Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2007. May 29. - 11:12
Posted 2007. May 29. - 10:41
Az utca neve Csaplár János, a buszpályaudvartól indul be a "vár felé".
A Lovassytól kb. 100-150 m a járda mellett közvetlen.
Mátrix vagy milyen számtech üzlet van mellette!
Posted 2007. May 29. - 10:11
Basszus!
Ano akkor szépen megszívta ezt a nyarat!
Kollektív látogatást nem szervez valaki?
Jankó!
Nem tudom, hogy sikerült-e már szerezned Isostart?
A lényeg, hogy az ex-húsáruház mögötti drogériában tudsz
venni, relatív a gimi mellett! 2500 pénz.
Ha nem lenne akkor meg tudnak hozni!
Üdv
Köszi az infót. Ha esetleg pontosabb leírást vagy címet tudsz a helyrõl, azt megköszönném. Nem régóta vagyok veszprémi...
Mindenki: Ha esetleg valaki kapható ma késõ délután egy lazább tekerésre, kérem jelezze telefonon. Sikerült ugyanis pár óra szabadidõt szervezni magamnak a vizsgaidõszak kellõs közepén:lol1: ! Különben is, a testmozgás pozítív hatással van a szellemi tevékenységre.... (mindent meg lehet magyarázni...)
Posted 2007. May 28. - 11:57
Nem tudom, hogy mi a gond de reggel óta nem tudlak elérni!!
Nagyon kellene a cuccom mivel délutánra már lenne programom
és már így is fel van borulva a napom!
Légyszí valamilyen formában legalább azt mond meg, hogy
mikor tudnék felmenni a cuccomért?! Nagyon sûrgõs lenne már!
A legutolsó SMS-t sem kaptad már meg! Priviben küld el légyszi
a címedet legalább és akkor elmegyek oda, így mindegy hogy otthon vagy e
vagy sem, valaki csak oda tudja majd adni a csomagot!
Üdv
Posted 2007. May 27. - 20:38
Ano akkor szépen megszívta ezt a nyarat!
Kollektív látogatást nem szervez valaki?
Jankó!
Nem tudom, hogy sikerült-e már szerezned Isostart?
A lényeg, hogy az ex-húsáruház mögötti drogériában tudsz
venni, relatív a gimi mellett! 2500 pénz.
Ha nem lenne akkor meg tudnak hozni!
Üdv
Posted 2007. May 25. - 19:54
Mivel az elõbbire vele terveztem készülni, majd kérek tõletek némi segítséget, mert vannak a Gázlónak olyan szakaszai, amelyek még ismeretlenek számomra. Egy esetleges eltévedés pedig biztosan nem fog nekem beleférni...
Más: Ha valaki esetleg szokott a Tihany-Sajkodi szabadstrandra járni, jobb ha tud róla, hogy már nem szabad. A parkolásért eddig is fizetni kellet, de mostantól strandbelépõt is kell venni. Emiatt még nem is dohognék, hiszen gondozva van a terület. De 9 hónapos kisbabákkal csak nem kellene jegyet vetetni... (A Cornettót meg 100 Ft-al drágábban adni, mint mi a négycsillagos hotel drinkbárjában.) A dolog azért is gáz, mert az egyik kedvenc bringás útvonalam (Tihany Szarkádi Erdõ + Belsõ tó) a strandon vezetett keresztül. Akkor most erre is jegyet kell majd váltanom?
Posted 2007. May 25. - 15:11
Egyébként megnéztem hol lesz rallye, s szerintem nekünk ahhoz nagyon el kéne tévednünk, hogy találkozzunk velük! Legalábbis ahogy én elsõre az útvonalat gondolom!
Akkor a holnapi viszontlátásra! Úgy látszik más nem hajlandó felvenni a csapatot hátulról támogató sebességünket!
Posted 2007. May 25. - 15:04
Köszi Matti! Már attól tartottam, egyedül fogok menni!
