

felni:

Mavic 321 7000Ft/db vs. Sun DS2XC 5000Ft/db vs. Rigida Taurusz 3000Ft/db

Agyak közül szerintem a B+, a többihez nem értek.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Igen , boldog szülinapot.

Király volt a mai tekerés:bananadan
olyan jó dagonyás:lol1:
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Szerintetek melyik jobb:

agyak:

felni:

Felniben tudok mondani dolgokat a DS2XC-rõl ...

nekem olyan van elöl és hátul is és mind2 36 lyukú

elöl nagyon fasza .. .3 éve és kb 10000km után semmi baja ...

hátul viszont az én súlyomnál már kevés ... szóval ha 90kg vagy nehezebb vagy akkor oda keress erõsebbet ... egyébként baromi jó súlyban ez a felni ...

ja és tárcsafékkel használom :)
Mert tekerni jó!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Igen igen!! Boldog szülinapot Emptytrash!! :)
Mert tekerni jó!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Boldog Szülinapot Emptytrash!
FELAHEGYRE! :scared:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
elmentem kicsit tekeregni a fiúkkal 9kor.
ha jól emlékszem a nevekre, akkor Bikebuddha, Ano, Kann Matti és kép alapján Redi volt ott.
vidám kis társaság. jó arcoknak tûnnek!
remélem legközelebb csapathatok velük én is már :)

(ez nem nyalás nem félreérteni! :))

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Szerintetek melyik jobb:

agyak:

felni:

FELAHEGYRE! :scared:

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

1x is!
Redi Ano kösz az értesítést!
Jelentem megkaptam "az éves sugáradagomat", ebböl
kifolyólag a következö tekerésen sugárzó jókedvem lesz!:D

2x!
Ano szombattal kapcsolatban majd még péntek du. hívlak!

3x!
A mai napon azt hiszem összefagytam volna! Nem tudom,
hogy hogyan sikerül a tekerés de melegetek szerintem nem lesz!

4x!
Redi az összejövetel jó ötlet! Támogatom!

Üdv

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Jó reggelt!
Szerintem jelenleg alkalmasnak tûnik az idõ a tekerésre, úgyhogy ha ez nem nagyon változik, akkor fél 9-kor Kann Mattival találka a Jutasi-úti Spar parkolóban, 9-kor pedig ott leszünk a tesi tanszék elõtt. Legalábbis reméljük, hogy odatalálunk! Ha bármi közbe jönne, vagy változna, akkor telefonon szólok!

akkor én meg 9:15 leszek a tesi tanszéknél ...
Mert tekerni jó!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Hoppá!
Eszembe jutott valami!
Múltkor, hogy nem mentem tekerni, mert elhúzódott az elõzõ éjszakám, találkoztam este Kann Mattival az egyik fõbb tájékozódási ponton, egy vendéglátóipari egységben! Külön társasággal voltunk, de akkor megfordult valami a fejemben, amit most le is írok. Mit szólnátok hozzá, ha összehoznánk egy kellemes délutánt-estét-éjszakát, amikor is leülnénk, beszélgetnénk, iszogatnánk, szórakoznánk? Amolyan Bakony-Balaton-Bikers évadzáró buli szerûség lenne. Eljönne aki csak tudna azok közül, akikkel idén megismerkedtünk tekerés kapcsán, illetve az is, akivel esetleg nem találkoztunk személyesen, csak itt a fórumon.
Ki mit szól az ötlethez? Lenne rá igény? (Én remélem)
Nagyon jó emberkékkel ismerkedtem meg idén, hála a bringázásnak, s ennek a fórumnak! Ünnepeljük már meg valahogy ezt az egészet egy kellemes, kötetlen estével, amikor a gépek a garázsban pihennek!

én is benne vagyok.
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Jó reggelt!
Szerintem jelenleg alkalmasnak tûnik az idõ a tekerésre, úgyhogy ha ez nem nagyon változik, akkor fél 9-kor Kann Mattival találka a Jutasi-úti Spar parkolóban, 9-kor pedig ott leszünk a tesi tanszék elõtt. Legalábbis reméljük, hogy odatalálunk! Ha bármi közbe jönne, vagy változna, akkor telefonon szólok!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Hoppá!
Eszembe jutott valami!
Múltkor, hogy nem mentem tekerni, mert elhúzódott az elõzõ éjszakám, találkoztam este Kann Mattival az egyik fõbb tájékozódási ponton, egy vendéglátóipari egységben! Külön társasággal voltunk, de akkor megfordult valami a fejemben, amit most le is írok. Mit szólnátok hozzá, ha összehoznánk egy kellemes délutánt-estét-éjszakát, amikor is leülnénk, beszélgetnénk, iszogatnánk, szórakoznánk? Amolyan Bakony-Balaton-Bikers évadzáró buli szerûség lenne. Eljönne aki csak tudna azok közül, akikkel idén megismerkedtünk tekerés kapcsán, illetve az is, akivel esetleg nem találkoztunk személyesen, csak itt a fórumon.
Nagyon jó emberkékkel ismerkedtem meg idén, hála a bringázásnak, s ennek a fórumnak! Ünnepeljük már meg valahogy ezt az egészet egy kellemes, kötetlen estével, amikor a gépek a garázsban pihennek!

Én benne vagyok :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hoppá!
Eszembe jutott valami!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
:hi:

Hajrá a dagonyába!

Jó tekerést!

Hali
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
O.K. uram, ha szar az idõ akkor du. megyünk.
www.kannmatti.kepeim.hu