Jó kis túra volt, alig éreztem a combom reggel, de már rendbe jött egy kicsit.
Köv. Csütörtök, ha jó az idõ.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Started by
Beraczkai
, 2004. December 05. 21:21
Posted 2006. December 10. - 21:22
Posted 2006. December 09. - 09:39
Posted 2006. December 09. - 09:38
Posted 2006. December 09. - 09:34
Posted 2006. December 09. - 09:30
Posted 2006. December 08. - 20:21
Elnézést kérek mindenkitõl, de nem fogok tudni részt venni az évadzárón. Mindent megpróbáltam, de nem tudom összehozni.
Talán majd az évadnyitón...
bocs...........
Talán majd az évadnyitón...
bocs...........
Posted 2006. December 08. - 18:20
Hi!
Kann Mattival kicsit rámelegítettünk a holnapi tekerésre, megnéztük Veszprém panorámáját a decemberi szürkületben.
Azért nem semmi december közepén 16-17 fokban bringázni. Néha majd leolvadt rólam a ruha.:slonko:(Igaz a kilátóhoz -10-ben is leizzadnék.)
Na reméljük az idõjósok megint mellélõttek, és holnap is ilyen idõben tekerhetünk. Kopp, kopp, kopp.
Na megyek regenerálódni.:obiad:
Hali!
Kann Mattival kicsit rámelegítettünk a holnapi tekerésre, megnéztük Veszprém panorámáját a decemberi szürkületben.
Azért nem semmi december közepén 16-17 fokban bringázni. Néha majd leolvadt rólam a ruha.:slonko:(Igaz a kilátóhoz -10-ben is leizzadnék.)
Na reméljük az idõjósok megint mellélõttek, és holnap is ilyen idõben tekerhetünk. Kopp, kopp, kopp.
Na megyek regenerálódni.:obiad:
Hali!
www.magicteam.hu
Posted 2006. December 08. - 17:57
Jah, idovel vegulis most szerencsenk, szoval rovidgatyaba tekertem multkor is, de szerintem is jo esellyel hoba tekerunk tihanyba versenyen... :DD:D Gabor, szerintem tuti nem lesz egyikunk se 10-be! :-) Nezted az amkeli-s oldalon az idoket? Szamolj egy atlagot
Posted 2006. December 08. - 17:54
Hello!
Jovore amator kupaba benne vagyok en is. :-) Kar, h Tihany ev elejen van, lehetne inkabb vmikor nyaron... :S Mind1, majd kell mennunk hidegbe is, most hetvegen nem erek ra, de aztan majd megyek veletek.
Nem tudom en se, h tudnank menni helyszinre, mert bar jogsim van es kocsit is tudnek szerezni, de azok mind szemelyautok amibe nem igazan fer el a gep, kene vmi Peugeot Partner, vagy vmi ilyesmi kocsi... :-) Vagy vonat...
Akkor hetvegere mindenkinek jo tekerest! En most estenkent megyek tekerni kicsit a sotetben, de rovidet megyek, es emelkedoket maszok le fol... :,-))
Jovore amator kupaba benne vagyok en is. :-) Kar, h Tihany ev elejen van, lehetne inkabb vmikor nyaron... :S Mind1, majd kell mennunk hidegbe is, most hetvegen nem erek ra, de aztan majd megyek veletek.
Nem tudom en se, h tudnank menni helyszinre, mert bar jogsim van es kocsit is tudnek szerezni, de azok mind szemelyautok amibe nem igazan fer el a gep, kene vmi Peugeot Partner, vagy vmi ilyesmi kocsi... :-) Vagy vonat...
Akkor hetvegere mindenkinek jo tekerest! En most estenkent megyek tekerni kicsit a sotetben, de rovidet megyek, es emelkedoket maszok le fol... :,-))
Posted 2006. December 08. - 15:17
Holnap reggel 9.30 Spar, új cipõ próba ill. kerüljük a sarat a fõ mottó.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. December 08. - 07:45
Sziasztok!
A szombati napra sok sikert! Ahogy elnézem esni fog!!
Azért kitartás! Ha nem jönne össze nektek a szombat
akkor vasárnap lájtosat nem akar valaki menni?
Koko!
