Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11271 replies to this topic

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Egyetértek, nem kell mindenáron kinyúvadni!

te kis köpönyegforgató!!! :D néhány posttal visszább még azt sugaltad nekünk hogy melyik a legnehezebb út fölfelé és hogy menjünk inkább arra ... mostmeg azt mondod hogy nem kell magunkat kifingatni!? :D
Mert tekerni jó!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

A túrára sajnos nem tudok menni! :(

Mondom én hogy lógni akarsz!

Megnéztem bátyám bringáját és arra jutottam, hogy
még szeretnék élni egy kicsikét!Ha túl is élem a napot arra már végkép nem lenne pénzem, hogy az amortizációt fedezzem! Régi darab, nem tehet róla nem bírná a strapát!

Van nekem egy pöpec Caprinom, feltettem rá jó kis ballonos Specko Adrenalin gumikat, egész disznónak néz ki. Szóval azzal jöhetsz ha akarsz. Gondold meg! Nem a legek lege, de simán kibírja.

A hármas elágazóig a Bbélbõl induló erdészeti úton terveztem felmenni, onnét pedig nem a Kõris, hanem a Hódos-völgy irányába gondoltam folytatni. Persze nyitott vagyok mindenre és szívesen megvárok mindenkit a keresztezõdésben, amíg mászik...:cheers:

Egyetértek, nem kett mindenáron kinyúvadni!
www.magicteam.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Mindenki: Nem tudom, honnét a félreértés, de én a magam részérõl nem terveztem a Kõris megmászását. A hármas elágazóig a Bbélbõl induló erdészeti úton terveztem felmenni, onnét pedig nem a Kõris, hanem a Hódos-völgy irányába gondoltam folytatni. Persze nyitott vagyok mindenre és szívesen megvárok mindenkit a keresztezõdésben, amíg mászik...:cheers:

akkor lehet hogy én voltam az aki félrevezetett mindenkit, mert én teljesen abban a hitben voltam, hogy amit a múltkor beszéltünk, az egy ilyen Gázló bejárás ... de ahogy most belegondolok, valószínû, hogy csak én pörgettem magamban úgy az jövöbeni túraútvonal elképzelését, hogy alapértelmezettnek vettem a Köris megmászását :D

no mind1 ... akkor maradjunk abban, hogy ha Bakonybélbe beértünk, ott megbeszéljük, hogy ki merre szeretne és majd a többség döntsön ...
Mert tekerni jó!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Az Andrisra gondolsz?

Tehát ahogy a dolgok állnak, tali 9:15-kor a Tüzér-Házgyári körforgalomban hétfõn (30-án).

Igen az Andrisra. A mocsok most is valahol valami szar helyen
nyomja. Spanyol vagy Svájc és még fizetnek is neki!:cry:

Megnéztem bátyám bringáját és arra jutottam, hogy
még szeretnék élni egy kicsikét!:D
Ha túl is élem a napot arra már végkép nem lenne pénzem, hogy
az amortizációt fedezzem! Régi darab, nem tehet róla nem bírná a strapát!
Ti menni Kõris lába Bakonybél én meg majd menni Tihany 2 kör meg
Tótvázsony. Aztán remélhetõleg megjön a felni is és hamar kész lesz
a monti. Addig meg gyúrok vazzze!:D

Üdv

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jankó!
Már meg akartam kérdezni, hogy a Pax-ban csak a véletlenek
köszönhetö a dolgozók bringás fanatizmusa? :D
Az elözö munkaerö is bringás volt.

Üdv

Az Andrisra gondolsz? Nem ismertem személyesen és a bringarajongásáról sem tudtam... Van viszont olyan szobaasszonyunk, aki a maga módján nagy bicajos. Ami pedig engem illet, hatalmas pazarlásnak tartanám, ha annak ellenére, hogy hazánk egyik legszebb fekvésû kerékpárútja köti össze a munkahelyemet és az otthonomat, gépjármûvel járnék munkába...:)

Mindenki: Nem tudom, honnét a félreértés, de én a magam részérõl nem terveztem a Kõris megmászását. A hármas elágazóig a Bbélbõl induló erdészeti úton terveztem felmenni, onnét pedig nem a Kõris, hanem a Hódos-völgy irányába gondoltam folytatni. Persze nyitott vagyok mindenre és szívesen megvárok mindenkit a keresztezõdésben, amíg mászik...:cheers:

Továbbá elõre is elnézést mindenkitõl, akinek lassú leszek, de nekem muszáj a saját tempómban mennem, ha nem akarok idõ elõtt megfingani. És nem veszem rossz néven senkitõl, ha ott hagy.:)

Tehát ahogy a dolgok állnak, tali 9:15-kor a Tüzér-Házgyári körforgalomban hétfõn (30-án).

