Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Indította
Beraczkai
, 2004. december 05. 21:21
Írta 2007. január 16. - 15:39
Sajnos a mostani hétvége nem megy! Szombat tutira nem jó, nem is leszek Vp-ben. Vasárnap pedig el kellene mennem edzésre, múlt héten ugyanis nem jött össze a dolog, hála a szombati tekerésnek, s az abból fakadó izomláznak! Azért a túra nagyon tetszett, a világért sem hagytam volna ki, gyönyörû idõnk volt! No meg most már ezt az utat is megismertem!
Hogy legközelebb mikor tekerek, még nem tudom, de az új fékpofákat már beszereztem, úgyhogy ilyen akadály sem lehet!
Hogy legközelebb mikor tekerek, még nem tudom, de az új fékpofákat már beszereztem, úgyhogy ilyen akadály sem lehet!
Két keréken szép a világ...
Írta 2007. január 16. - 11:38
Sziasztok!
Ano
Köszönöm önzetlen segítségedet, de
most még nem fogok élni vele! Túl
sok tényezös az egyenlet és nem vagyok
magamban 100%-ig biztos! De azért kösz!
Hétvége
Most hétvégén ha jó lesz az idö
bepótoljuk a Kab-hegyi dolgot?
Üdv
Ano
Köszönöm önzetlen segítségedet, de
most még nem fogok élni vele! Túl
sok tényezös az egyenlet és nem vagyok
magamban 100%-ig biztos! De azért kösz!
Hétvége
Most hétvégén ha jó lesz az idö
bepótoljuk a Kab-hegyi dolgot?
Üdv
Írta 2007. január 16. - 10:37
Szerintem Tuki:) #1348 számú hozzászólására válaszolt :-) egy képernyõvel hátrébb.
akkor ajánlom neki az "idézet innen" gombot az aktuális hozzászólásnál!!
Írta 2007. január 16. - 10:25
Szerintem Tuki:) #1348 számú hozzászólására válaszolt :-) egy képernyõvel hátrébb.
FELAHEGYRE! :scared:
Írta 2007. január 16. - 10:06
okkés, benne leszek, úgyis szép idõ van mostmár (remélem marad is). hegyi vagy városi terepre gondoltál? ott több rider van?
beyy
ez kinek írtad :confused: :confused:
Írta 2007. január 16. - 09:59
okkés, benne leszek, úgyis szép idõ van mostmár (remélem marad is). hegyi vagy városi terepre gondoltál? ott több rider van?
beyy
beyy
Írta 2007. január 15. - 13:45
Na milyen volt a tekerés? Én sajna nem tudtam menni, mert 12:45kor ébredtem fel :-) Jól sikerült az elõzõ este. 6kor értem haza reggel.
a túra jó volt ... mivel nem volt ki vezessen az eredeti útvonalon (mert részegesdit játszott ) mentünk egy gázló 70-est ...
Egyébként kár volt 6kor lefeküdnöd már ... inni kellett volna 3-4 KV-t és jöhettél volna bringázni
Írta 2007. január 15. - 12:40
Na milyen volt a tekerés? Én sajna nem tudtam menni, mert 12:45kor ébredtem fel :-) Jól sikerült az elõzõ este. 6kor értem haza reggel.
Írta 2007. január 13. - 08:22
Szia!
Az állatkerti parkolóból a Séd mentén kell végig menni kifelé a városból a köves sétányon, majd elérsz egy murvás útra, ami kivisz a külsõ gyûrûre. Na ezen a murvás úton megtalálod a forrást, ott leszünk 9:00-kor! Privátban elküldöm a telefonszámomat, ha bármi gond lenne, hívj!
Hali!
Az állatkerti parkolóból a Séd mentén kell végig menni kifelé a városból a köves sétányon, majd elérsz egy murvás útra, ami kivisz a külsõ gyûrûre. Na ezen a murvás úton megtalálod a forrást, ott leszünk 9:00-kor! Privátban elküldöm a telefonszámomat, ha bármi gond lenne, hívj!
Hali!
Írta 2007. január 13. - 08:18
Hali.Hát ez az esõ, meg az orkán erejû szél nem hiányzott! Holnapra nem kellene ilyen idõ! Ekkora szélben nem poén a tekerés! Legalábbis nem 70-80 km-en keresztül!
Érdekelne a tekerés.
Csak a Lackóforrást nem tudom hol van.
Az állatkerti parkoló közelében valahol ugye?
Betájolom magam, és kereslek titeket.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2007. január 12. - 18:00
Hát, ha a mai ivászat nemlesz nagyon durva, és a szél sem, akkor biztos megyek :-)
Írta 2007. január 12. - 15:20
Holnapra már mérséklödik a szél!
Azt mondták estig lesz ilyen erös.
Mindegy! Holnap reggel meglátjuk!
Üdv
9.00 Laczkó!
Ano
A részleteket megbeszéljük holnap.
Remélem!
Azt mondták estig lesz ilyen erös.
Mindegy! Holnap reggel meglátjuk!
Üdv
9.00 Laczkó!
Ano
A részleteket megbeszéljük holnap.
Remélem!
Írta 2007. január 12. - 14:23
Most voltam ebédelni. Az esõ már nem esik, kisütött a nap, de a szél az nagyon durva. A sétálóutcán majdnem hanyatt lökött.
Írta 2007. január 12. - 12:52
Hát ez az esõ, meg az orkán erejû szél nem hiányzott! Holnapra nem kellene ilyen idõ! Ekkora szélben nem poén a tekerés! Legalábbis nem 70-80 km-en keresztül!
Írta 2007. január 12. - 12:45
Írta 2007. január 12. - 12:45
Írta 2007. január 12. - 10:50
Szép jó napot!
Talán nem esett annyi esõ, hogy nagyon feláztassa a talajt. S ha ilyen szép idõ marad holnapig, akkor talán nem lesz túl nagy a sár! Reméljük! Nincs kedvem úgy járni, mint Fajsznál! Holnap találkozunk!
Talán nem esett annyi esõ, hogy nagyon feláztassa a talajt. S ha ilyen szép idõ marad holnapig, akkor talán nem lesz túl nagy a sár! Reméljük! Nincs kedvem úgy járni, mint Fajsznál! Holnap találkozunk!
Írta 2007. január 12. - 10:49
Egy kérdés!
Nemesvámostól az aszfalton megyünk
vagy tudtok terepet végig Nagyvázsonyig?
Nemesvámostól az aszfalton megyünk
vagy tudtok terepet végig Nagyvázsonyig?
Írta 2007. január 12. - 09:40
Kicsit OFF!
Ano!
Te melyik oldalakon néztél álláshirdetéseket?
Azt hiszem elkezdek új állás után nézni,
mert a mostanival kezd tele lenni a tudatom!
Pestre nem szeretnék visszamenni!!!
Üdv
Ano!
Te melyik oldalakon néztél álláshirdetéseket?
Azt hiszem elkezdek új állás után nézni,
mert a mostanival kezd tele lenni a tudatom!
Pestre nem szeretnék visszamenni!!!
Üdv
Írta 2007. január 12. - 08:25
remélem hogy kevésbé lesz sár mint múlthéten, ugyanis amikor mentünk Hárskútról Herendre és ott a Herendbe vezetõ aszfaltos szakasz elött iszonyat dagonya volt ... de akkora hogy a sokszor emlegetett fajsz-i dagonya az lótúró volt ehhez képest!!
Elötte is volt dagonyás rész de azok nem voltak annyira vészesek ...
remélem nem lesz túl nagy dagonya
Elötte is volt dagonyás rész de azok nem voltak annyira vészesek ...
remélem nem lesz túl nagy dagonya