Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Köszi Buddha! Azért sokat segítettél, mert jó pár évvel ezelõtt jártam egyszer már arra, igaz akkor is csak követtem azt, aki tudta az irányt, de így nagyjából rémlenek a dolgok!
A lényeg akkor, hogy szombat 10:00 szokásos Jutasi úti SPARkoló (ez tetszik), aztán valamerre induljunk. Azért ha Jakus jönne, Kab-hegy felé is elnézhetnénk. No, majd meglátjuk kik leszünk, aztán eldöntjük merre menjünk!
Két keréken szép a világ...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Cipõ: Köszönöm a belinkelt képet. Végül is megoldottuk a dolgot. Mivel már úgy is bicajos hangulatban voltunk és tekerni ugyebár nem lehetett az esõ miatt, meglátogattuk Kuszit. Igen, vannak a Shimanonak nõi modelljei, és sokkal szebbek, mint a kancipõik. Két félét is néztünk, mindegyik kimondottan tetszetõs, mondhatnám szexi darab. De Anya végül is egy gyönyörû Speci mellett döntött, a mindent felülmúló kényelme miatt. Árban 7 ezret vert a Shimanókra. Fotó már készült, csak még nem volt idõm foglalkozni vele.

Évadnyitó: Péntek nem jó, melózom. Szombat megfelelõ lenne.

Szombati tekerés: A péntek éjszakai meló ennek is alátett. Kialvatlanul nem jó bicajozni (sem). Vasárnap ráérnék mondjuk du. háromig.

A 11-i megmozdulás: Redi, sokat sajna nem tudok hozzátenni az Ano által elmondottakhoz. Rátót és Eplény között a cicergõsön varacskoltunk. Az én tököm lett tele leghamarabb azzal, hogy 24 kilós lett a gépem a ráragadt sártól és nem forgott egyik kereke sem. Fogtam, és átvágtam a prérin, sûrû káromkodások közepette, és a 82-n folytattam. (Fajszot azért nem tudta überelni.) Eplénytõl az általad is említett murváson haladtunk Alsóperéig. Itt szinte lehetetlen eltévedni. A térképen azt hiszem, pirossal van jelölve. Evés-ivás közben döntöttünk úgy, hogy nem megyünk tovább Felsõpere, Nána és a Római Fürdõ felé, mert a dagonya sok idõt rabolt. Egyikünk sem megy szívesen visszafelé ugyanazon az útvonalon, ezért a helyi erõk lebeszélése ellenére a lõtér felé jöttünk vissza. Ugyanarra kell elindulni Alsóperérõl, amerre beérkeztünk. Pár száz méter után azonban egyenesen továbbmenni és nem a murvás - egyébként jobbra kanyarodó - nyomvonalát követni. Itt egy viszonylag sáros DH szakasz jött, majd egy völgy alján lévõ négyes keresztezõdésben jobbra fordultunk és innét hulllámvasutaztunk Rátótig. Bár a visszautat egyikük sem ismerte, egyszer sem tévedtünk el. Na jó, a nullpontnál egy kicsit tököltünk, de ott meg találtunk táblát.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Háááát Jakus ez szép darab.

10 órai indulás kíváló, addigra összekapom magam.Az útvonal tökmindegy csak ne legyen sok sár :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sikerült megrajzolnom a fékadapter prototípusát :-)
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Remélem már nem sokat kell alakítani.
FELAHEGYRE! :scared:

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Köszi Ano!
Buddha: Tudnál errõl az útvonalról pontosabb leírást adni? Nagyjából sejtem, merre mehettetek, csak nem ismerem pontosan arrafelé az utat. Esetleg szombaton nem érsz rá? Szívesen elmennék ezen az útvonalon, s ha jól tudom, Empty és Matti sem voltak, úgyhogy talán nekik is új lenne!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Azt hiszem Eplénybõl a sípálya alatt jobbra el lehet menni egy úton, ami elvisz Pere felé. Amit viszont annyira nem ismerek, de még mindig jobban, mint Kab-hegy környékét! :)

igen arra mentünk ... asszem alsóperéig és ott kajáltunk a vadászházban, majd jöttünk is vissza egy jobb úton ... végül keresztül jöttünk az egész lõpályán a kiégett harckocsik között :D
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Engem most kétféle útvonal mozgat:
1 Kab-hegy felé, de ez csak akkor mûködik, ha jönne Jakus, vagy valaki, aki ismeri az utat!
2 Zirc környéke, akár Római-fürdõvel Nána mellett. Ezért kérdeztem, hogy merre jártak a többiek vasárnap. Azt hiszem Eplénybõl a sípálya alatt jobbra el lehet menni egy úton, ami elvisz Pere felé. Amit viszont annyira nem ismerek, de még mindig jobban, mint Kab-hegy környékét! :)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Aki volt 11-én vasárnap tekerni, az megírhatná, hogy merre is jártatok, mert a képekbõl nem egyértelmû nekem, s kíváncsi lennék, hogy Eplényen túl merre-milyen irányban jártatok, illetve hol jöttetek vissza! Köszi!

ha mi azt tudnánk?? :D

kérdezd meg Buddhát ... õ volt a vezetõnk ... mi csak mentünk utána :)
Mert tekerni jó!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Hi!

