inkább a terminátor!!
ÉLÕ SZÖVET A FÉM VÁZON
Nem akartam ismételni önmagam!
De ez így azért tényleg jobb!
inkább a terminátor!!
ÉLÕ SZÖVET A FÉM VÁZON
Ha hvégére tolódik a Gázló bejárás (mondjuk itéletidõ miatt)akkor szívesen beszállok vhol.A 130-on voltam már 4szer talán nem tévedek el:)
Az aszfaltozóknál dolgozik?
Tegnap volt egy korrekt Vinye-Lókut-Veszprém-Balmádi-Füred-Koloska-völgy-Veszprém-Hárskut-Zirc-Vinye túra.
A Koloska-völgybõl megint nem sikerült jó helyen elõkeveredni.Ennek örömére este fél kilenc magasságában értünk be a Cuha-völgybe , még szerencse, hogy megy emlékezetbõl:)
Az aszfaltozóknál dolgozik?Lehet szólok havernak, hogy intézkedjen!
Remélem tud valamit tenni az ûgy érdekében.
A márkói-malomig rendesen benõtte az utat a természet.
Alig akartuk elhinni, hogy jó helyen járunk.Ennyire nem volt gazos egyik Gázlón sem.
Akkor a javaslatom: szerda (hfx)9:00 Laczkó forrás. Még mindig a Királykapuig tartó szakaszt szeretném felderíteni.
Empty?
Matti?
Déenes: Bocsánat, de lehet, hogy a délutáni 16 órás progit a fentiek miatt már nem tudom bevállalni. Tudom, hogy már megbeszéltük, de ki kell használnom a lehetõséget, hogy hosszút menjek, mert a suli miatt elúsztam a Gázló-felkészüléssel.
Akkor a javaslatom: szerda (hfx)9:00 Laczkó forrás. Még mindig a Királykapuig tartó szakaszt szeretném felderíteni.
Empty?
Matti?
Déenes: Bocsánat, de lehet, hogy a délutáni 16 órás progit a fentiek miatt már nem tudom bevállalni. Tudom, hogy már megbeszéltük, de ki kell használnom a lehetõséget, hogy hosszút menjek, mert a suli miatt elúsztam a Gázló-felkészüléssel.
Matti, te szerdán hánytól érnél rá?Hali ! A szerdai napra vevõ vagyok én is.
Holnap hol és mikor találkozunk?
Jelentem a bringa a hfx-9 -el felszerelve. ( fekete ördög ):ogien: