Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2007. február 15. - 08:19
A lényeg akkor, hogy szombat 10:00 szokásos Jutasi úti SPARkoló (ez tetszik), aztán valamerre induljunk. Azért ha Jakus jönne, Kab-hegy felé is elnézhetnénk. No, majd meglátjuk kik leszünk, aztán eldöntjük merre menjünk!
Írta 2007. február 14. - 22:30
Évadnyitó: Péntek nem jó, melózom. Szombat megfelelõ lenne.
Szombati tekerés: A péntek éjszakai meló ennek is alátett. Kialvatlanul nem jó bicajozni (sem). Vasárnap ráérnék mondjuk du. háromig.
A 11-i megmozdulás: Redi, sokat sajna nem tudok hozzátenni az Ano által elmondottakhoz. Rátót és Eplény között a cicergõsön varacskoltunk. Az én tököm lett tele leghamarabb azzal, hogy 24 kilós lett a gépem a ráragadt sártól és nem forgott egyik kereke sem. Fogtam, és átvágtam a prérin, sûrû káromkodások közepette, és a 82-n folytattam. (Fajszot azért nem tudta überelni.) Eplénytõl az általad is említett murváson haladtunk Alsóperéig. Itt szinte lehetetlen eltévedni. A térképen azt hiszem, pirossal van jelölve. Evés-ivás közben döntöttünk úgy, hogy nem megyünk tovább Felsõpere, Nána és a Római Fürdõ felé, mert a dagonya sok idõt rabolt. Egyikünk sem megy szívesen visszafelé ugyanazon az útvonalon, ezért a helyi erõk lebeszélése ellenére a lõtér felé jöttünk vissza. Ugyanarra kell elindulni Alsóperérõl, amerre beérkeztünk. Pár száz méter után azonban egyenesen továbbmenni és nem a murvás - egyébként jobbra kanyarodó - nyomvonalát követni. Itt egy viszonylag sáros DH szakasz jött, majd egy völgy alján lévõ négyes keresztezõdésben jobbra fordultunk és innét hulllámvasutaztunk Rátótig. Bár a visszautat egyikük sem ismerte, egyszer sem tévedtünk el. Na jó, a nullpontnál egy kicsit tököltünk, de ott meg találtunk táblát.
Írta 2007. február 14. - 20:39
10 órai indulás kíváló, addigra összekapom magam.Az útvonal tökmindegy csak ne legyen sok sár
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. február 14. - 11:27
Remélem már nem sokat kell alakítani.
Írta 2007. február 14. - 09:07
Buddha: Tudnál errõl az útvonalról pontosabb leírást adni? Nagyjából sejtem, merre mehettetek, csak nem ismerem pontosan arrafelé az utat. Esetleg szombaton nem érsz rá? Szívesen elmennék ezen az útvonalon, s ha jól tudom, Empty és Matti sem voltak, úgyhogy talán nekik is új lenne!
Írta 2007. február 14. - 08:55
Azt hiszem Eplénybõl a sípálya alatt jobbra el lehet menni egy úton, ami elvisz Pere felé. Amit viszont annyira nem ismerek, de még mindig jobban, mint Kab-hegy környékét!
igen arra mentünk ... asszem alsóperéig és ott kajáltunk a vadászházban, majd jöttünk is vissza egy jobb úton ... végül keresztül jöttünk az egész lõpályán a kiégett harckocsik között
Írta 2007. február 14. - 08:10
1 Kab-hegy felé, de ez csak akkor mûködik, ha jönne Jakus, vagy valaki, aki ismeri az utat!
2 Zirc környéke, akár Római-fürdõvel Nána mellett. Ezért kérdeztem, hogy merre jártak a többiek vasárnap. Azt hiszem Eplénybõl a sípálya alatt jobbra el lehet menni egy úton, ami elvisz Pere felé. Amit viszont annyira nem ismerek, de még mindig jobban, mint Kab-hegy környékét!
Írta 2007. február 14. - 08:08
Aki volt 11-én vasárnap tekerni, az megírhatná, hogy merre is jártatok, mert a képekbõl nem egyértelmû nekem, s kíváncsi lennék, hogy Eplényen túl merre-milyen irányban jártatok, illetve hol jöttetek vissza! Köszi!
ha mi azt tudnánk??
kérdezd meg Buddhát ... õ volt a vezetõnk ... mi csak mentünk utána
Írta 2007. február 14. - 08:05
Írta 2007. február 14. - 08:02
Tehát akkor nem most pénteken lesz a móka? Nekem az csak jó, mert máskor lehet, hogy tudnék menni! Csak akkor ki kellene találni, hogy mikor!
U.i: Aki volt 11-én vasárnap tekerni, az megírhatná, hogy merre is jártatok, mert a képekbõl nem egyértelmû nekem, s kíváncsi lennék, hogy Eplényen túl merre-milyen irányban jártatok, illetve hol jöttetek vissza! Köszi!
Írta 2007. február 14. - 07:39
Ötletem nincs hétvégére, de bármire kapható vagyok!
Laza, rövid, hosszabb bármi!
Kab-hegyet mikor nézzük meg?
Üdv
Írta 2007. február 13. - 19:33
Én sem tudtam, hogy most hétvégén lenne a buli......nekünk sajnos ebben a hónapban nem jó, de márc.9 és 16-án jó.
Pénteken szolgálatban leszek,de szombaton jó lenne tekerni 9 után érek haza Pápáról.
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. február 13. - 17:13
Hali!
Nagyon úgy néz ki, hogy a pénteki évadnyitó nekem kimarad. Nektek azért kellemes estét, jó szórakozást!
miért? ez már fix hogy most lesz pénteken??? én nem is tudtam róla
Írta 2007. február 13. - 16:49
Nagyon úgy néz ki, hogy a pénteki évadnyitó nekem kimarad. Nektek azért kellemes estét, jó szórakozást! Viszont ígérni még nem tudok biztosat, de nagyon úgy tûnik, hogy a szombatom szabad lesz, úgyhogy ha az idõ is úgy akarná, tekerhetnénk egyet! Van már valakinek szombatra valami ötlete?
Írta 2007. február 13. - 15:06
Ez nem nõi, de a shimanonak nincs is kifejezetten nõi cipõje szerintem.
tudom hogy nem kifejezetten nõi ... de egy nõnek esetleg tetszhet ...
Írta 2007. február 13. - 14:45
Na igen ... ezt megszívtuk ... pénteken mi megpróbáljuk újra ... remélem jó idõ lesz ...
VP ben a bikelandban van ilyen
[KÉP]
és most akciós ...
vagy ez nem tekinthetõ nõinek? :confused:
Ez nem nõi, de a shimanonak nincs is kifejezetten nõi cipõje szerintem.
A rossz idõ meg mondjon le!
Írta 2007. február 13. - 11:50
Na tessék. Az idõ elszaródott, én meg a bicaj helyett a gép elõtt ülök. Nem tudjátok véletlenül, hogy a Szfehérvári Decathlonban jelenleg (tehát nem a szezon közepén) árulnak-e nõi bringáscipõt? Nem akarunk feleslegesen leutazni, de hát a veszprémi választék...
Na igen ... ezt megszívtuk ... pénteken mi megpróbáljuk újra ... remélem jó idõ lesz ...
VP ben a bikelandban van ilyen
és most akciós ...
vagy ez nem tekinthetõ nõinek? :confused:
Írta 2007. február 13. - 09:46
Írta 2007. február 13. - 08:33
Hétvégére tervez valaki valamit?
Ha minden igaz addigra megjön a másik
új külsöm is és tesztelnem kellene már egy kicsit!
Vacsorával kapcsolatban van valami fejlemény?
Beszéltetek róla hétvégén?
Üdv
Írta 2007. február 12. - 15:54
nem SPAR!!! INTERSPAR!!!
Jól van látom... Nem kell ekkora betûkkel ijesztgetni itt a népet!