Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Jankó!

Küldtem emilt!
Remélem jól jelöltem be a helyet!:D

Üdv

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Jankó!

Az utca neve Csaplár János, a buszpályaudvartól indul be a "vár felé".
A Lovassytól kb. 100-150 m a járda mellett közvetlen.
Mátrix vagy milyen számtech üzlet van mellette!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Basszus!
Ano akkor szépen megszívta ezt a nyarat!:(
Kollektív látogatást nem szervez valaki?

Jankó!
Nem tudom, hogy sikerült-e már szerezned Isostart?
A lényeg, hogy az ex-húsáruház mögötti drogériában tudsz
venni, relatív a gimi mellett! 2500 pénz.
Ha nem lenne akkor meg tudnak hozni!

Üdv

Köszi az infót. Ha esetleg pontosabb leírást vagy címet tudsz a helyrõl, azt megköszönném. Nem régóta vagyok veszprémi...:D

Mindenki: Ha esetleg valaki kapható ma késõ délután egy lazább tekerésre, kérem jelezze telefonon. Sikerült ugyanis pár óra szabadidõt szervezni magamnak a vizsgaidõszak kellõs közepén:lol1: ! Különben is, a testmozgás pozítív hatással van a szellemi tevékenységre.... (mindent meg lehet magyarázni...)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Danes!!

Nem tudom, hogy mi a gond de reggel óta nem tudlak elérni!!
Nagyon kellene a cuccom mivel délutánra már lenne programom
és már így is fel van borulva a napom!
Légyszí valamilyen formában legalább azt mond meg, hogy
mikor tudnék felmenni a cuccomért?! Nagyon sûrgõs lenne már!
A legutolsó SMS-t sem kaptad már meg! Priviben küld el légyszi
a címedet legalább és akkor elmegyek oda, így mindegy hogy otthon vagy e
vagy sem, valaki csak oda tudja majd adni a csomagot!

Üdv

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Basszus!
Ano akkor szépen megszívta ezt a nyarat!:(
Kollektív látogatást nem szervez valaki?

Jankó!
Nem tudom, hogy sikerült-e már szerezned Isostart?
A lényeg, hogy az ex-húsáruház mögötti drogériában tudsz
venni, relatív a gimi mellett! 2500 pénz.
Ha nem lenne akkor meg tudnak hozni!

Üdv

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Beszéltem Anoval telefonon a minap. Õ kért meg a következõk tolmácsolásásra: Hosszában eltörte a sípcsontját, most megvasalva fekszik a kórházban. Nem bicajjal történt, hanem a lépcsõn esett el (bár azt hiszem, volt nála bringa). Elõreláthatólag 12 hétbe tellik majd a teljes felépülése. Úgyhogy szegény kénytelen távol maradni a bringázásoktól és egyelõre a fórumtól is. (Mivel nincs netközelben, esetleges jókívánságaitokat és getwell üzeneteiteket is a telefonjára érdemes küldeni.) Gázlón és a 24 óráson természetesen nem indul.

Mivel az elõbbire vele terveztem készülni, majd kérek tõletek némi segítséget, mert vannak a Gázlónak olyan szakaszai, amelyek még ismeretlenek számomra. Egy esetleges eltévedés pedig biztosan nem fog nekem beleférni...

Más: Ha valaki esetleg szokott a Tihany-Sajkodi szabadstrandra járni, jobb ha tud róla, hogy már nem szabad. A parkolásért eddig is fizetni kellet, de mostantól strandbelépõt is kell venni. Emiatt még nem is dohognék, hiszen gondozva van a terület. De 9 hónapos kisbabákkal csak nem kellene jegyet vetetni... (A Cornettót meg 100 Ft-al drágábban adni, mint mi a négycsillagos hotel drinkbárjában.) A dolog azért is gáz, mert az egyik kedvenc bringás útvonalam (Tihany Szarkádi Erdõ + Belsõ tó) a strandon vezetett keresztül. Akkor most erre is jegyet kell majd váltanom?

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Matti: Ok, rendben, akkor reggel 8:30 Sparkoló, aztán megyünk egy jó kört! :)
Egyébként megnéztem hol lesz rallye, s szerintem nekünk ahhoz nagyon el kéne tévednünk, hogy találkozzunk velük! Legalábbis ahogy én elsõre az útvonalat gondolom!
Akkor a holnapi viszontlátásra! Úgy látszik más nem hajlandó felvenni a csapatot hátulról támogató sebességünket! :)
Két keréken szép a világ...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Köszi Matti! Már attól tartottam, egyedül fogok menni! :)
Következõ útvonalra gondoltam:
8:30 Találka Sparkolóban, onnan fel Hárskútra azon a földúton, amin szoktunk :)
Hárskútról le Lókútra, majd onnan felmegyünk majdnem Zircig (aszfalt)
Zirc elõtt letérünk útról, Nagyesztergár érintésével Dudar mögött lemegyünk Bakonynánára (földút)
Nánáról lemegyünk a Római-fürdõre a felsõ úton, majd vissza az alsón (földút)
Nánáról Olaszfalu, vagy Pere (aszfalt) Sajnos Pere felé nem igazán ismerem, hogy hogyan lehet visszajutni a Lõtérre, de megpróbálhatjuk, vagy maradunk a biztosnál, s Olaszfalu-Eplény fele jövünk vissza. Bár szerintem Te a múltkor voltál arra, úgyhogy valami ötleted lehet, hogy lesz! :)
Szóval valami ilyesmire gondoltam, s ez elõreláthatólag szerintem 80km körül lenne. Mit szólsz?
Ketten megyünk, vagy lesz még valaki, aki csatlakozik?

Asszem ketten megyünk, az útvonal kíváló a végét majd meglátjuk.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Köszi tekeyagd! Akkor ezért volt mostanában akkora por a lõtéren, s nem a bringásoktól! Azért tényleg köszi, meg is nézem, merre mennek! Szerencsére van jó néhány variáció a Lõtéren, csak sikerül kellõ távolságban maradnunk!

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Zirc elõtt letérünk útról, Nagyesztergár érintésével Dudar mögött lemegyünk Bakonynánára (földút)
Nánáról Olaszfalu, vagy Pere (aszfalt) Sajnos Pere felé nem igazán ismerem, hogy hogyan lehet visszajutni a Lõtérre, de megpróbálhatjuk, vagy maradunk a biztosnál, s Olaszfalu-Eplény fele jövünk vissza. Bár szerintem Te a múltkor voltál arra, úgyhogy valami ötleted lehet, hogy lesz! :)
Szóval valami ilyesmire gondoltam, s ez elõreláthatólag szerintem 80km körül lenne. Mit szólsz?

arra figyeljetek,hogy 7végén Fehérvár rally,lõtér...
bõvebb info itt: http://www.duen.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Danes ment privi!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Akkor találka 16:00-kor Sparkolóban ma! Terep-kör Hárskútra, ami belefér bõven bruttó 2 órába, ha nincs gixer! Akit esetleg még érdekelne a dolog, szívesen látjuk!

Hétvégi túra-tervekkel hogy álltok? Nekem úgy néz ki a szombat lenne ideális a tekerésre, úgyhogy arra próbálok meg valamit összehozni. Matti, jönnél? Más valaki? 8 körül szerintem meg lehetne indulni, amilyen jó idõk most vannak! Ötletem az még sajna nincs, hogy merre, úgyhogy remélem aki jönne, az tud valamit javasolni!

Természetesen én megyek.!
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Jó reggelt! Ma délután kapható valaki egy tekerésre?
Szombatra még senki? Pedig már vannak elképzeléseim, hogy merre mennék. Kb. 80km-es kör lenne. Senkinek nem jó a szombat?

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Akkor találka 16:00-kor Sparkolóban ma! Terep-kör Hárskútra, ami belefér bõven bruttó 2 órába, ha nincs gixer! Akit esetleg még érdekelne a dolog, szívesen látjuk!

Hétvégi túra-tervekkel hogy álltok? Nekem úgy néz ki a szombat lenne ideális a tekerésre, úgyhogy arra próbálok meg valamit összehozni. Matti, jönnél? Más valaki? 8 körül szerintem meg lehetne indulni, amilyen jó idõk most vannak! Ötletem az még sajna nincs, hogy merre, úgyhogy remélem aki jönne, az tud valamit javasolni!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

simán beleférne egy hasonló Hárskút kör, mint múltkor!

OK!
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
DNS: Merre mennél, s kb. mennyit? Talán 6-ig, fél-hétig beleférne nekem egy kör, de ez majd csak olyan dél körülre derül ki! 16:00-kor tudnánk már találkozni, vagy csak késõbb? Mert ha akkor el tudunk indulni, simán beleférne egy hasonló Hárskút kör, mint múltkor! Viszont ha más ötleted van, arra is nyitott vagyok!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Holnap 16.00 után nem jön valaki tekerni?
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
És megint a Kula :) : http://pix.bikemag.h...28&limit=recent

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Délelõtt valaki egy laza terepet?
Tekeres varacskolás?

Ha tegnap szóltál volna.........., de holnap egésznap jó, ha van kedved, vagy valaki másnak.
www.kannmatti.kepeim.hu