Nem akar már szombaton gurulni?Már csak a küllõk hiányoznak a kerekeimbõl :-) Nemsokára gurul az új bicó.
Te ismered az utat Veszprémbõl felfelé Lókútnak nemde?
Hali!
Nem akar már szombaton gurulni?Már csak a küllõk hiányoznak a kerekeimbõl :-) Nemsokára gurul az új bicó.
Nem één, te vagy a hegyimenõÜdv a hétvégen országúton tihanyra vevõ lennék.
JAH csak a tihany kupárol annyit, hogy ha ben vagy az elsõ 10 ben akkor fizetek 1 sört!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tihanyrol beszéljünk, hogy mi legyen................
Ja próbáljuk meg, akkor szombat 9.30...Spar?Hi!
Megpróbálhatnánk Veszprémbõl közvetlenül felmászni :jogging: terepen Lókút felé, onnan pedig megcélozhatnánk akár Bakonybélt, akár Zircet. (Ez eddig kimaradt, legalábbis nekem.)
Persze csak ha tetszik az ötlet.
Hali!
Hali!
Na, asszem a létszámot véglegesnek tekintem 12 fõ, asztalfoglalás indul.
Akkor baj nem lehet. (Csak a nyers hal lenne gáz.)Van ám és nem is akármilyenek, oly jó MAGYAROS kajcik
Csak a biciklim beszét vissza, mindig le akart menni az útról, csak erõnek erejével bírtam visszatartani.a Vasárnapiért sûrû elnézést
Van ám és nem is akármilyenek, oly jó MAGYAROS kajcikHelyes!
Ha valaki mégis csatlakozna késõbb annak szorítunk helyet!
Van ott egyébként valami rendes kaja?
Hali!
Helyes!Na, asszem a létszámot véglegesnek tekintem 12 fõ, asztalfoglalás indul.
a múltkori sárban fetrengés, na az tényleg nem volt normális dolog!
Csak öt kör? Be se tudunk melegedni:) Na mind1, az elsõ 10-ben benn kell lenni vmelyikünknek, az a minimális célkitûzés.Azt hittem már teljesen eltüntél! Hétvégén felmérem
a tihanyi terepet! Csak 5 kör. Sajna a rövdien nem tudunkindulni a korunk miatt!
Akkor kinek fogom felvezetni a sprintet az elsõ helyért? Kár, hogy nem jössz... De a Bakony 200+ meglesz, ugye?Egy verseny biztos kimarad! Pont a legnagyobb TDP! De
sajna a szilvásváradi maratont már meg kell néznem magamnak!
Akkor téli gumit is be kéne szerezni! Vajon van szöges 20-asban?Ameddig nem esik le a hó én megyek tekerni! Készülj mert a
tihanyi még lehet söt biztos, hogy hóban lesz megtartva!
Akkor vhogy meg kéne szervezni az utazást. Se kocsim, se jogsim, de egy-két útra azért szerintem tudok kocsit+sofõrt szerezni.Ahogy elnéztem a legtöbb verseny a "környéken" lesz!
Betáblázom mindegyiket aztán mehetünk!
Részemröl a létszámot nyugtáztam!
Üdv