Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Jó reggelt!
No, most már biztos, hogy vasárnap tuti nem érek rá, viszont szombatom teljesen szabad, úgyhogy ha kérhetem, szombaton tekerjünk! Mikor, honnan indulnánk? Szerintem is mehet a hegy megmászása, persze lehet, hogy elég lenne aszfalton felmenni, ha terepen gázos. Így mekkora lenne a kör, amit mennénk? Idõben hogy férne bele? Sötétben érnénk haza? Most már jó lenne kipróbálni mit lehet látni a lámpámmal este!
Két keréken szép a világ...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Én a betonutat tudom felfelé. A másik oldalon szokott felmenni az Öcs maraton (erdõben),
de az elég durva. Majd csinálok egy térképet, és arra mindenki rajzolgathat.

Az elég durva mit jelent? Szívatós mászós? Vagy csak
nagyon meredek? Különben szinte biztos egy útvonalról
beszélünk mert az Öcs maratonból merítettem ihletet!:)
Ha jól vettem ki az írásodból akkor nem is megyünk
be Nagyvázsonyba hanem elötte felcsürünk Szentgálnak?
Holnapra én is megnézem térképen aztán majd értekezünk!

Üdv

Ui.: Déenes ne szomorkodj majd bepótoljuk!

Ferusz

Ferusz

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Majd mi is gondolunk Rád!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Még ha sokáig is tart kár lenne kihagyni Kab-hegyet!
A Kék-túrán fel lehetne menni az egyik oldalon a másikon
meg le! És akkor már lenne benne emelkedö is

Már megint a legjobb túráról maradok le.:(
Lélekben azért veletek leszek.
www.magicteam.hu

Ferusz

Ferusz

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Üdv!

Ha más nem jön be a hétvégére, ott a helyem! A Kab-hegy-es mászást csak támogatni tudom!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Én a betonutat tudom felfelé. A másik oldalon szokott felmenni az Öcs maraton (erdõben), de az elég durva. Majd csinálok egy térképet, és arra mindenki rajzolgathat.
FELAHEGYRE! :scared:

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

empty: pont most beszéltük Redivel a hétvégét, és benne lennénk mi is, ha az idõ engedi.
Szerintem Ferusz is kapható. Remélem meghozzák a fékadapteremet a héten. Már másfél hónapja várok rá :-(
Van egy útvonal terv kezdemény is. Földön Nagyvázsony felé, aztán
aszfalton el a Kab-hegy alatt Szentgálig, onnan meg újra földön Veszprémig. Kb 70km nagyobb emelkedõk nélkül. Ha valakinek van ötlete,
az írja meg.

Hali!

Egy megjegyzés lenne az útvonalhoz!
Még ha sokáig is tart kár lenne kihagyni Kab-hegyet!
A Kék-túrán fel lehetne menni az egyik oldalon a másikon
meg le! És akkor már lenne benne emelkedö is!:D

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Hali!
Határozottan támogatom az ötletet! Ha minden igaz, a szombat lenne nekem alkalmas, de ez majd elvileg holnapra kiderül! Ez a rész számomra ismeretlen bringával, úgyhogy szívesen ismerkednék az utakkal!
Két keréken szép a világ...

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
empty: pont most beszéltük Redivel a hétvégét, és benne lennénk mi is, ha az idõ engedi. Szerintem Ferusz is kapható. Remélem meghozzák a fékadapteremet a héten. Már másfél hónapja várok rá :-(
Van egy útvonal terv kezdemény is. Földön Nagyvázsony felé, aztán aszfalton el a Kab-hegy alatt Szentgálig, onnan meg újra földön Veszprémig. Kb 70km nagyobb emelkedõk nélkül. Ha valakinek van ötlete, az írja meg.
FELAHEGYRE! :scared:

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
BÚÉK mindenkinek!!!

Hétvégi tekerésben már lehet, hogy benne lennék!
Jó idöt mondanak kár lenne kihagynom.
Most már net közelben leszek, sajnos!:(
Újra meló.

Üdv

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Ma délelõtt volt egy kis szabadidõm, úgyhogy kimentem egy laza Tekeres körre. Új évi meglepetásként valaki(k) telehotdta('k) az utat fahusángokkal, sziklákkal és egyéb szopatós nyalánkságokkal.:( Természetesen az erdei élménytúra egy akadályversenyre hasonlít inkább. Az út sáros és dagonyás, és a quadosok rendesen szétbarmolják. Igaz, én sem kedvelem túlságosan az effajta hóbortot, de tele van a tudatom az olyan emberekkel is akik abban látják a megoldást, hogy a quadosok miatt mindenkivel egyenlõen kib...nak.
Miután kellõképp frusztrált lettem, még jó hogy ilyen gyönyörû volt az idõ.:) Hallelúja globális felmelegedés.:( A hétvégén síelni indulunk, de már gondolkodom, hogy viszem inkább a montit is. Csak akkor mi a francnak vettem síbérletet?

