Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Hétvégére összehozunk valami túrát?

Mondjuk egy gázló útvonalbejárást? :)

Jövõ hétvégén Balaton régió bringa fesztivál!!!
http://www.sportaktiv.hu/
Hétvégi túra helyett!

Most vasárnap pedig bemelegítésként - tényleg túra tempóban - bejárhatnánk a pályát.
04.35-kor ill. 08.02-kor indul vonat Kislõdre.

Ki tart velem?
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Matti: Lábaid hogy vannak?
Hétközben valamikor délután tervez valaki tekerést?
Hétvégére összehozunk valami túrát?
Két keréken szép a világ...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

A Gázló vége bruttó 9 óra lett.
Jó volt. Jobban bírtam mint eleinte gondoltam.
Remélem jövöre is el tudok indulni!

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Szép jó reggelt!
Íme néhány kép, amit tegnap sikerült csinálnom a Gázlón: http://www.kep.tar.h.../50502081?o=0#2
Ha valakinek még vannak képei, vagy tud helyeket, hogy honnan lehet majd összeszedni még képeket, az légyszi szóljon!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
én úgy tudom, hogy valamivel több mint 8 óra alatt tették meg a G130 at Laciklonék :)
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Szeva!
Mattival megcsináltuk a 90-es távot! Sikerült teljesen problémamentesen végig mennünk, saját erõnlétünkön kívül semmi nem hátráltatott bennünket. A vége az lett, hogy sikerült bruttó 6 órán belül teljesíteni a szakaszt, ami szerintem így elsõre szép eredmény. Tetszett minden, a rendezés, a többiek, a frissítések, minden oké volt! Jövõre tuti újra megyek!
Most pedig egy kis pihi, meg Tour nézés a tv-ben :)
Azért kíváncsi vagyok Emptyékre, hogy milyen idõvel érnek be, s mennyire készülnek ki! Én tuti nem bírtam volna ma a 130-at. A végére így is elkezdtek görcsölni a lábaim.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Na mi a helyzet gázolók?
Sikerült a menet?
www.magicteam.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Felõlem mehetünk minden együtt, amíg közös szakaszon megyünk, ha ez mindenkinek megfelel. Gondolom, hogy ti sem fogtok nagyon rohanni, rátok azért keményebb dolgok várnak, csak nem sietitek el az elejét. A lényeg, hogy elindulunk együtt, aztán ha mindenkinek oké a tempó, akkor maradunk együtt, ha meg valaki gyorsabban akarna menni, azt követjük. A tekintetünkkel egy darabig.
Ja, Jankó mondta telefonon, hogy õ nem jön a Hotelhoz, majd a rajtnál találkozunk. Igyekszik 7 körül ott lenni, de fél nyolcig nem fog elrajtolni, úgyhogy biztos megtaláljuk ott is :)

Errõl van szó!:)
Igaz a balfasz E.O.N miatt kissé szétcsesz az ideg,
de majd megpróbálom magam visszafogni!:(

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Felõlem mehetünk minden együtt, amíg közös szakaszon megyünk, ha ez mindenkinek megfelel. Gondolom, hogy ti sem fogtok nagyon rohanni, rátok azért keményebb dolgok várnak, csak nem sietitek el az elejét. A lényeg, hogy elindulunk együtt, aztán ha mindenkinek oké a tempó, akkor maradunk együtt, ha meg valaki gyorsabban akarna menni, azt követjük. A tekintetünkkel egy darabig.
Ja, Jankó mondta telefonon, hogy õ nem jön a Hotelhoz, majd a rajtnál találkozunk. Igyekszik 7 körül ott lenni, de fél nyolcig nem fog elrajtolni, úgyhogy biztos megtaláljuk ott is :)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Amilyen tempóra én képes leszek, nem is kellene sokat várnom rátok szerintem Bakonybélben! :) Azért a kocsmát biztos kihagyom, egyrészt mert utána tuti nem akarnék nekiállni mászni Hárskútra, másrészt pedig októberig nekem nuku pia, még csak egy korty se! Max alkoholmentes sör :(

Ok! Pia kilõve!
De Bakonybélig együtt megyünk nem? Szerintem
nem lesz nagy sebességbeli különbség!!!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Holnap viszek fényképezõgépet, úgyhogy gyakran meg kell majd állnunk, hogy jó képeket tudjak csinálni :)

Ezt meg Jakus mutatta, ajánlom minden veszpréminek: http://www.itthonida...etails.php?id=1

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

milyen hotel?? nem a Laczkó Dezsõ múzeum elöl indul az egész? :)

Semmi pánik Ano csak ott találkozunk:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
A múlt heti néhány kép, amikor Emptyvel és Jakussal küzdöttünk a rövidített Gázlón: http://www.kep.tar.h...di79/50501780#2

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Sziasztok!

