Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11273 replies to this topic

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Ha valakinek még vannak képei, vagy tud helyeket, hogy honnan lehet majd összeszedni még képeket, az légyszi szóljon!

Rainman fotói: http://kellysklub.hu...r=asc&start=775

Matti, te is érintett vagy!

Ja, nem is említettem az elõbb: A Porva utáni szakaszon a vadászháznál nyomomba eredt egy szálkás szõrû tacskó meg egy jägdt terrier. A tacsi volt a durvább. Már majdnem fogta a bokámat, mikor úgy döntöttem, hogy pofán rugom. A kulacsból arconspriccelõs módszer, ami egyébként 90%-ban hatékony, szóba sem jöhetett, mert üresek voltak a butykosok. Menekülni is próbáltam, de már 94 km volt a lábaimban és emelkedõn voltam. Szóval a kutyák gyorsabbak voltak. Tehát pofán rúgtam úgy, hogy csattant az álkapcsa és 3 métert repült. Ezek után megpróbálkozott bal oldalról is. Ott is megkapta. És még mindig nem volt elég a dögnek! Harmadszor is rám akaszkodott, és csak a harmadik rúgás térítette jobb belátásra. A jägdt okosabb volt, az két méter lemaradással követte az eseményeket...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

...És eddig ismeretlen helyeken is sikerült fájdalmat éreznem... A táv utolsó részén már legyeket hessegetni sem volt erõm, rámszálltak, én meg fuvaroztam õket. Számomra ez új mértéket állított a fáradtság tekintetében.

Ugye-ugye: érik az embert még meglepetések!
És másnap, amikor olyan izmokban is izomlázat érzel, melyek létezésérõl eddig nem is tudtál?!
Vigasztald magad: minden szenvedéstõl, amibe nem halsz bele csak erõsebb leszel. :)
www.magicteam.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Szerda szoli...

Jó a nyugdíjaslét, már a szoláriumozásra is jut idõ! :)

...ez a vasárnapi tetszik.

És a hajnali vonatozás?
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Nekem 9:11 alatt lett meg. Jövõre ismét megyek!!! Nagyon kikészítettem magam. A Hajagon végig rázott a hideg, pedig 36°fok nyomta a tarkómat. És eddig ismeretlen helyeken is sikerült fájdalmat éreznem:D . Konkrétan a seggem lyukától a farkam hegyéig behelyezett vörösen izzó szögesdrót fílingrõl beszélek.:scared: Azt is érdekes volt látni közelrõl, hogy valaki teker, teker, aztán mindenféle elõjel nélkül feldõl, mint a krumpliszsák és se kép, se hang a továbbiakban...

A táv utolsó részén már legyeket hessegetni sem volt erõm, rámszálltak, én meg fuvaroztam õket. Számomra ez új mértéket állított a fáradtság tekintetében.

A múzeumtól hazáig nagyrészt toltam a verdát, kis részt pedig állva tekertem. Fáááááájt....

A Kõrisre felfelé azt hittem, hallucinációim vannak, mert mikor feltettem a napszemüveget, stroboszkópszerûen kezdtem látni a dolgokat. Néhány századmásodpercre a színlátásom is kihagyott és komoly problémáim voltak a távolság felmérésével. Magamban már le is játszottam, hogy agydaganatom van, vagy valami ilyesmi. Aztán az ellenõrzõpontnál vettem észre, hogy elvesztettem az egyik lencsét a Rudyból, innét származtak a vizuális effektek... Hát szétröhögtem magam magamon.

Ja, a lokátorállomás kerítéséhez NE támasszatok bicajt! Én megtettem, be is riasztott a rendszer, rohant az õr elkergetni...

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Matti: Örülök, hogy egyben maradtak a lábaink! :) Csütörtök délutánt akkor megcélozhatjuk, reméljük összejön, majd még szólok addig itt.
Szerintem nekem hétvégén inkább a szombat lenne jó, de még az sem biztos.
Két keréken szép a világ...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Matti: Lábaid hogy vannak?
Hétközben valamikor délután tervez valaki tekerést?

Köszi jól vannak másnap már kutya bajuk volt...... Szerda szoli csütörtök du. ha jó akkor mindent bele.

Mondjuk egy gázló útvonalbejárást? :)

Jövõ hétvégén Balaton régió bringa fesztivál!!!
http://www.sportaktiv.hu/
Hétvégi túra helyett!

Most vasárnap pedig bemelegítésként - tényleg túra tempóban - bejárhatnánk a pályát.
04.35-kor ill. 08.02-kor indul vonat Kislõdre.

Ki tart velem?

Ez durva beszólás volt:) ez a vasárnapi tetszik.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Hétvégére összehozunk valami túrát?

Mondjuk egy gázló útvonalbejárást? :)

Jövõ hétvégén Balaton régió bringa fesztivál!!!
http://www.sportaktiv.hu/
Hétvégi túra helyett!

Most vasárnap pedig bemelegítésként - tényleg túra tempóban - bejárhatnánk a pályát.
04.35-kor ill. 08.02-kor indul vonat Kislõdre.