Hali!

no igen.. mi tegnap este mentünk lámpással.. nekem 1ledes, havernak 5ledes.. én mentem elöl, merhát ismerem.. elsõ kavics az árokban, hmm hát ezt nem láttam még itt. aztán a husángok keresztbe.. nem voltam vidám. csak saras és ideges

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Végre mûködik a képeim.hu feltöltõrendszere úgyhogy íme két rövid sorozat az ünnepek köztrõl:

http://kepeim.hu/use...246&alkid=44437

http://kepeim.hu/use...246&alkid=44438

:hi:
www.magicteam.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Ma délelõtt volt egy kis szabadidõm, úgyhogy kimentem egy laza Tekeres körre. Új évi meglepetásként valaki(k) telehotdta('k) az utat fahusángokkal, sziklákkal és egyéb szopatós nyalánkságokkal.:( Természetesen az erdei élménytúra egy akadályversenyre hasonlít inkább. Az út sáros és dagonyás, és a quadosok rendesen szétbarmolják. Igaz, én sem kedvelem túlságosan az effajta hóbortot, de tele van a tudatom az olyan emberekkel is akik abban látják a megoldást, hogy a quadosok miatt mindenkivel egyenlõen kib...nak.
Miután kellõképp frusztrált lettem, még jó hogy ilyen gyönyörû volt az idõ.:) Hallelúja globális felmelegedés.:( A hétvégén síelni indulunk, de már gondolkodom, hogy viszem inkább a montit is. Csak akkor mi a francnak vettem síbérletet?

Hali!
www.magicteam.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
halihó

szerdán délután (4 órától) megy valaki valamerre bicajozni? esetleg csütörtök kora reggel?
mert akkor fenn maradok a vizsgák után.
szóljatok lécci, ha lesz valami megmozdulás

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

ahogy elnézem a többieket, így csak egyedül mennék vagy ha te jössz akkor 2-en ...

szóval amire én gondoltam: hadi úton indulnánk át terepen Hárskút, majd onnan Herend majd Bánd, Márkó és vissza VP-be .. ez olyan kb 40-44km szokott lenni és nincs benne túl sok mászás ... szal ezért lájtos

én olyan dél körül tudnék menni mert most még fel kell ugranom pestre, szal meg kell várni hogy visszaérjek ... addig írd ide hogy jössze-e és hogy hol talizzunk.

Hali!
Továbbra is érdekel az "eksön". Én várpalotai vagyok, tehát innen kocsival mennék fel. Hogy honnan induljunk? Ezt rád bízom, mivel azon a terepen ti vagytok otthon. Ha már kialakult az indulás pontos ideje és helye, csöngess meg a: 70/943-6603 számon. A beöltözés és érkezéshez kb 40-50 percre van szükségem.
Tehát eddig úgy néz ki, hogy OK.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Na Hali.
Mit jelent neked a light-os tekerés?
Már régóta irigykedem, hogy milyen jót tekertek alkalmanként.
Most talán én is tudnék csatlakozni!
Nem igérek semmit, de talán. Pontos idõt és helyet jelezzétek.
Na meg az idõjárást :-)

ahogy elnézem a többieket, így csak egyedül mennék vagy ha te jössz akkor 2-en ...

szóval amire én gondoltam: hadi úton indulnánk át terepen Hárskút, majd onnan Herend majd Bánd, Márkó és vissza VP-be .. ez olyan kb 40-44km szokott lenni és nincs benne túl sok mászás ... szal ezért lájtos

én olyan dél körül tudnék menni mert most még fel kell ugranom pestre, szal meg kell várni hogy visszaérjek ... addig írd ide hogy jössze-e és hogy hol talizzunk.
Mert tekerni jó!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Szombaton dél körül valaki egy lájtos tekerésre kapható??

Na Hali.
Mit jelent neked a light-os tekerés?
Már régóta irigykedem, hogy milyen jót tekertek alkalmanként.
Most talán én is tudnék csatlakozni!
Nem igérek semmit, de talán. Pontos idõt és helyet jelezzétek.
Na meg az idõjárást :-)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Baj van , vissza kell mondanom a tekerést,hörghurutom van , egy ideig pihiznem kell :(

FORRALT BOR!!! (Esetleg pálesz, amennyiben fertõtlenítésre is szükség van.)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Szombaton dél körül valaki egy lájtos tekerésre kapható??
Mert tekerni jó!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Baj van , vissza kell mondanom a tekerést,hörghurutom van , egy ideig pihiznem kell :(

óóóódekáááár ... no mind1 ... neked jobbulást!!!

Sok forraltbor segít! ;)
Mert tekerni jó!