Akkor csak a középtávon esett az esõ?Szilvásváradon nem is volt nagy sár!
király volt!
Gratulálok!Ötödik lettem rövidtávmaster 2-ben!
Párom meg nyolcadiK: Õ is ügyes volt!
Akkor csak a középtávon esett az esõ?Szilvásváradon nem is volt nagy sár!
király volt!
Gratulálok!Ötödik lettem rövidtávmaster 2-ben!
Párom meg nyolcadiK: Õ is ügyes volt!
Jankó!
Küldtem emilt!
Remélem jól jelöltem be a helyet!
Üdv
Basszus!
Ano akkor szépen megszívta ezt a nyarat!
Kollektív látogatást nem szervez valaki?
Jankó!
Nem tudom, hogy sikerült-e már szerezned Isostart?
A lényeg, hogy az ex-húsáruház mögötti drogériában tudsz
venni, relatív a gimi mellett! 2500 pénz.
Ha nem lenne akkor meg tudnak hozni!
Üdv
Köszi Matti! Már attól tartottam, egyedül fogok menni!
Következõ útvonalra gondoltam:
8:30 Találka Sparkolóban, onnan fel Hárskútra azon a földúton, amin szoktunk
Hárskútról le Lókútra, majd onnan felmegyünk majdnem Zircig (aszfalt)
Zirc elõtt letérünk útról, Nagyesztergár érintésével Dudar mögött lemegyünk Bakonynánára (földút)
Nánáról lemegyünk a Római-fürdõre a felsõ úton, majd vissza az alsón (földút)
Nánáról Olaszfalu, vagy Pere (aszfalt) Sajnos Pere felé nem igazán ismerem, hogy hogyan lehet visszajutni a Lõtérre, de megpróbálhatjuk, vagy maradunk a biztosnál, s Olaszfalu-Eplény fele jövünk vissza. Bár szerintem Te a múltkor voltál arra, úgyhogy valami ötleted lehet, hogy lesz!
Szóval valami ilyesmire gondoltam, s ez elõreláthatólag szerintem 80km körül lenne. Mit szólsz?
Ketten megyünk, vagy lesz még valaki, aki csatlakozik?
Köszi Matti! Már attól tartottam, egyedül fogok menni!
Következõ útvonalra gondoltam:
8:30 Találka Sparkolóban, onnan fel Hárskútra azon a földúton, amin szoktunk
Hárskútról le Lókútra, majd onnan felmegyünk majdnem Zircig (aszfalt)
Zirc elõtt letérünk útról, Nagyesztergár érintésével Dudar mögött lemegyünk Bakonynánára (földút)
Nánáról lemegyünk a Római-fürdõre a felsõ úton, majd vissza az alsón (földút)
Nánáról Olaszfalu, vagy Pere (aszfalt) Sajnos Pere felé nem igazán ismerem, hogy hogyan lehet visszajutni a Lõtérre, de megpróbálhatjuk, vagy maradunk a biztosnál, s Olaszfalu-Eplény fele jövünk vissza. Bár szerintem Te a múltkor voltál arra, úgyhogy valami ötleted lehet, hogy lesz!
Szóval valami ilyesmire gondoltam, s ez elõreláthatólag szerintem 80km körül lenne. Mit szólsz?
Ketten megyünk, vagy lesz még valaki, aki csatlakozik?
Akkor találka 16:00-kor Sparkolóban ma! Terep-kör Hárskútra, ami belefér bõven bruttó 2 órába, ha nincs gixer! Akit esetleg még érdekelne a dolog, szívesen látjuk!
Hétvégi túra-tervekkel hogy álltok? Nekem úgy néz ki a szombat lenne ideális a tekerésre, úgyhogy arra próbálok meg valamit összehozni. Matti, jönnél? Más valaki? 8 körül szerintem meg lehetne indulni, amilyen jó idõk most vannak! Ötletem az még sajna nincs, hogy merre, úgyhogy remélem aki jönne, az tud valamit javasolni!