1X: Jó tekerést mára!
2X: A következõn már ott leszek. Ma se pedál se szerencse nincsen.
Tegnap megint ügyes voltam és szerencsés!

Sikerült megint lezúzni a kezem. De legalább most nem bringával!!
Akkor legközelebb!
Üdv
Bocsesz! Tegnap mire Almádiba értem kissé el voltam varázsolva!
Az idegtõl nem sok mindenre emlékeztem! Még a 7 órát is reggelnek
néztem!
Este lehet, hogy találkoztunk. De, hogy õszinte legyek nem emlékszem
reád! Mivel voltál?
Ja, bocs Matti, hogy késõn észleletelek... (Te voltál egyeltalán?) Ezek a kurva biciklisek mindig olyan furcsa jelmezekben vannak, hogy nem lehet õket megismerni...:-)))
Neeem?!? Pedig tényleg azt hittem, hogy Te voltál az.
Akkor nem csak a bringája hasonló, hanem a meze, bukója, szemüvege is.
Nincs egy ikertesód? :chin:
Merhogy avatar alapján még talán hasonlít is rád...
emptytrash!
Elvileg "találkoztunk" ma 7 körül az almádi focipályánál. Legalábbis intettél, meg én is.
Ha nem akkor bocs, nem szóltam.
Lehet ám azt úgy is, hogy elõreszaladsz, és megvárod míg a többiek is felszenvedik magukat a csúcsra, és akkor lehet jó kis vicsorgós képeket csinálni. Aztán, ha mindenki elhaladt, újra az élre lehet törni...Én mindenképpen hozok fényképezõt is, úgyhogy biztos sokszor meg fogok állni 1-1 percre kattintgatni.
Mindenki: Nem tudom, honnét a félreértés, de én a magam részérõl nem terveztem a Kõris megmászását. A hármas elágazóig a Bbélbõl induló erdészeti úton terveztem felmenni, onnét pedig nem a Kõris, hanem a Hódos-völgy irányába gondoltam folytatni. Persze nyitott vagyok mindenre és szívesen megvárok mindenkit a keresztezõdésben, amíg mászik...:cheers:
Továbbá elõre is elnézést mindenkitõl, akinek lassú leszek, de nekem muszáj a saját tempómban mennem, ha nem akarok idõ elõtt megfingani. És nem veszem rossz néven senkitõl, ha ott hagy.![]()
Tehát ahogy a dolgok állnak, tali 9:15-kor a Tüzér-Házgyári körforgalomban hétfõn (30-án).
Egyetértek, nem kell mindenáron kinyúvadni!
Mondom én hogy lógni akarsz!A túrára sajnos nem tudok menni!
Van nekem egy pöpec Caprinom, feltettem rá jó kis ballonos Specko Adrenalin gumikat, egész disznónak néz ki. Szóval azzal jöhetsz ha akarsz. Gondold meg! Nem a legek lege, de simán kibírja.A túrára sajnos nem tudok menni!
Megnéztem bátyám bringáját és arra jutottam, hogy
még szeretnék élni egy kicsikét!Ha túl is élem a napot arra már végkép nem lenne pénzem, hogy az amortizációt fedezzem! Régi darab, nem tehet róla nem bírná a strapát!
Egyetértek, nem kett mindenáron kinyúvadni!A hármas elágazóig a Bbélbõl induló erdészeti úton terveztem felmenni, onnét pedig nem a Kõris, hanem a Hódos-völgy irányába gondoltam folytatni. Persze nyitott vagyok mindenre és szívesen megvárok mindenkit a keresztezõdésben, amíg mászik...:cheers:
Mindenki: Nem tudom, honnét a félreértés, de én a magam részérõl nem terveztem a Kõris megmászását. A hármas elágazóig a Bbélbõl induló erdészeti úton terveztem felmenni, onnét pedig nem a Kõris, hanem a Hódos-völgy irányába gondoltam folytatni. Persze nyitott vagyok mindenre és szívesen megvárok mindenkit a keresztezõdésben, amíg mászik...:cheers:
Az Andrisra gondolsz?
Tehát ahogy a dolgok állnak, tali 9:15-kor a Tüzér-Házgyári körforgalomban hétfõn (30-án).