Következõ útvonalra gondoltam:
8:30 Találka Sparkolóban, onnan fel Hárskútra azon a földúton, amin szoktunk
Hárskútról le Lókútra, majd onnan felmegyünk majdnem Zircig (aszfalt)
Zirc elõtt letérünk útról, Nagyesztergár érintésével Dudar mögött lemegyünk Bakonynánára (földút)
Nánáról lemegyünk a Római-fürdõre a felsõ úton, majd vissza az alsón (földút)
Nánáról Olaszfalu, vagy Pere (aszfalt) Sajnos Pere felé nem igazán ismerem, hogy hogyan lehet visszajutni a Lõtérre, de megpróbálhatjuk, vagy maradunk a biztosnál, s Olaszfalu-Eplény fele jövünk vissza. Bár szerintem Te a múltkor voltál arra, úgyhogy valami ötleted lehet, hogy lesz!
Szóval valami ilyesmire gondoltam, s ez elõreláthatólag szerintem 80km körül lenne. Mit szólsz?
Ketten megyünk, vagy lesz még valaki, aki csatlakozik?
Asszem ketten megyünk, az útvonal kíváló a végét majd meglátjuk.
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2007. May 25. - 10:24
Posted 2007. May 25. - 08:23
Köszi Matti! Már attól tartottam, egyedül fogok menni!
Zirc elõtt letérünk útról, Nagyesztergár érintésével Dudar mögött lemegyünk Bakonynánára (földút)
Nánáról Olaszfalu, vagy Pere (aszfalt) Sajnos Pere felé nem igazán ismerem, hogy hogyan lehet visszajutni a Lõtérre, de megpróbálhatjuk, vagy maradunk a biztosnál, s Olaszfalu-Eplény fele jövünk vissza. Bár szerintem Te a múltkor voltál arra, úgyhogy valami ötleted lehet, hogy lesz!
Szóval valami ilyesmire gondoltam, s ez elõreláthatólag szerintem 80km körül lenne. Mit szólsz?
arra figyeljetek,hogy 7végén Fehérvár rally,lõtér...
bõvebb info itt: http://www.duen.hu
Posted 2007. May 25. - 06:58
Posted 2007. May 24. - 21:53
Posted 2007. May 24. - 18:05
Akkor találka 16:00-kor Sparkolóban ma! Terep-kör Hárskútra, ami belefér bõven bruttó 2 órába, ha nincs gixer! Akit esetleg még érdekelne a dolog, szívesen látjuk!
Hétvégi túra-tervekkel hogy álltok? Nekem úgy néz ki a szombat lenne ideális a tekerésre, úgyhogy arra próbálok meg valamit összehozni. Matti, jönnél? Más valaki? 8 körül szerintem meg lehetne indulni, amilyen jó idõk most vannak! Ötletem az még sajna nincs, hogy merre, úgyhogy remélem aki jönne, az tud valamit javasolni!
Természetesen én megyek.!
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2007. May 24. - 07:39
Szombatra még senki? Pedig már vannak elképzeléseim, hogy merre mennék. Kb. 80km-es kör lenne. Senkinek nem jó a szombat?
Posted 2007. May 23. - 10:46
Hétvégi túra-tervekkel hogy álltok? Nekem úgy néz ki a szombat lenne ideális a tekerésre, úgyhogy arra próbálok meg valamit összehozni. Matti, jönnél? Más valaki? 8 körül szerintem meg lehetne indulni, amilyen jó idõk most vannak! Ötletem az még sajna nincs, hogy merre, úgyhogy remélem aki jönne, az tud valamit javasolni!
Posted 2007. May 23. - 07:50
Posted 2007. May 23. - 07:20
Posted 2007. May 22. - 21:32
Posted 2007. May 20. - 19:31
Posted 2007. May 20. - 10:54
Délelõtt valaki egy laza terepet?
Tekeres varacskolás?
Ha tegnap szóltál volna.........., de holnap egésznap jó, ha van kedved, vagy valaki másnak.
www.kannmatti.kepeim.hu