Ki tart velem?
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Matti: Lábaid hogy vannak?
Hétközben valamikor délután tervez valaki tekerést?
Hétvégére összehozunk valami túrát?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Sziasztok!

A Gázló vége bruttó 9 óra lett.
Jó volt. Jobban bírtam mint eleinte gondoltam.
Remélem jövöre is el tudok indulni!

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Szép jó reggelt!
Íme néhány kép, amit tegnap sikerült csinálnom a Gázlón: http://www.kep.tar.h.../50502081?o=0#2
Ha valakinek még vannak képei, vagy tud helyeket, hogy honnan lehet majd összeszedni még képeket, az légyszi szóljon!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
én úgy tudom, hogy valamivel több mint 8 óra alatt tették meg a G130 at Laciklonék :)
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Szeva!
Mattival megcsináltuk a 90-es távot! Sikerült teljesen problémamentesen végig mennünk, saját erõnlétünkön kívül semmi nem hátráltatott bennünket. A vége az lett, hogy sikerült bruttó 6 órán belül teljesíteni a szakaszt, ami szerintem így elsõre szép eredmény. Tetszett minden, a rendezés, a többiek, a frissítések, minden oké volt! Jövõre tuti újra megyek!
Most pedig egy kis pihi, meg Tour nézés a tv-ben :)
Azért kíváncsi vagyok Emptyékre, hogy milyen idõvel érnek be, s mennyire készülnek ki! Én tuti nem bírtam volna ma a 130-at. A végére így is elkezdtek görcsölni a lábaim.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Na mi a helyzet gázolók?
Sikerült a menet?
www.magicteam.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Felõlem mehetünk minden együtt, amíg közös szakaszon megyünk, ha ez mindenkinek megfelel. Gondolom, hogy ti sem fogtok nagyon rohanni, rátok azért keményebb dolgok várnak, csak nem sietitek el az elejét. A lényeg, hogy elindulunk együtt, aztán ha mindenkinek oké a tempó, akkor maradunk együtt, ha meg valaki gyorsabban akarna menni, azt követjük. A tekintetünkkel egy darabig.
Ja, Jankó mondta telefonon, hogy õ nem jön a Hotelhoz, majd a rajtnál találkozunk. Igyekszik 7 körül ott lenni, de fél nyolcig nem fog elrajtolni, úgyhogy biztos megtaláljuk ott is :)

Errõl van szó!:)
Igaz a balfasz E.O.N miatt kissé szétcsesz az ideg,
de majd megpróbálom magam visszafogni!:(

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Felõlem mehetünk minden együtt, amíg közös szakaszon megyünk, ha ez mindenkinek megfelel. Gondolom, hogy ti sem fogtok nagyon rohanni, rátok azért keményebb dolgok várnak, csak nem sietitek el az elejét. A lényeg, hogy elindulunk együtt, aztán ha mindenkinek oké a tempó, akkor maradunk együtt, ha meg valaki gyorsabban akarna menni, azt követjük. A tekintetünkkel egy darabig.
Ja, Jankó mondta telefonon, hogy õ nem jön a Hotelhoz, majd a rajtnál találkozunk. Igyekszik 7 körül ott lenni, de fél nyolcig nem fog elrajtolni, úgyhogy biztos megtaláljuk ott is :)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Amilyen tempóra én képes leszek, nem is kellene sokat várnom rátok szerintem Bakonybélben! :) Azért a kocsmát biztos kihagyom, egyrészt mert utána tuti nem akarnék nekiállni mászni Hárskútra, másrészt pedig októberig nekem nuku pia, még csak egy korty se! Max alkoholmentes sör :(

Ok! Pia kilõve!
De Bakonybélig együtt megyünk nem? Szerintem
nem lesz nagy sebességbeli különbség!!!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Holnap viszek fényképezõgépet, úgyhogy gyakran meg kell majd állnunk, hogy jó képeket tudjak csinálni :)

Ezt meg Jakus mutatta, ajánlom minden veszpréminek: http://www.itthonida...etails.php?id=1

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

milyen hotel?? nem a Laczkó Dezsõ múzeum elöl indul az egész? :)

Semmi pánik Ano csak ott találkozunk:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
A múlt heti néhány kép, amikor Emptyvel és Jakussal küzdöttünk a rövidített Gázlón: http://www.kep.tar.h...di79/50501780#2

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Sziasztok!

130-on elméletileg akkor én, Jankó és Laciklon fogunk menni.
Redi, Matti ti majd megvártok minket Bakonybélben valamelyik
kocsmánál! :D Aztán együtt megyünk tovább!

Akkor holnap Hotel!

Üdv

Amilyen tempóra én képes leszek, nem is kellene sokat várnom rátok szerintem Bakonybélben! :) Azért a kocsmát biztos kihagyom, egyrészt mert utána tuti nem akarnék nekiállni mászni Hárskútra, másrészt pedig októberig nekem nuku pia, még csak egy korty se! Max alkoholmentes sör :(