Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2007. June 18. - 11:04
A holnapi napra van egy tervem, miszerint felpattannék a Gyõr felé induló vonatra kerékpárral, aztán ahol kedvem támad leszállok és hazatakerek. Ez lehet Zirc, Vinye, de akár Gyõr is. Ha valakinek van ideje, kedve és csatlakozna hozzám, kérem jelezze még a mai nap folyamán telefonon (neten most nem leszek egy darabig). Cél nem a vérizzadás, hanem egy kellemes fizikai lefáradás, mert ez vizsga (Ez lesz az utolsó jiiihááááá!) elõtti napon mindig be szokott jönni.
A közeljövõre nézve pedig: Rendkívül sármos ellenállhatatlan veszprémi fiatalember (én) partnert keres Gázló 130-ra való felkészülésre. Útvonalat ismerõk elõnyben!:lol1:
Posted 2007. June 18. - 07:15
Posted 2007. June 17. - 19:37
http://kepeim.hu/use...246&alkid=48631
Google Earth formátumban:
http://www.freefileu...1241/Tihany.kmz
Posted 2007. June 17. - 06:48
Valami fürdõnacit hozok, irány a Balaton, meg az erdõ!
Posted 2007. June 16. - 18:20
Okvetlen hozzál!Meg persze akkor valami fürdõnaci-szerûséget sem ártana vinni!
8.00 OK! Laczkó-forrás?Hol lenne jobb a találka? 8:00 szerintem maradhat!
Enyhe túlzás, hogy ismerem, de biztos odatalálunk. Szerintem olyan 35 km lesz Gödrösig. Vissza meg egyszerûbb úton jövünk.Ismered végig az utat, amerre mennénk? Mekkora táv lenne kb?
Posted 2007. June 16. - 12:37
Sajnos van alapja. De tehetek arról, hogy szarakodik a bringa?!
Amúgy nem tudok menni, így tényleg csak ti mentek.
Kiváncsi vagyok, hogy a jó öreg DEORE acél mit fog teljesíteni
ha fent lesz a bringán!
Nektek azért jó tekerést!
Viszont vigyázzatok mert kibaszott sok a motoros
"fenegyerek" az útakon!!
Posted 2007. June 16. - 10:46
Posted 2007. June 15. - 17:25
Jó az ötlet, de ilyen melegben elég erõsnek tûnik 4-6 órás tekerésre.Déenes: Van egy kósza útvonal-ötletem .... Mit szólsz?
Az én ötletem az lett volna, hogy egy kis balatonfelvidéki túrácska után tihanyi merülés és úgy vissza Veszprémbe. (Vonz a víz ebben a melegben.)
Igazság az, hogy szeretnék 1 és 1/2 2 között hazaérni.
???
Posted 2007. June 15. - 10:40
8:00 Találka Sparkolóban, onnan fel Hárskútra azon a földúton, amin szoktunk
Hárskútról le Lókútra, majd onnan felmegyünk majdnem Zircig (aszfalt)
Zirc elõtt letérünk útról, Nagyesztergár érintésével Dudar mögött lemegyünk Bakonynánára (földút)
Nánáról lemegyünk a Római-fürdõre a felsõ úton, majd vissza az alsón (földút)
Nánáról Olaszfalu, vagy Pere (aszfalt) Sajnos Pere felé nem igazán ismerem, hogy hogyan lehet visszajutni a Lõtérre, de megpróbálhatjuk, vagy maradunk a biztosnál, s Olaszfalu-Eplény fele jövünk vissza. Bár szerintem Te a múltkor voltál arra, úgyhogy valami ötleted lehet, hogy lesz!
Szóval valami ilyesmire gondoltam, s ez elõreláthatólag szerintem 80km körül lenne.Na, hát ezen ha aakrunk majd, lehet akár bõvíteni is, de kiinduló tervnek talán nem rossz! Mit szólsz?
Posted 2007. June 15. - 08:05
Meg a belsõd is kivan, mi?
Enyhén szólva!
Próbáltam meditálni! Magyarul hegyet mászni!
De sajnos a környéken nem volt elég hosszú emelkedö!
Hétvégén viszont mászok egy nagyot Pécselynél!
Üdv
Posted 2007. June 15. - 06:57
Meg a belsõd is kivan, mi?Fogaskerék a montin, az oú.-in kiszakad a kûlsõ.
![]()
Fa**om kivan!!
Déenes, illetve akit még érdekel: Legyen találkozó 8:00-kor Jutasi úton a Spar parkolójában! (Félreértések elkerülése végett ezt hívjuk Sparkolónak:) ) Addig még én is gondolkodok útvonalon, te is, aztán ha van valami ötletünk, majd leírjuk, egyeztetünk, aztán kitalálunk valami fincsit! Persze terepre!
Posted 2007. June 14. - 19:26
Vasárnap 8-9 óra körüli indulással érdekel valakit egy terepes tekerés. Én benne lennék egy 4-6 órás körben, ha jönne valaki! Még nem tudom merre, azt majd megbeszéljük, ha lesz kivel!
Én benne lennék!
Egyedül az egész attól függ, hogy a Zoli mit mond a bringára szombaton!
Cserebere vagy elég egy kis flex!?
Szombaton még jelentkezek! Szorítsatok! Kicsit nagyon rám jár a rúd
manapság!
Fogaskerék a montin, az oú.-in kiszakad a kûlsõ.
Fa**om kivan!!
Posted 2007. June 14. - 19:24
Úgy tudom 18.00-kor zár.Déenes: Mikor volt zárás ott a strandon? Legközelebb lehet, hogy én is odanézek!
Keveritek a Gödröst Sajkoddal!A tihanyi gödrössel kapcsolatban a múltkor Jankó írt ide, hogy kissé megváltozott a helyzet!!!
Gödrösnél a helyzet változatlan (szabad), Sajkod lett fizetõs.
Reggel 8-as indulással mehetünk! Ötletem biztos lesz.Vasárnap 8-9 óra körüli indulással érdekel valakit egy terepes tekerés. Én benne lennék egy 4-6 órás körben, ha jönne valaki! Még nem tudom merre, azt majd megbeszéljük, ha lesz kivel!
Posted 2007. June 14. - 18:18
Vasárnap 8-9 óra körüli indulással érdekel valakit egy terepes tekerés. Én benne lennék egy 4-6 órás körben, ha jönne valaki! Még nem tudom merre, azt majd megbeszéljük, ha lesz kivel!
Posted 2007. June 14. - 13:17
Bevittem a partra, igaz már zárás után, úgyhogy a kutya se szólt. Normál idõben elõfordulhat, hogy nem lehet. Bár ez a Káptalanfüredi strand (régi szabadstrand) nem túl nagy szám.Déenes: Amíg fürödtél, a bringa hol volt? Be lehet ott vinni a strand területére, vagy kint kell hagyni valami bringatárolóban?
Nekem az a bajom, hogy szinte egy strandra sem engedik bevinni a bringát, pláne nem a víz közelébe, ahová a cuccaimat is letenném! Hiába mondom, hogy csak tolom, azt mondják nem lehet!
Legjobb biciklivel a tihanyi gödrös!
Posted 2007. June 14. - 12:37
Nekem az a bajom, hogy szinte egy strandra sem engedik bevinni a bringát, pláne nem a víz közelébe, ahová a cuccaimat is letenném! Hiába mondom, hogy csak tolom, azt mondják nem lehet!
Posted 2007. June 14. - 12:21
Vaze:)Amikor csak arról van szó, hogy Sparkoló, az nálunk mindig a Jutasi úti Spar-nál van ...
... mindenkinek egyértelmû volt a dolog!
Nem tudtam volna ám veletek menni.
Csak pont arra játam robogóval és gondoltam odaugrok a startra. Azért nem is telefonáltam. Várni meg azért nem vártam, mert azt hittem már elmentetek.
Viszont szuper volt a Balatonig legurulni (azt már bicajjal) és egyet csobbanni.
Posted 2007. June 14. - 09:46
Posted 2007. June 14. - 08:25
Posted 2007. June 14. - 06:57
Sajnálom, hogy nem tudtál csatlakozni, jó kis tekerés volt!

Sign In
Create Account

Back to top