A szombat de. indulás kissé megváltozott! A lényeg,
hogy de. be kellene mennem veszprémbe ha nem esik
a boltba! Utána nem tudom mi lesz! Mármint, hogy merre
fogok elindulni! Lehet Felsöörsnek de lehet kapásból
lemegyek Fürednek Nosztorin! Ez majd ott döl el!
Atküldöm priviben a számomat ha gondolod csörgess meg
szombaton! Csak jelezze ki a számodat mert lehet, hogy azonnal
nem fogom felvenni!
Üdv
A szombati napra sok sikert! Ahogy elnézem esni fog!!
Azért kitartás! Ha nem jönne össze nektek a szombat
akkor vasárnap lájtosat nem akar valaki menni?
Koko!
A szombat de. indulás kissé megváltozott! A lényeg,
hogy de. be kellene mennem veszprémbe ha nem esik
a boltba! Utána nem tudom mi lesz! Mármint, hogy merre
fogok elindulni! Lehet Felsöörsnek de lehet kapásból
lemegyek Fürednek Nosztorin! Ez majd ott döl el!
Atküldöm priviben a számomat ha gondolod csörgess meg
szombaton! Csak jelezze ki a számodat mert lehet, hogy azonnal
nem fogom felvenni!
Üdv
Posted 2006. December 07. - 19:43
Na szép lessz , ha megint dagonyázunk....hívjatok csak dagonya Matyinak:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. December 07. - 18:43
Kicsit már várom a fagyot, bármerre mehetünk legalább nem lesz dagonya olvadásig.
www.magicteam.hu
Posted 2006. December 07. - 18:36
Azért lehet, hogy jó lesz nekünk az a Hárskút-Hajag-Herend kör is! Ha valaki mostanában még egyszer akkora dagonyába visz, mint amit Fajsz környékén találtunk, olyanokat mondok és teszek, hogy az nagyon nem lesz szalonképes!
Két keréken szép a világ...
Posted 2006. December 07. - 18:22
Posted 2006. December 07. - 18:16
Posted 2006. December 07. - 18:04
Nekünkvaló!!!:clap:10%nál meredekebb és nyáron is dagonyás emelkedõre gondolj, ahol még sohasem tudtam felmenni, mert olyan meredek, és olyan ragadós.
Ezek szerint jössz "fel"vezetõnek?A jóhír, hogy a régi bicó még egyben van.
Hali!
www.magicteam.hu
Posted 2006. December 07. - 17:56
Igen, én már jártam arra. 10%nál meredekebb és nyáron is dagonyás emelkedõre gondolj, ahol még sohasem tudtam felmenni, mert olyan meredek, és olyan ragadós. 200m-ert kellett tolnom úgy, hogy estem keltem a csúszós-ragadós trutyi miatt. Csúszós, mert nem fog a kerék, és ragadós, mert mindenre ráragad. A cipõm 2x akkora lett, meg a gumi is vastagodott, hogy teleszkóp hídja szedte le a felesleget. Mindez nyáron, egy nem túl esõs idõben történt.
Sajnos az új biciklihez még hiányzik pár dolog, mint például a tárcsafék adapter PM-es villára IS fék 160as tárcsával. Égen földön nincs ilyen :-( Asszem megrajzolom, Redi meg majd legyártatja. A jóhír, hogy a régi bicó még egyben van.
Sajnos az új biciklihez még hiányzik pár dolog, mint például a tárcsafék adapter PM-es villára IS fék 160as tárcsával. Égen földön nincs ilyen :-( Asszem megrajzolom, Redi meg majd legyártatja. A jóhír, hogy a régi bicó még egyben van.
FELAHEGYRE! :scared:
Posted 2006. December 07. - 17:48
Szombat 9:30as túrára 90% hogy jövök énis ...
most viszont megyek éjszakára dógozóba ... jók legyetek
most viszont megyek éjszakára dógozóba ... jók legyetek
Posted 2006. December 07. - 17:22
Nem akar már szombaton gurulni?Már csak a küllõk hiányoznak a kerekeimbõl :-) Nemsokára gurul az új bicó.
Te ismered az utat Veszprémbõl felfelé Lókútnak nemde?
Hali!
www.magicteam.hu

Sign In
Create Account

Back to top