Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2007. július 29. - 22:33
Írta 2007. július 29. - 21:37
Hááát, levettem a láncot. A váltógörgõk és a kazetta megy, ahogy kell. A hajtómûvel van a baj.:cry: Hogy mi, az majd csak fizetés után derül ki. Biztos a Zolira (Farádyék szerelõje) is sokat kell majd várni megint, mert bõven szezonban vagyunk. Be vagyok parázva, hogy cserélni kell. Nincs benne 4e km sem. Pedig imádtam (imádom ?) ezt az alkatrészt. Az esztétikum és funkcionalitás házasságának mintapéldánya (volt). A másik gépemen egy hajlongós Truva van, de az 6e km után is vígan szalad, pedig kapott hideget-meleget egyaránt. Na mindegy, nem sírok elõre, megvárom mit mond a Zoli. Csak így amatõrként nehéz azt hinnem, hogy egy ilyen egy darabból álló Hollovtech II hajtómû nagyon szerelhetõ lenne... De ha valaki meg van gyõzõdve az ellenkezõjérõl, nyugodtan vigasztaljon meg!
A tech fórumon olvastam, hogyan lehet átalakítani az integrált tengelyes hajtómû monoblokját, hogy hagyományos golyóscsapágyat bele lehessen tenni.
Olcsóbb és jobb megoldás mint drága monoblokkot venni...
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2007. július 29. - 19:55
Írta 2007. július 28. - 17:13
Én kérem készültem: ma hajnal 4-ig húszabálós-sörözõs buliban dorbézoltam,
délután meg fürdõzõs napozós pihenést szimuláltam.
Holnap olyan gyors leszek, hogy meglepõdsz.
Akkor, hogy ne lógjak nagyon ki a sorból, terveim ellenére,
még kinézek ma az utcazenére és csinálok egy feltöltõkúrát
folyékony kenyérbõl!
Írta 2007. július 28. - 16:30
Én kérem készültem: ma hajnal 4-ig húszabálós-sörözõs buliban dorbézoltam, délután meg fürdõzõs napozós pihenést szimuláltam.DNS készülj mert nem lesz sétakocsikázós tempó!!
Holnap olyan gyors leszek, hogy meglepõdsz.
Írta 2007. július 28. - 14:32
Szeva Matti! DNS-ék mennek maratonra tekerni. Én viszont az ilyen versenyesdit tuti kihagyom, viszont ráérnék holnap, úgyhogy mehetnénk egy jó kis túrát mondjuk arra a Bakonyba, amit már többször említettem. Hárskút-Zirc-Rómaifürdõ-Olaszfalu. Mit szólsz? Mást is érdekelne, vagy megyünk ketten?
Ja, vettem ugyanolyan pumpát, mint ami eltörött. 320 Ft voltAhhoz képest 2 évet bírt, nem is rossz!
Nagyon, nagyon, nagyon csábító ez a túra!
De az az idióta fõnököm kegyetlenül felbaszta az agyamat!
Pár nap és munkanélküli leszek!
Ezért kissé nagyon feszült vagyok! Kell az a kis zúzás holnap!
DNS készülj mert nem lesz sétakocsikázós tempó!!
Ez persze csak az én tempómhoz képest nem lesz az!!
Írta 2007. július 28. - 10:21
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. július 28. - 08:23
Ja, vettem ugyanolyan pumpát, mint ami eltörött. 320 Ft volt
Írta 2007. július 28. - 07:45
Vasárnapra valami tekerés?
A héten kécce lenyomtam a Pápa-Veszprém távot frankó volt:).
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. július 27. - 23:32
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. július 27. - 20:41
Írta 2007. július 27. - 13:38
Én minden komolyabb takarításkor kiveszem mindkét váltógörgõt, s úgy brigéciolozok tisztára mindent, s ez eddig bevállt. Teszem mindezt azóta, mikor is egyik görgõm eltörött, s jó darabig nem jöttem rá, hogy miért van kattogó hangja a láncnak! Így legalább a takarítás is alapos, s mindjárt át is vannak nézve a görgõk, hogy nem sérültek-e!
