Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Meg persze akkor valami fürdõnaci-szerûséget sem ártana vinni!

Okvetlen hozzál!

Hol lenne jobb a találka? 8:00 szerintem maradhat!

8.00 OK! Laczkó-forrás?

Ismered végig az utat, amerre mennénk? Mekkora táv lenne kb?

Enyhe túlzás, hogy ismerem, de biztos odatalálunk. Szerintem olyan 35 km lesz Gödrösig. Vissza meg egyszerûbb úton jövünk.
www.magicteam.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Ilyen gyorsan le is mondtatok rólam?!:(
Sajnos van alapja. De tehetek arról, hogy szarakodik a bringa?!
Amúgy nem tudok menni, így tényleg csak ti mentek.
Kiváncsi vagyok, hogy a jó öreg DEORE acél mit fog teljesíteni
ha fent lesz a bringán!

Nektek azért jó tekerést!
Viszont vigyázzatok mert kibaszott sok a motoros
"fenegyerek" az útakon!!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Nekem jó a Balaton felé is, csak én arra nem nagyon vagyok ismerõs terepen! Meg arra az a gáz, hogy hazafelé kell mászni! :( Meg persze akkor valami fürdõnaci-szerûséget sem ártana vinni! Viszont gondolom ha erre mennénk, akkor neked fölösleges lejönni a Sparkolóig! Hol lenne jobb a találka? 8:00 szerintem maradhat! Ismered végig az utat, amerre mennénk? Mekkora táv lenne kb? Úgy néz ki csak ketten mennénk, Ferusz visszamondta!
Két keréken szép a világ...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Déenes: Van egy kósza útvonal-ötletem .... Mit szólsz?

Jó az ötlet, de ilyen melegben elég erõsnek tûnik 4-6 órás tekerésre.
Az én ötletem az lett volna, hogy egy kis balatonfelvidéki túrácska után tihanyi merülés és úgy vissza Veszprémbe. (Vonz a víz ebben a melegben.)
Igazság az, hogy szeretnék 1 és 1/2 2 között hazaérni.

???
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Déenes: Van egy kósza útvonal-ötletem, amit múltkor már Mattival be akartunk járni, csak akkor ajna sietnem kellett haza, úgyhogy nem lett volna rá idõnk! Most reméljük lesz! A terv a következõ lenne:
8:00 Találka Sparkolóban, onnan fel Hárskútra azon a földúton, amin szoktunk
Hárskútról le Lókútra, majd onnan felmegyünk majdnem Zircig (aszfalt)
Zirc elõtt letérünk útról, Nagyesztergár érintésével Dudar mögött lemegyünk Bakonynánára (földút)
Nánáról lemegyünk a Római-fürdõre a felsõ úton, majd vissza az alsón (földút)
Nánáról Olaszfalu, vagy Pere (aszfalt) Sajnos Pere felé nem igazán ismerem, hogy hogyan lehet visszajutni a Lõtérre, de megpróbálhatjuk, vagy maradunk a biztosnál, s Olaszfalu-Eplény fele jövünk vissza. Bár szerintem Te a múltkor voltál arra, úgyhogy valami ötleted lehet, hogy lesz!
Szóval valami ilyesmire gondoltam, s ez elõreláthatólag szerintem 80km körül lenne.Na, hát ezen ha aakrunk majd, lehet akár bõvíteni is, de kiinduló tervnek talán nem rossz! Mit szólsz?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Meg a belsõd is kivan, mi? :)

Enyhén szólva!
Próbáltam meditálni! Magyarul hegyet mászni!
De sajnos a környéken nem volt elég hosszú emelkedö!:(
Hétvégén viszont mászok egy nagyot Pécselynél!:D

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Fogaskerék a montin, az oú.-in kiszakad a kûlsõ. :(
Fa**om kivan!!

Meg a belsõd is kivan, mi? :)

Déenes, illetve akit még érdekel: Legyen találkozó 8:00-kor Jutasi úton a Spar parkolójában! (Félreértések elkerülése végett ezt hívjuk Sparkolónak:) ) Addig még én is gondolkodok útvonalon, te is, aztán ha van valami ötletünk, majd leírjuk, egyeztetünk, aztán kitalálunk valami fincsit! Persze terepre! :)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Vasárnap 8-9 óra körüli indulással érdekel valakit egy terepes tekerés. Én benne lennék egy 4-6 órás körben, ha jönne valaki! Még nem tudom merre, azt majd megbeszéljük, ha lesz kivel! :)

Én benne lennék!
Egyedül az egész attól függ, hogy a Zoli mit mond a bringára szombaton!
Cserebere vagy elég egy kis flex!? :D
Szombaton még jelentkezek! Szorítsatok! Kicsit nagyon rám jár a rúd
manapság! :(
Fogaskerék a montin, az oú.-in kiszakad a kûlsõ. :(
Fa**om kivan!!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Déenes: Mikor volt zárás ott a strandon? Legközelebb lehet, hogy én is odanézek!

