Küldtem emilt!
Remélem jól jelöltem be a helyet!

Üdv
Basszus!
Ano akkor szépen megszívta ezt a nyarat!
Kollektív látogatást nem szervez valaki?
Jankó!
Nem tudom, hogy sikerült-e már szerezned Isostart?
A lényeg, hogy az ex-húsáruház mögötti drogériában tudsz
venni, relatív a gimi mellett! 2500 pénz.
Ha nem lenne akkor meg tudnak hozni!
Üdv
Köszi Matti! Már attól tartottam, egyedül fogok menni!
Következõ útvonalra gondoltam:
8:30 Találka Sparkolóban, onnan fel Hárskútra azon a földúton, amin szoktunk
Hárskútról le Lókútra, majd onnan felmegyünk majdnem Zircig (aszfalt)
Zirc elõtt letérünk útról, Nagyesztergár érintésével Dudar mögött lemegyünk Bakonynánára (földút)
Nánáról lemegyünk a Római-fürdõre a felsõ úton, majd vissza az alsón (földút)
Nánáról Olaszfalu, vagy Pere (aszfalt) Sajnos Pere felé nem igazán ismerem, hogy hogyan lehet visszajutni a Lõtérre, de megpróbálhatjuk, vagy maradunk a biztosnál, s Olaszfalu-Eplény fele jövünk vissza. Bár szerintem Te a múltkor voltál arra, úgyhogy valami ötleted lehet, hogy lesz!
Szóval valami ilyesmire gondoltam, s ez elõreláthatólag szerintem 80km körül lenne. Mit szólsz?
Ketten megyünk, vagy lesz még valaki, aki csatlakozik?
Köszi Matti! Már attól tartottam, egyedül fogok menni!
Következõ útvonalra gondoltam:
8:30 Találka Sparkolóban, onnan fel Hárskútra azon a földúton, amin szoktunk
Hárskútról le Lókútra, majd onnan felmegyünk majdnem Zircig (aszfalt)
Zirc elõtt letérünk útról, Nagyesztergár érintésével Dudar mögött lemegyünk Bakonynánára (földút)
Nánáról lemegyünk a Római-fürdõre a felsõ úton, majd vissza az alsón (földút)
Nánáról Olaszfalu, vagy Pere (aszfalt) Sajnos Pere felé nem igazán ismerem, hogy hogyan lehet visszajutni a Lõtérre, de megpróbálhatjuk, vagy maradunk a biztosnál, s Olaszfalu-Eplény fele jövünk vissza. Bár szerintem Te a múltkor voltál arra, úgyhogy valami ötleted lehet, hogy lesz!
Szóval valami ilyesmire gondoltam, s ez elõreláthatólag szerintem 80km körül lenne. Mit szólsz?
Ketten megyünk, vagy lesz még valaki, aki csatlakozik?
Akkor találka 16:00-kor Sparkolóban ma! Terep-kör Hárskútra, ami belefér bõven bruttó 2 órába, ha nincs gixer! Akit esetleg még érdekelne a dolog, szívesen látjuk!
Hétvégi túra-tervekkel hogy álltok? Nekem úgy néz ki a szombat lenne ideális a tekerésre, úgyhogy arra próbálok meg valamit összehozni. Matti, jönnél? Más valaki? 8 körül szerintem meg lehetne indulni, amilyen jó idõk most vannak! Ötletem az még sajna nincs, hogy merre, úgyhogy remélem aki jönne, az tud valamit javasolni!
Délelõtt valaki egy laza terepet?
Tekeres varacskolás?