Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Kann Matti!

Olyanokat tudtam meg rólad!!:D

Vigyázz a régi kollégákkal!:D

Üdv

Jajj mibe kerül ez nekem! Szerintem úgyis kamuzik:), melyik volt?
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Kann Matti!

Olyanokat tudtam meg rólad!!:D

Vigyázz a régi kollégákkal!:D

Üdv

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Helyek amiket ajánlottak!
Nem rangsorolva!

Gösser, Bakter, Horváth kert(ez ha jól tudom relative bringás hely)

Ha tud még valaki helyet írjon!

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Szerintem mindenképpen valamilyen vendéglátóipari egységben kellene megoldani ezt a kérdést. Nem tudok senkit, akinek ehhez megfelelõ helye, s akarata lenne, hogy otthonában jöjjünk össze!
Buddha felvetésére a véleményem, hogy alapvetõen iszogatós estére gondoltam, és semmiképpen nem vacsorásra! Persze valami pizza, velõs-piritós, esetleg zsíros deszka, vagy valami ilyesmi kaja jó lenne, ha elérhetõ lenne ott, ahová megyünk, hiszen azért hamar megéhezhet az ember, pláne pár pohár után, közben. Úgyhogy én azt javaslom, olyan helyet válasszunk, ahol lehet inni fincsibb borokat, csapolt sört, esetleg forralt bort (ki mit kíván), illetve ha esetleg valaki megéhezne, akkor azt valami szendvicses, vagy pizzás megoldással orvosolhatja.
Aki ismer hasonló helyet, az már javasolhatja is!
Két keréken szép a világ...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
nekem az elsõ kérdésem rögtön az lenne, hogy valahova elmenõs (étterem, klub stb) vagy valahol esetleg valakinél összejövõs (majdnem házibulizós hangulatú) összejövetelt szeretnétek?
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Öööö.... Dec. 15-én két "évadzáró" írásbelin kell túlesnem, utána jól fog esni a lazítás. Bár inkább a 18-i szóbelire kellene készülnöm. De mint tudjuk, utóvizsgára van lehetõség, Bakony-Balaton Bikers utóbulira meg nincs:) !

A hely kapcsán sztem elsõ körben el kellene dönteni, hogy vacsorázós-iszogatós, pizzázós-iszogatós, esetleg iszogatós-iszogatós rendezvénnyel állunk szemben, majd ennek megfelelõen helyet választani. Én bármelyikre kapható vagyok, az utsó kettõt preferálom.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Jó reggelt, jó hetet!
Na, akkor úgy tûnik, hogy a hozzászólogatásokból ítélve inkább asszonypajtásos buli lenne, tehát aki akarja és tudja, az hozza magával oldalbordát is! Egy kérdés ezzel letudva! Marad a mikor, s lassan beszélhetnénk a hol-ról is! A mikorra egy konkrét javaslat: dec 15 péntek, vagy dec 16 szombat. Szerintem ez a hétvége egész korrektnek tûnik! Mit szóltok hozzá? Nektek jó ez a hétvége? Ha igen, a kettõ közül melyik inkább?
Ja, és van valakinek ötlete a helyet illetõen, hogy ez az egész hol valósulhatna meg?
Buddha: Jók a "varacskos" képeid!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Sziasztok!

Kösz a megemlékezést születésem napjáról!:D

A tihanyi képeket elnézve jó lehetett!
A zsíroskenyér tényleg méretes darab!

A buli nekem teljesen mindegy mikor lesz!
Mondjuk én max. az útolsó buszig tudok bentmaradni!

Üdv

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Na, ma nekiálltam bringát takarítani. A fele kész... Néhány fotó a "status quo"-ról: http://www.ebo.hu/kk...t_id=14&kep=756

Danger

Danger

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Látom volt egy pici sár Tihany fele:D
Hárskuton ennyi nem volt, de elég volt letakarítani a drótszamarat.
egyzser egy évben

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Ha valaki ma akar jönni egy kis tekerésre, akkor legyen délben a jutasi spárnál ... eddig 3-an vagyunk ha jól láttam, de mindenkit mást is szívesen látunk :)
Mert tekerni jó!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Hali!
A buli részemrõl O.K. én asszonyosra szavazok.
A Koloskát kipihentem a lábam ill. a combom meg egyenesen gyönyörû( olyan szép zõd meg kék ).
Ano: 12 Spar parkoló.

Ja a képek jók lettek.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

már tudom, hogy milyen lesz az új kerék:

Novatech D041SB és D042SB agyak
és
SUN DS2XC (DB17) felnik

Remélem jól fog szuperálni.

jó választás a ds2cx ... csak azt elfelejtettem mondani hogy ez csak tárcsafékes felni!!

és azt nemtudom hogy neked mihez is kellett :)
Mert tekerni jó!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Szóval a kérdés az hogy holnap ki jön tekerni egyet ... még nemtudom mikor és merre, de azt tudom hogy elvileg Emtytrash, Kann Matti és én megyünk ...

szóval kérek még jelentkezõket és ajánlott útvonalat (gondolom a koloska völgy kilõve!! :D )
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Képek a Lovas-Sajkod-Koloska megmozdulásról (a varacskolásról nincsenek, ott már kisebb gondom is nagyobb volt a fotózásnál!!!): http://www.ebo.hu/kk...rt_id=7&kep=755

Szintadatok: össz. szint: 655m, legnagyobb tengerszint feletti magasság: 375m (wow!!!), átlagos emelkedés: 3%, legnagyobb emelkedés: 22% (ez nyilván a sajkodi rettenetes volt), a táv pedig a VDO szerint 73,3km.

Megjegyzem jelenleg semmi sem mûködik a gépen a rácementálódott sártól és a computer jeladója is lelazult a gigászi küzdelemben. Legalábbis más pozícióban van, mint induláskor...
Még mindig nem volt idõm és lelkierõm, hogy nekiálljak takarítani.

Összeröffenés részemrõl pozitív, szívesen mennék asszonnyal is. Minél elõbb van fix idõpont, annál nagyobb az esélyem, hogy szabadnapot is tudok szervezni rá! Dec. 2-rõl már most is tudom, hogy OK.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Telóügyben kérdés?

Balck Comp vs. Black Elite 100 vagy 120 vs. Black Super Lockout vagy Lockout nélkül.
Persze az árak is különböznek gondolom.
Lockoutot ki mennyire használja?

100 vagy 120? Tapasztalat?

túrázásra bõven elég a 100 ... ugráláshoz kell csak a 120 vagy több

lockout meg ajánlatos ha van rá pénzed ;)

a black comp is jó teló de pl a csillapítást csak olajcserével tudod állítani ...
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Gondoltam amit elkezdtem felsorolást, azt folytatni kellene annak, akit érdekel a dolog, s oda írhatná, hogy hogyan s mikor gondolná:

1. Redi -+- Talán inkább kan-buli, de majdnem mindegy -+- dec 8-9 nem jó, a többi eddig jónak tûnne!
2. Jakus79 -+-
3.

Írd be neved, s a többit, ahogy gondolod! Köszi!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Telóügyben kérdés?

Balck Comp vs. Black Elite 100 vagy 120 vs. Black Super Lockout vagy Lockout nélkül.
Persze az árak is különböznek gondolom.
Lockoutot ki mennyire használja?

100 vagy 120? Tapasztalat?

Az esti ivós dologra meg valami pénteki vagy szombati estét lenne célszerû választani szerintem.
FELAHEGYRE! :scared:

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
No, akkor térjünk vissza erre a témára!
Tegnapi tekerés alkalmával is szóba került, s úgy tûnik sokan jó ötletnek tartjuk. Viszont felmerült néhány kérdés! Az egyik ilyen, hogy kan-buli legyen-e a dologból, vagy asszonypajtásos? Illetve természetesen az idõpont. A mostani hétvégét leszámítva 4db van még karácsonyig. Elsõ nekifutásban megpróbálhatnánk itt találni egy megfelelõ pénteket, vagy szombatot. Ha esetleg ez nem jönne össze, akkor áttesszük jövõre! Aki jönne, az írja alulra a nevét, illetve hogy kan-bulira vágyna, vagy barátnõsre, no meg hogy mikor lenne neki jó, vagy mikor nem lenne jó!

1. Redi -+- Talán inkább kan-buli, de majdnem mindegy -+- dec 8-9 nem jó, a többi eddig jónak tûnne!
2.

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Nagyon jó lehetett ez a kis dagonya. Én is élveztem volna.
Redi: már tudom, hogy milyen lesz az új kerék:

Novatech D041SB és D042SB agyak
és
SUN DS2XC (DB17) felnik

Remélem jól fog szuperálni.
FELAHEGYRE! :scared: