Egyetértek, nem kell mindenáron kinyúvadni!
te kis köpönyegforgató!!!
Egyetértek, nem kell mindenáron kinyúvadni!
Mondom én hogy lógni akarsz!A túrára sajnos nem tudok menni!
Van nekem egy pöpec Caprinom, feltettem rá jó kis ballonos Specko Adrenalin gumikat, egész disznónak néz ki. Szóval azzal jöhetsz ha akarsz. Gondold meg! Nem a legek lege, de simán kibírja.A túrára sajnos nem tudok menni!
Megnéztem bátyám bringáját és arra jutottam, hogy
még szeretnék élni egy kicsikét!Ha túl is élem a napot arra már végkép nem lenne pénzem, hogy az amortizációt fedezzem! Régi darab, nem tehet róla nem bírná a strapát!
Egyetértek, nem kett mindenáron kinyúvadni!A hármas elágazóig a Bbélbõl induló erdészeti úton terveztem felmenni, onnét pedig nem a Kõris, hanem a Hódos-völgy irányába gondoltam folytatni. Persze nyitott vagyok mindenre és szívesen megvárok mindenkit a keresztezõdésben, amíg mászik...:cheers:
Mindenki: Nem tudom, honnét a félreértés, de én a magam részérõl nem terveztem a Kõris megmászását. A hármas elágazóig a Bbélbõl induló erdészeti úton terveztem felmenni, onnét pedig nem a Kõris, hanem a Hódos-völgy irányába gondoltam folytatni. Persze nyitott vagyok mindenre és szívesen megvárok mindenkit a keresztezõdésben, amíg mászik...:cheers:
Az Andrisra gondolsz?
Tehát ahogy a dolgok állnak, tali 9:15-kor a Tüzér-Házgyári körforgalomban hétfõn (30-án).
Jankó!
Már meg akartam kérdezni, hogy a Pax-ban csak a véletlenek
köszönhetö a dolgozók bringás fanatizmusa?
Az elözö munkaerö is bringás volt.
Üdv
Matti: A hajtókarhoz adtak neked valamilyen szerszámot, amivel be lehet tekerni a a vázba?
Ano: Köszi a segítséget, és majd igénybe is veszem, de csak kedden lesz kezemben a hajtómû. Szóval mikor meglesz, akkor majd megkereslek.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Matti: A hajtókarhoz adtak neked valamilyen szerszámot, amivel be lehet tekerni a a vázba?
Jó duma:)
Mondtam, hogy sört kell inni!
OK. Csak tudod a felfedezésvágy...szóval sztem ne keresgéljünk új útvonalat ...
Jó duma:)energia kellett volna. Amit a tiszta víztõl nem várhattam el!
Mi ugyan végig földúton mentünk fel, de az durva volt. Igaz Empty?
Mi ugyan végig földúton mentünk fel, de az durva volt. Igaz Empty?
Kék túraúton ment már fel valaki?
Mi ugyan végig földúton mentünk fel, de az durva volt. Igaz Empty?Ha a hátsó földúton mászunk fel a Kõrisre, s elérjük az aszfaltosat, akkor nehogy má onnan visszaforduljunk! Onnan már tényleg nem túl sok van hátra, az is aszfalton, s szerintem ha már ott leszünk, érdemes felmenni! Másért nem, egy jó csoportképért a csúcson!
Akkor hadiút-Hárskút-Pénzesgyõr-Kõris-...?
A Kõrisre full fel akartok mászni?:scared: