Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2006. November 23. - 22:32
Hardy91: Én magam nem ismerem a pályát és nem is DH-ban utazom, de úgy rémlik, hogy valamelyik bikemagban van róla leírás. Azt sajnos nem tudom, hogy melyikben.
Posted 2006. November 23. - 22:17
Ha ezt a tekerést kibírtuk, akkor már talán a melóval sem lesz nagy gáz! Azért legközelebb reméljük összejön valami sárszegényebb kör is! Bár pár napig tutira én sem kívánom a bringázást! Azért nem semmi sár ázott ki a ruhámból! Mondjuk aki sárba fetreng, az viselje következményeit.Na, további minden jót!
Posted 2006. November 23. - 21:24
Posted 2006. November 23. - 21:15
A túra amúgy király lett (a 128 holtpontomtól eltekintve) . A képeknek is örülök, abban nem nagyon bíztam, hogy a rák látszani fog, és mégis! Majd valamikor feltöltöm a sajátjaimat, de arra sajnos várnotok kell egy kicsit. Most kivételesen még a szintadatokat sem néztem meg és postoltam be. Majd pótlom.
Egyelõre kerékpárra sem bírok nézni! Hogy ezt a dzsuvát hogy szedem le??? Meg mikor? Ez fél napos meló lesz!
No jó éjszakát annak, aki alhat. Én meg megyek, dolgozok továbbb:(
Posted 2006. November 23. - 20:00
Hát a mai tekerés tényleg király volt, legalábbis így bringamosás és jó forró zuhany után, már könnyebb ezt mondani! Azért én nem azt mondanám, hogy jó dagonyás, hanem hogy TÚL dagonyás volt ez a Koloska-völgyes rész. Kicsit már a határokat feszegette a téma. Aztán mindjárt helyrejött bennem minden, miután sikerült belefeküdnöm a sárba!
Képeket most töltöm fel, mindjárt meg lehet nézni õket. Ajánlom figyelmetekbe, hogy a kis tóban a rák is egész jól látszik ám!
Buddha: Feltöltöd valahová te is a képeket?
Jó pihenést, kellemes éjszakát mindenkinek, gondolom alvással nem lesz sok gondunk!
Posted 2006. November 23. - 19:50
Agyak közül szerintem a B+, a többihez nem értek.Redi: Végre valami, amin én is részt tudok venni.
Szerintetek melyik jobb:
agyak:
B+ Travel Disc vs. Novatech D041SB és D042SB
áraik nagyjából megegyeznek
felni:
Mavic 321 7000Ft/db vs. Sun DS2XC 5000Ft/db vs. Rigida Taurusz 3000Ft/db
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. November 23. - 19:49
Király volt a mai tekerés:bananadan
olyan jó dagonyás:lol1:
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. November 23. - 19:46
Redi: Végre valami, amin én is részt tudok venni.
Szerintetek melyik jobb:
agyak:
felni:
Felniben tudok mondani dolgokat a DS2XC-rõl ...
nekem olyan van elöl és hátul is és mind2 36 lyukú
elöl nagyon fasza .. .3 éve és kb 10000km után semmi baja ...
hátul viszont az én súlyomnál már kevés ... szóval ha 90kg vagy nehezebb vagy akkor oda keress erõsebbet ... egyébként baromi jó súlyban ez a felni ...
ja és tárcsafékkel használom
Posted 2006. November 23. - 18:47
Posted 2006. November 23. - 11:59
Posted 2006. November 23. - 11:36
ha jól emlékszem a nevekre, akkor Bikebuddha, Ano, Kann Matti és kép alapján Redi volt ott.
vidám kis társaság. jó arcoknak tûnnek!
remélem legközelebb csapathatok velük én is már
(ez nem nyalás nem félreérteni! )
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. November 23. - 10:54
Szerintetek melyik jobb:
agyak:
felni:
Posted 2006. November 23. - 10:39
1x is!
Redi Ano kösz az értesítést!