130-on elméletileg akkor én, Jankó és Laciklon fogunk menni.
Redi, Matti ti majd megvártok minket Bakonybélben valamelyik
kocsmánál! :D Aztán együtt megyünk tovább!

Akkor holnap Hotel!

Üdv

Amilyen tempóra én képes leszek, nem is kellene sokat várnom rátok szerintem Bakonybélben! :) Azért a kocsmát biztos kihagyom, egyrészt mert utána tuti nem akarnék nekiállni mászni Hárskútra, másrészt pedig októberig nekem nuku pia, még csak egy korty se! Max alkoholmentes sör :(

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Akkor holnap Hotel!
Üdv

milyen hotel?? nem a Laczkó Dezsõ múzeum elöl indul az egész? :)
Mert tekerni jó!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

130-on elméletileg akkor én, Jankó és Laciklon fogunk menni.
Redi, Matti ti majd megvártok minket Bakonybélben valamelyik
kocsmánál! :D Aztán együtt megyünk tovább!

Akkor holnap Hotel!

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Na, ez a cserbenhagyásosdi annyira nem tetszett, hogy hamar felhívtam Mattit, s tisztáztuk a helyzetet! A lényeg, hogy õ is, én is a 90-es távon megyünk! Tehát õ mégsem a 130-on fog indulni, ahogy én azt tévesen hittem, s így, hogy együtt megyünk, bevállalom én is a 90-est. Reméljük kibírom! :) Holnap reggel 7:00-kor ott leszünk mindketten a Hotel parkolójában, s akkor találkozhatunk a 130-asokkal is. Az elején gondolom úgyis együtt megyünk majd! :)
Akkor remélem így már mindenkinek minden tiszta! Tehát 90-en Matti meg én megyünk innen, s kik mennek 130-on? Empty, Jankó? Ti is ketten?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Na akkó asszem én indulnék egyedül a 90-en mivel cserben hagyott a Redi, ezennel csatlakozok a 130-hoz, na nem a papírkutyaság miatt :) ügyes húzás :cool2:
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hát srácok, nagyon sajnálom, de én nem vagyok papírkutya, ugyanis nem indulok el a 90-es távon. Viszont sajna a 130-on sem. Ahogy néztem, ti mind a hosszabbon mentek, én viszont most azt tuti nem bírnám. Az elmúlt hónapban 1-szer ültem összesen bringán, múlt héten azon a rövidített Gázlón, ami 70km lett, s eléggé kikészített az is. Ez az Erdély-túra meg szabadság nagyon kizökkentett a ritmusból, meg az erõnlétbõl, ami eddig sem volt sok. :)
Nektek viszont kívánok jó idõt, jó hangulatot, s persze kitartást, hogy minden rendben menjen! Remélem jövõ héttõl újra neki tudok állni majd tekerni én is, s ha igen, akkor jelentkezem. Miután kipihenitek a Gázlót, jöhetnek majd megint újabb közös túrák, meg délutáni tekerések.
Sok sikert holnapra!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Uraim, akkor viszlát a Gázló rajtjánál. 7-kor sztem ott leszek és 7:30-kor rajtolok. Úgy érzem, a lehetõségeimhez képest fizikailag felkészültem a 130-ra, ma rákészülök agyban is ;) . Azt mondják, bizonyos fokú kimerültség után az izmok és a szív-tüdõ rendszer állapota mellékes, pszichikai tényezõk veszik át az irányítást.:cheers:

Aki 90-en indul az papírkutya!!! Kivéve a csajokat...

Redi: Ha jössz és hajlandó vagy cipelni a pólót (azaz már a rajtnál átvenni tõlem):lol1: , akkor tolj egy sms-t vagy csörögj, és hozom magammal!