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Matti: A hajtókarhoz adtak neked valamilyen szerszámot, amivel be lehet tekerni a a vázba?

Rögtön a boltban összerakattam , az ingyen volt.

Nincs kedve valakinek tekerni ma du. ?
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Ano: Köszi a segítséget, és majd igénybe is veszem, de csak kedden lesz kezemben a hajtómû. Szóval mikor meglesz, akkor majd megkereslek.

ok, rendben ... ha gondolod segíteni is tudok a szerelésben.
Mert tekerni jó!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Ano: Köszi a segítséget, és majd igénybe is veszem, de csak kedden lesz kezemben a hajtómû. Szóval mikor meglesz, akkor majd megkereslek.
FELAHEGYRE! :scared:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
május elsején tolunk egy nagyon lájtos balcsikört. ~22es átlag kb...
7 órára találták ki az indulást a többiek, Balatonedericsrõl, északi parton kezdünk. ha van valakinek kedve és nem késõ neki, akkor csapódjon!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Bocs Matti, de ma azt hiszem kihagyom! :( Pedig a héten voltam minden délután eddig, viszont ma vásárolni kéne menni 17:00 körül asszonypajtással. Holnap reggel meg bringával akarok hazamenni szüleimhez, úgyhogy lehet, hogy nem is árt, ha pihi lesz ma délután tekerés-ügyileg. Szombaton tehát szüleimnél leszek, vasárnap meg asszonypajtással gurulunk le Balcsira, úgyhogy legközelebb szerintem hétfõn reggel találkozunk, akkor visszont egész nap együtt fogjuk tolni hátulról a bandát! :)
Kellemes hétvégét mindenkinek, hétfõn találkozunk!
Két keréken szép a világ...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Matti: A hajtókarhoz adtak neked valamilyen szerszámot, amivel be lehet tekerni a a vázba?

speciális kulcs kell hozzá ... a gyári kb 14e ft vagy valami ilyen horror, de a BBB-nek van utángyártott az kb 3500ft ... nekem is olyan van, ha kell akkor kölcsön tudom adni, de csak szombaton leszek legközelebb otthon ...
Mert tekerni jó!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
FELAHEGYRE! :scared:

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Hali!

Redi: Holnap 16-tól mehetünk tekerni, ha van kedved, mert nekem van:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Jó duma:)
Mondtam, hogy sört kell inni!

Elöbb kellett volna mondanod!:)
Akkor már biztos nem figyeltem másra csak arra, hogy
ne szédüljek le a bringáról! De most már betankoltam
PowerBar piából meg Isotecbõl is!:D
Nincs emelkedõ ami vissza tudna tartani!
Kivéve ha van!:D

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

szóval sztem ne keresgéljünk új útvonalat ...

OK. Csak tudod a felfedezésvágy...

energia kellett volna. Amit a tiszta víztõl nem várhattam el!:(

Jó duma:)
Mondtam, hogy sört kell inni!
www.magicteam.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Mi ugyan végig földúton mentünk fel, de az durva volt. Igaz Empty?

Igaz! Pláne, hogy kicsit elcsesztem az ivást!!
Ott nekem max. pia-energia kellett volna.
Amit a tiszta víztõl nem várhattam el!:(

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Kék túraúton ment már fel valaki?

Hát mi Buddhával (bocs de ezt a nicket már nem mosod le magadról ;) ) igazából gázló útvonalbejárást terveztünk (legalábbis azt a szakaszt ami a Köris megmászásával kezdõdik) szóval sztem ne keresgéljünk új útvonalat ...
Mert tekerni jó!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Ha a hátsó földúton mászunk fel a Kõrisre, s elérjük az aszfaltosat, akkor nehogy má onnan visszaforduljunk! Onnan már tényleg nem túl sok van hátra, az is aszfalton, s szerintem ha már ott leszünk, érdemes felmenni! Másért nem, egy jó csoportképért a csúcson! :)

Kék túraúton ment már fel valaki?
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Ha a hátsó földúton mászunk fel a Kõrisre, s elérjük az aszfaltosat, akkor nehogy má onnan visszaforduljunk! Onnan már tényleg nem túl sok van hátra, az is aszfalton, s szerintem ha már ott leszünk, érdemes felmenni! Másért nem, egy jó csoportképért a csúcson! :)
Két keréken szép a világ...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Akkor hadiút-Hárskút-Pénzesgyõr-Kõris-...?
A Kõrisre full fel akartok mászni?:scared:

Igen az útvonal sztem arra a legrövidebb és arra van a legkevesebb szint ...

a Kõrisre hátulról terepen indulva az aszfaltos részig biztosan felmegyünk és onnan a teteje az még kb 80-90m szint és nemtudom mennyi út ... sztem majd ott megtárgyaljuk mi legyen :)
Mert tekerni jó!