Jelentem megkaptam "az éves sugáradagomat", ebböl
kifolyólag a következö tekerésen sugárzó jókedvem lesz!
2x!
Ano szombattal kapcsolatban majd még péntek du. hívlak!
3x!
A mai napon azt hiszem összefagytam volna! Nem tudom,
hogy hogyan sikerül a tekerés de melegetek szerintem nem lesz!
4x!
Redi az összejövetel jó ötlet! Támogatom!
Üdv
Posted 2006. November 23. - 08:45
Jó reggelt!
Szerintem jelenleg alkalmasnak tûnik az idõ a tekerésre, úgyhogy ha ez nem nagyon változik, akkor fél 9-kor Kann Mattival találka a Jutasi-úti Spar parkolóban, 9-kor pedig ott leszünk a tesi tanszék elõtt. Legalábbis reméljük, hogy odatalálunk! Ha bármi közbe jönne, vagy változna, akkor telefonon szólok!
akkor én meg 9:15 leszek a tesi tanszéknél ...
Posted 2006. November 23. - 08:38
Hoppá!
Eszembe jutott valami!
Múltkor, hogy nem mentem tekerni, mert elhúzódott az elõzõ éjszakám, találkoztam este Kann Mattival az egyik fõbb tájékozódási ponton, egy vendéglátóipari egységben! Külön társasággal voltunk, de akkor megfordult valami a fejemben, amit most le is írok. Mit szólnátok hozzá, ha összehoznánk egy kellemes délutánt-estét-éjszakát, amikor is leülnénk, beszélgetnénk, iszogatnánk, szórakoznánk? Amolyan Bakony-Balaton-Bikers évadzáró buli szerûség lenne. Eljönne aki csak tudna azok közül, akikkel idén megismerkedtünk tekerés kapcsán, illetve az is, akivel esetleg nem találkoztunk személyesen, csak itt a fórumon.
Ki mit szól az ötlethez? Lenne rá igény? (Én remélem)
Nagyon jó emberkékkel ismerkedtem meg idén, hála a bringázásnak, s ennek a fórumnak! Ünnepeljük már meg valahogy ezt az egészet egy kellemes, kötetlen estével, amikor a gépek a garázsban pihennek!
én is benne vagyok.
Posted 2006. November 23. - 08:17
Szerintem jelenleg alkalmasnak tûnik az idõ a tekerésre, úgyhogy ha ez nem nagyon változik, akkor fél 9-kor Kann Mattival találka a Jutasi-úti Spar parkolóban, 9-kor pedig ott leszünk a tesi tanszék elõtt. Legalábbis reméljük, hogy odatalálunk! Ha bármi közbe jönne, vagy változna, akkor telefonon szólok!
Posted 2006. November 22. - 20:58
Én benne vagyokHoppá!
Eszembe jutott valami!
Múltkor, hogy nem mentem tekerni, mert elhúzódott az elõzõ éjszakám, találkoztam este Kann Mattival az egyik fõbb tájékozódási ponton, egy vendéglátóipari egységben! Külön társasággal voltunk, de akkor megfordult valami a fejemben, amit most le is írok. Mit szólnátok hozzá, ha összehoznánk egy kellemes délutánt-estét-éjszakát, amikor is leülnénk, beszélgetnénk, iszogatnánk, szórakoznánk? Amolyan Bakony-Balaton-Bikers évadzáró buli szerûség lenne. Eljönne aki csak tudna azok közül, akikkel idén megismerkedtünk tekerés kapcsán, illetve az is, akivel esetleg nem találkoztunk személyesen, csak itt a fórumon.
Nagyon jó emberkékkel ismerkedtem meg idén, hála a bringázásnak, s ennek a fórumnak! Ünnepeljük már meg valahogy ezt az egészet egy kellemes, kötetlen estével, amikor a gépek a garázsban pihennek!
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. November 22. - 20:33
Eszembe jutott valami!
Posted 2006. November 22. - 20:09
Posted 2006. November 22. - 19:43
www.kannmatti.kepeim.hu