Locsolkodás helyett hétfõ reggel mindenképpen tervezünk valami kiruccanást.Hétvégén nyúlkergetés az erdöben?
Egyelõre ketten vagyunk, várjuk a csatlakozókat. Utiterv még kidolgozás alatt, az azonban bizonyos, hogy valami izmosabb túra kellene.
Locsolkodás helyett hétfõ reggel mindenképpen tervezünk valami kiruccanást.Hétvégén nyúlkergetés az erdöben?
OFF
Mindkettõtök hozzászólásait töröltem.
Te mit csináltál volna? (Ötletek jöhetnek privátban.)
OFFAranyos. Finoman lehülyézni le lehet nyilvánosan, válaszolni rá csak privátban:)
Mindenesetre a hétvégén egy kellemes 3,5 órát tekertünk Emptytrash-el, elmentünk Tihanyig, tettünk egy kört, majd hazajöttünk. Az idõeredmény ugyan gyenge lett, de egyrészt végigamerikáztuk az egészet (fõleg én, teret engedtem az ifjúságnak, hadd vezessen), másrészt többet töltöttem az outi nyergében, mint idén eddig összesen, úgyhogy alapjában véve elégedett vagyok. Fõleg, hogy tulajdonképp meglepõ módon nem is fáradtam el.
Hétköznap látom szerdán-csütörtökön-pénteken
senki más nem ér rá.
Holnap 10:00 Tesi Tanszék! Reményeim szerint 2 óra terepen, napsütésben!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hétköznap látom szerdán-csütörtökön-pénteken
senki más nem ér rá.
Hétvégén nyúlkergetés az erdöben?
Holnap 10:00 Tesi Tanszék! Reményeim szerint 2 óra terepen, napsütésben!
biztos hogy nem hagyunk ott, de ezt általában montival szokták teljesíteni ... te meg outis vagy, nem?
1. Valami iszonyatosan nem érdekel. Miért is fáj ez neked?
2. Melyik hozzászólásomban lett volna rá szükség?
Holnap 10 körül a postánál? Hívlak, mikor indulok, akkor már pontosan tudom mikor érek oda...
Sajnos ahogy sejtettem nem lesz a holnapi napból
semmi! Max. ha még az erõm engedi egy laza
országúti tekerés fog csak beleférni.
Üdv
Hát jó lett volna, de megint szülinapi eszem-iszom lessz.Kann Mattival azt beszéltük hogy vasárnap 10 órakkor találkozunk a Laczkó forrásnál és megyünk egy rövidített gázlót (kb 72km)
aki akar jönni az legyen ott a megadott idõben
Már megint elutazós hétvégém van, de a jövõ hétvégén ígérem megyek!
Egyébként borzasztó, hogy egész télen teker(eg)tünk, most meg itt a jó idõ és semmi...
Szomorú vagyok, ezen a hétvégés sem lessz tekerés?
Így mondjuk nem lesz bringázás, ha mindenki itt ül a számítógép elõtt!
Nagyon csábítóan hangzik. Ha nem hagytok ott, akkor meggondolom ma este.
Nagyon csábítóan hangzik. Ha nem hagytok ott, akkor meggondolom ma este.