Úgy tudom 18.00-kor zár.

A tihanyi gödrössel kapcsolatban a múltkor Jankó írt ide, hogy kissé megváltozott a helyzet!!!

Keveritek a Gödröst Sajkoddal!
Gödrösnél a helyzet változatlan (szabad), Sajkod lett fizetõs.

Vasárnap 8-9 óra körüli indulással érdekel valakit egy terepes tekerés. Én benne lennék egy 4-6 órás körben, ha jönne valaki! Még nem tudom merre, azt majd megbeszéljük, ha lesz kivel! :)

Reggel 8-as indulással mehetünk! Ötletem biztos lesz.
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Déenes: Mikor volt zárás ott a strandon? Legközelebb lehet, hogy én is odanézek! A tihanyi gödrössel kapcsolatban a múltkor Jankó írt ide, hogy kissé megváltozott a helyzet!!!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Déenes: Amíg fürödtél, a bringa hol volt? Be lehet ott vinni a strand területére, vagy kint kell hagyni valami bringatárolóban?
Nekem az a bajom, hogy szinte egy strandra sem engedik bevinni a bringát, pláne nem a víz közelébe, ahová a cuccaimat is letenném! Hiába mondom, hogy csak tolom, azt mondják nem lehet!

Bevittem a partra, igaz már zárás után, úgyhogy a kutya se szólt. Normál idõben elõfordulhat, hogy nem lehet. Bár ez a Káptalanfüredi strand (régi szabadstrand) nem túl nagy szám.
Legjobb biciklivel a tihanyi gödrös!
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Déenes: Amíg fürödtél, a bringa hol volt? Be lehet ott vinni a strand területére, vagy kint kell hagyni valami bringatárolóban?
Nekem az a bajom, hogy szinte egy strandra sem engedik bevinni a bringát, pláne nem a víz közelébe, ahová a cuccaimat is letenném! Hiába mondom, hogy csak tolom, azt mondják nem lehet!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Amikor csak arról van szó, hogy Sparkoló, az nálunk mindig a Jutasi úti Spar-nál van ...
... mindenkinek egyértelmû volt a dolog!

Vaze:)

Nem tudtam volna ám veletek menni.
Csak pont arra játam robogóval és gondoltam odaugrok a startra. Azért nem is telefonáltam. Várni meg azért nem vártam, mert azt hittem már elmentetek.
Viszont szuper volt a Balatonig legurulni (azt már bicajjal) és egyet csobbanni.

:)
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Amikor csak arról van szó, hogy Sparkoló, az nálunk mindig a Jutasi úti Spar-nál van. Ha az InterSparnal lenne a találka, akkor azt külön kihangsúlyoznánk! Legalábbis eddig így volt, s mindenkinek egyértelmû volt a dolog!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Biztosan ugyanarról a Spar-ról beszéltek?:D
FELAHEGYRE! :scared:

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Déenes: Én 16:31-kor értem a Sparkolóba, Matti 16:35-kor, s 16:38-kor indultunk el. Elõtte, vagy utána voltál ott? Ha elõtte, akkor legközelebb azért várjál néhány percet, ha viszont utána, akkor legközelebb jelezd, hogy jössz, s várjunk rád, mert késel! Én majdnem mindig ott vagyok a megbeszélt idõpont elõtt már néhány perccel, ez mondjuk tegnap pont nem jött össze, mert eléggé kapkodva értem csak oda sajnos. Várni viszont tényleg csak addig szoktunk, amíg megjelenik mindenki, aki jelezte hogy jön, illetve a megbeszélt idõponton túl még néhány percet, aztán indulás!
Sajnálom, hogy nem tudtál csatlakozni, jó kis tekerés volt!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Találka 16:30 Sparkoló!

Na ott aztán egy bringás sem volt 16.30-kor! :(
El is mentem inkább Káptalanfüredre merülni.
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Hát ez nagyon jó kör volt! Az én órám a következõ adatokat mérte a benzinkutas mosással együtt:
Táv: 37,5km Netto idõ: 2:28:50 Átlag:15,1km/h Max.seb: 67,7km/h Szint: 402m Max.magasság: 567m Min.magasság: 209m
Matti: Várom a fényképeket, bár sok nem készült, de azért pakold fel légyszi!
Nekem így sokkal jobban tetszett, mint amikor Hárskútról egybõl visszajövünk! Csak egy kicsit tovább tart! :)

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Matti: Találka 16:30 Sparkoló! Irány terepen Hárskútnak, át Lókútra, majd vissza Veszprém! Rakom vissza a terepgumit :)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Hétvége az abszolút nem jó,16h-tól kíváló a mai napon.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu