Kann Matti intézi, úgyhogy reméljük olvasgat minket, s majd eszerint intézkedik. Ugye?
Ui: A hideg még hagyján, fel lehet öltözködni, de az a múltkori sárban fetrengés, na az tényleg nem volt normális dolog! [/QUOTE]
Jelentem igen
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Started by
Beraczkai
, 2004. December 05. 21:21
Posted 2006. December 05. - 18:29
Posted 2006. December 05. - 18:10
Danesdzsu: Gyere/gyertek nyugodtan, egyáltalán nem "zártkörû montis" buli lesz, hanem egy kellemes este olyanok társaságában, akik itt a fórumon ismerkedtünk meg! Kicsit eszünk, kicsit iszogatunk, meg jókat dumálunk. Persze az asztalfoglalást Kann Matti intézi, úgyhogy reméljük olvasgat minket, s majd eszerint intézkedik. Ugye?
Ui: A hideg még hagyján, fel lehet öltözködni, de az a múltkori sárban fetrengés, na az tényleg nem volt normális dolog!
Ui: A hideg még hagyján, fel lehet öltözködni, de az a múltkori sárban fetrengés, na az tényleg nem volt normális dolog!
Két keréken szép a világ...
Posted 2006. December 05. - 15:28
Sziasztok!
1. Aszfalt: Amatör Kupára ki lenne vevö? Jó lenne
a lehetö legtöbbre elmenni jövöre! Ha valakit érdekel
szóljon!
...
3. Évzáró?
Üdv
Emptytrash, én benne vagyok az amatõr kupában, de akkor csináljuk komolyan. A legtöbb versenyen legyünk ott. Tavasszal Tihanyban találkozunk, én addig otthon, a fûtõtt szobában tekerek, forralt borok társaságában:P Mondjuk a verseny elõtt kéne mennünk egy-két napot ott, hogy tudjuk, mit bírunk... (én most nem sokat:( )
Az évadzáró bulira talán beugranék, ha nem zavarom meg a montis örömünnepet , vagy egyedül megyek, vagy hozom a barátnõm.
Ps: nem vagytok normálisak, ilyen hidegben biciklizni....
Posted 2006. December 05. - 09:05
...kedves Kann Matti barátunk annyira beb@szott szombaton hogy megfeletkezett rólunk...
komolyan mondom olyan mint egy egyetemista
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. December 05. - 07:49
Sziasztok!
szóljon!
2. Laciklon!: Nem irigykedni kell hanem el kell jönni!
3. Évzáró?
Üdv
szóljon!
2. Laciklon!: Nem irigykedni kell hanem el kell jönni!
3. Évzáró?
Üdv
Posted 2006. December 04. - 23:58
kedves Kann Matti barátunk annyira beb@szott szombaton hogy megfeletkezett rólunk
PFÚÚÚJ!!!
Posted 2006. December 04. - 21:36
Posted 2006. December 04. - 18:20
csak egy kis bevezetés volt:)
sorry
sorry
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. December 04. - 12:05
Kann Matti: Ejnye-bejnye! Illik inni tekerés elõtti éjszaka?
Posted 2006. December 04. - 11:44
sajna nem volt semmi terep, mert a kedves Kann Matti barátunk annyira beb@szott szombaton hogy megfeletkezett rólunk és valaki mással indult el aszfalton egy kicsit tekerni, úgyhogy Déenes és én mentünk velük miután felhívtam Kann Matti-t (valahogy éreztem hogy fel kell hívnom) hogy akkor jön-e vagy sem ...
lényeg az hogy mentünk egy kis aszfaltosat ... Almádiba majd Káptalanfürednél meg föl aszfalton (valami eldugott kis úton) át Alsóörsre majd Felsõörs és onnan haza ...
Állítólag Déenes még ment egy csatérhegyi kitérõt utána ...
lényeg az hogy mentünk egy kis aszfaltosat ... Almádiba majd Káptalanfürednél meg föl aszfalton (valami eldugott kis úton) át Alsóörsre majd Felsõörs és onnan haza ...
Állítólag Déenes még ment egy csatérhegyi kitérõt utána ...
Posted 2006. December 04. - 10:51
Sziasztok!
Mi volt vasárnap?
Most hétvége tutira nem lesz jó!
Ezért sajnálom, hogy kimaradt a tegnapi tekerés!
Max. aszfalt! Ha marad egy kis idöm!
Üdv
Mi volt vasárnap?
Most hétvége tutira nem lesz jó!
Ezért sajnálom, hogy kimaradt a tegnapi tekerés!
Max. aszfalt! Ha marad egy kis idöm!
Üdv
Posted 2006. December 02. - 17:49
holnap (azaz vasárnap:) ) 11:30kor a jutasi spártól indulunk egy lájtos tekerésre ... aki akar az jöjjön
Posted 2006. December 02. - 17:49
holnap (azaz vasárnap:) ) 11:30kor a jutasi spártól indulunk egy lájtos tekerésre ... aki akar az jöjjön
Posted 2006. December 01. - 21:23
Üdv mindenkinek!
Irigykedve olvasom a beszámolóitokat a Veszprém környéki tekerésekröl.
Sajnos eddig még nem jött össze, hogy csatlakozzak kis csapatotokhoz, ami álltalában a Spar parkolóbol szokott indulni.
Én a Bakony Bike KE. egyik tagja vagyok. Vasárnap lessz az évadzáró kirándulás jellegü tekerés. Akit érdekel, csatlakozzon nyugodtan! Részletek a
www.bakonybike.uw.hu -olvashattok a versenykiirásoknál.
Irigykedve olvasom a beszámolóitokat a Veszprém környéki tekerésekröl.
Sajnos eddig még nem jött össze, hogy csatlakozzak kis csapatotokhoz, ami álltalában a Spar parkolóbol szokott indulni.
Én a Bakony Bike KE. egyik tagja vagyok. Vasárnap lessz az évadzáró kirándulás jellegü tekerés. Akit érdekel, csatlakozzon nyugodtan! Részletek a
www.bakonybike.uw.hu -olvashattok a versenykiirásoknál.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2006. December 01. - 19:57
Jó idõt és jó utat!!!
Posted 2006. December 01. - 19:14
Posted 2006. December 01. - 12:50
Akkor holnap Jutas-Spar 9.30!
Megpróbálok pontos lenni! De az 5 perces
ráhagyás azért még él!
Üdv
Megpróbálok pontos lenni! De az 5 perces
ráhagyás azért még él!
Üdv
Posted 2006. December 01. - 11:36
Posted 2006. December 01. - 11:33
Csináltam egy térképet a Nivegyvölgyi Borok Házához. Remélem sikerült beszúrni.
FELAHEGYRE! :scared:
Posted 2006. December 01. - 08:08
Emptytrash: Ahogy mondod! Ha az idõ normális lesz, én tutira megyek! 9:30 Jutasi-úti Spar parkoló. Aki jönni akar, legyen ott! Szerintem valamerre Bakony felé vesszük az irányt, aztán pontosabban majd lehet, hogy csak ott döntjük el, hogy merre, ha addig nem alakul ki konkrétan semmi! Úgy tervezem, hogy kora délutánra (kb 13:00-ra) vissza kéne érnem. Max egy kis csúszás belefér, de túl sok nem!
Akkor holnap tekerés!
Kann Matti: Sajna ma nagyon nem jó nekem! Azért ha mész, jó bringázást!
Akkor holnap tekerés!
Kann Matti: Sajna ma nagyon nem jó nekem! Azért ha mész, jó bringázást!