A 10 óra nekem jó lenne!
Az meg hogy merre megyünk mindegy!

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Matti: Szombaton 10 körül tudnánk indulni? Addig majd kitaláljuk, hogy mit-merre menjünk!
Tehát akkor nem most pénteken lesz a móka? Nekem az csak jó, mert máskor lehet, hogy tudnék menni! Csak akkor ki kellene találni, hogy mikor!

U.i: Aki volt 11-én vasárnap tekerni, az megírhatná, hogy merre is jártatok, mert a képekbõl nem egyértelmû nekem, s kíváncsi lennék, hogy Eplényen túl merre-milyen irányban jártatok, illetve hol jöttetek vissza! Köszi!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

Ötletem nincs hétvégére, de bármire kapható vagyok!
Laza, rövid, hosszabb bármi!
Kab-hegyet mikor nézzük meg?

Üdv

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Hali!
Én sem tudtam, hogy most hétvégén lenne a buli......nekünk sajnos ebben a hónapban nem jó, de márc.9 és 16-án jó.
Pénteken szolgálatban leszek,de szombaton jó lenne tekerni 9 után érek haza Pápáról.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Hali!
Nagyon úgy néz ki, hogy a pénteki évadnyitó nekem kimarad. Nektek azért kellemes estét, jó szórakozást!

miért? ez már fix hogy most lesz pénteken??? én nem is tudtam róla :D
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hali!
Nagyon úgy néz ki, hogy a pénteki évadnyitó nekem kimarad. Nektek azért kellemes estét, jó szórakozást! Viszont ígérni még nem tudok biztosat, de nagyon úgy tûnik, hogy a szombatom szabad lesz, úgyhogy ha az idõ is úgy akarná, tekerhetnénk egyet! Van már valakinek szombatra valami ötlete?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ez nem nõi, de a shimanonak nincs is kifejezetten nõi cipõje szerintem.

tudom hogy nem kifejezetten nõi ... de egy nõnek esetleg tetszhet ...
:)
Mert tekerni jó!

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

Na igen ... ezt megszívtuk ... pénteken mi megpróbáljuk újra ... remélem jó idõ lesz ...

VP ben a bikelandban van ilyen

[KÉP]

és most akciós ...

vagy ez nem tekinthetõ nõinek? :confused:

Ez nem nõi, de a shimanonak nincs is kifejezetten nõi cipõje szerintem.
A rossz idõ meg mondjon le! :)
"I am running from something that I don't know... I am searching for something, which way to go? I am trying to separate what's real, I'm running in a wheel"

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Na tessék. Az idõ elszaródott, én meg a bicaj helyett a gép elõtt ülök. Nem tudjátok véletlenül, hogy a Szfehérvári Decathlonban jelenleg (tehát nem a szezon közepén) árulnak-e nõi bringáscipõt? Nem akarunk feleslegesen leutazni, de hát a veszprémi választék...:(

Na igen ... ezt megszívtuk ... pénteken mi megpróbáljuk újra ... remélem jó idõ lesz ...

VP ben a bikelandban van ilyen Feltöltött kép

és most akciós ...

vagy ez nem tekinthetõ nõinek? :confused:
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Na tessék. Az idõ elszaródott, én meg a bicaj helyett a gép elõtt ülök. Nem tudjátok véletlenül, hogy a Szfehérvári Decathlonban jelenleg (tehát nem a szezon közepén) árulnak-e nõi bringáscipõt? Nem akarunk feleslegesen leutazni, de hát a veszprémi választék...:(

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

Hétvégére tervez valaki valamit?
Ha minden igaz addigra megjön a másik
új külsöm is és tesztelnem kellene már egy kicsit!:)

Vacsorával kapcsolatban van valami fejlemény?
Beszéltetek róla hétvégén?

Üdv

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

nem SPAR!!! INTERSPAR!!! :)

Jól van látom... :D Nem kell ekkora betûkkel ijesztgetni itt a népet! :D
"I am running from something that I don't know... I am searching for something, which way to go? I am trying to separate what's real, I'm running in a wheel"