Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2006. December 12. - 16:23
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. December 12. - 16:20
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. December 12. - 15:46
Egész jól látszik az a mocsok tüske is, hogy szakadt volna meg!
Posted 2006. December 12. - 14:58
Örülök, hogy nem csak nekem lett izomlázam!
Bár próbáltam lazítani másnap egy Veszprém-Szentkirály viszonylatú futással, csak rontottam a helyzeten.
Íme pár kép, valamelyest a háttérben látható a "hegy":
http://kepeim.hu/use...246&alkid=43756
Szombaton vevõ lennék egy gurulásra. Empty kedvéért megmászhatnánk azt a kellemesnek tûnõ, meg nem hódított Lókuti emelkedõt:), vagy akár egy csatári lazítás is jöhet.
Hali!
Posted 2006. December 12. - 11:20
Hali!
Izomláz nem volt, csak a vádlimat éreztem még másnap. Az a görcs nem volt valami jó. Van még egy durvább emelkedõ is. Amivel elsõként farkasszemet néztünk :-) Talán le is lett fényképezve. A jakker.kepeim.hu oldalon a Fel a hegyre! mappában vannak képek róla, lentrõl és fentrõl is.
Jó helynek néz ki! Ha legközelebb arra mentek már
biztos nem fogom kihagyni!
Posted 2006. December 12. - 10:58
Izomláz nem volt, csak a vádlimat éreztem még másnap. Az a görcs nem volt valami jó. Van még egy durvább emelkedõ is. Amivel elsõként farkasszemet néztünk :-) Talán le is lett fényképezve. A jakker.kepeim.hu oldalon a Fel a hegyre! mappában vannak képek róla, lentrõl és fentrõl is.
Posted 2006. December 12. - 09:18
Hali!
Szombaton lõtéren át megindultunk Lókútra Jakus által mutatott úton. Erre eddig még nem nagyon jártunk. Volt benne egy elég meredek rész, durvább volt, mint Hárskút felé! A combjaimban ennek köszönhetõen még tegnap is izomláz volt! Lókútról aszfalton felmentünk Zircig, onnan Olaszfalun át Eplénybe. Eplénybõl megpróbáltunk visszajönni a távvezeték alatt, de egy kicsit elrontottuk, egyel távolabbi utat találtunk, de azon is lejutottunk Rátótig. Onnan pedig Kádárta, majd bringaúton vissza Vp. Jó kis kör volt, nekem háztól-házig 53km lett.
Én most hétvégén szinte biztos, hogy nem tudok menni tekerni, s egyre inkább úgy néz ki, hogy csütörtökön sem leszek szabad. Viszont a péntek este az tuti! Akkor találka a helyszínen 18:00-kor?
Izomláz?! Már azt sem tudom, hogy mi az!!
De sajnos nem az edzettségem miatt!
Érdekelne az a nagyon meredek rész!
Ano be lehetne iktatni majd a felkészülésbe!
Pénteken akkor 18.00-kor a völgyben!
Üdv
Posted 2006. December 12. - 08:58
Jól van!! Látom akkor hétvégére lesz tekerés!!
Menjünk mert a múlt hétvégét kihagytam
minden szinten! És már kezdek befordulni
de nagyon!!!!!!!! Merre mentetek szombaton?
Üdv
Ui.: Péntek akkor ugye lájtos lesz!?
Hali!
Szombaton lõtéren át megindultunk Lókútra Jakus által mutatott úton. Erre eddig még nem nagyon jártunk. Volt benne egy elég meredek rész, durvább volt, mint Hárskút felé! A combjaimban ennek köszönhetõen még tegnap is izomláz volt! Lókútról aszfalton felmentünk Zircig, onnan Olaszfalun át Eplénybe. Eplénybõl megpróbáltunk visszajönni a távvezeték alatt, de egy kicsit elrontottuk, egyel távolabbi utat találtunk, de azon is lejutottunk Rátótig. Onnan pedig Kádárta, majd bringaúton vissza Vp. Jó kis kör volt, nekem háztól-házig 53km lett.
Én most hétvégén szinte biztos, hogy nem tudok menni tekerni, s egyre inkább úgy néz ki, hogy csütörtökön sem leszek szabad. Viszont a péntek este az tuti! Akkor találka a helyszínen 18:00-kor?
Posted 2006. December 12. - 08:30
Szombaton nem tom milyen állapotban leszünk, de ha nem leszünk annyira másvilágiak, akkor szerintem én megyek. :cheers:
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. December 12. - 08:10
Sajna én csütörtökrõl beszélek!
Mert csütörtökön szabadnapos vagyok (elvileg Kann Matti és Déenes mondta hogy ráérnének) és Péntektõl Vasárnapig meg sajna éjszakás ... szóval szombaton én nem megyek ... és szerintem a péntek esti buli után sokan fognak pihizni szombaton!
Szomorú vagyok!
Mind1! Akkor majd meglátjuk!
Számolni meg már nem tudok meg nem is
akarok!
Akkor szombaton valaki? Vagy majd meglátjuk péntek
után?
Üdv
Posted 2006. December 12. - 07:43
Üdv
Sajna én csütörtökrõl beszélek!
Mert csütörtökön szabadnapos vagyok (elvileg Kann Matti és Déenes mondta hogy ráérnének) és Péntektõl Vasárnapig meg sajna éjszakás ... szóval szombaton én nem megyek ... és szerintem a péntek esti buli után sokan fognak pihizni szombaton!
Posted 2006. December 12. - 07:40
mi 4 nap?? talán 3 ... és megyünk tekerni ... vagyis igazából alig több mint 2 és fél
Üdv
Posted 2006. December 11. - 20:22
Már csak 4 nap
mi 4 nap?? talán 3 ... és megyünk tekerni ... vagyis igazából alig több mint 2 és fél
Posted 2006. December 11. - 20:11
Posted 2006. December 11. - 08:17
Matti: Lehet, hogy te alig érzed a lábad, de én az enyémet még mindig érzem rendesen, illetve az izomlázat benne!
Csütörtököt majd még meglátjuk, bár nem hiszem, hogy összejön. Akkor viszont marad a péntek este!
Posted 2006. December 10. - 21:22
Köv. Csütörtök, ha jó az idõ.
www.kannmatti.kepeim.hu