Matti: Neked már megoldódott a láncugrálós problémád? Nem lehet, hogy neked is hiányzik görgõd a láncról? Már csak mert mindketten új láncot tettetek fel ugyanattól a gyártótól. Talán valami hibás sorozathoz sikerült hozzájutnotok. Azért mindenesetre nézd át szerintem! Jössz ma este tekerni egyet?
Írta 2007. július 27. - 08:45
Lehet hogy megvan a láncugrásom oka. A lánc szemeit összetartó csapokon vannak ugye görgök. Nálam az egyik ilyen görgõ hianyzik. Még szerencse, hogy van pár tartalék szem a láncrövídítés miatt.
Írta 2007. július 27. - 07:29
amugymeg most a kazettatestem van beállva ... szerintem nem tetszett neki a magasnyomású használata ... igaz hogy óvatosan szoktam mosni, de az is igaz hogy az a kazettatest már 3 éves!!
Ma végre volt idõm egy pillantást vetni a Kulára, ami a Gázló óta pihent a garázsban. Meglepõdve vettem észre, hogy csak nagyon nehezen lehet hátrafelé tekerni. Valami szorul. Nem olyan karcos-fémes-rezgõsen, hanem csendben, finoman és egyértelmûen. Pár fokot könnyedén mozdul, aztán megszorul, aztán megint egy kicsit megy... Arra már nem volt idõm, hogy leszedjem a láncot és külön-külön megnézzem a hajtásban érintett csapágyas alkatrészeket. Remélem csak váltógörgõt kell vennem és nem hajtómûvet... Esetleg a fenti jellemzõk nem ismerõsek valakinek?
Írta 2007. július 26. - 21:33
Talán csak a füszálak tekeredtek fel a váltó vagy feszítõ görgõk tövébe.Utcazene: Quimbyn és Kispálon ott leszek én is. Idén az asszonnyal...
Egyéb: Ma végre volt idõm egy pillantást vetni a Kulára, ami a Gázló óta pihent a garázsban. Meglepõdve vettem észre, hogy csak nagyon nehezen lehet hátrafelé tekerni. Valami szorul. Nem olyan karcos-fémes-rezgõsen, hanem csendben, finoman és egyértelmûen. Pár fokot könnyedén mozdul, aztán megszorul, aztán megint egy kicsit megy... Arra már nem volt idõm, hogy leszedjem a láncot és külön-külön megnézzem a hajtásban érintett csapágyas alkatrészeket. Remélem csak váltógörgõt kell vennem és nem hajtómûvet... Esetleg a fenti jellemzõk nem ismerõsek valakinek?
Nem volt olyan vészes a terep, hogy bár mi komoly baj lehetne vele....
Jelezd, ha meglett a hiba valós oka.
üdv.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2007. július 26. - 21:30
Egyéb: Ma végre volt idõm egy pillantást vetni a Kulára, ami a Gázló óta pihent a garázsban. Meglepõdve vettem észre, hogy csak nagyon nehezen lehet hátrafelé tekerni. Valami szorul. Nem olyan karcos-fémes-rezgõsen, hanem csendben, finoman és egyértelmûen. Pár fokot könnyedén mozdul, aztán megszorul, aztán megint egy kicsit megy... Arra már nem volt idõm, hogy leszedjem a láncot és külön-külön megnézzem a hajtásban érintett csapágyas alkatrészeket. Remélem csak váltógörgõt kell vennem és nem hajtómûvet... Esetleg a fenti jellemzõk nem ismerõsek valakinek?
Írta 2007. július 26. - 17:21
Írta 2007. július 26. - 16:47
OK!Az elõnevezés ugrott!
Ha nem nagy gond akkor indulhatnánk
8.45-kor és akkor még (elméletileg) bõven
lenne idõm nevezni.
Akkor 08.45-kor nálam.
Írta 2007. július 26. - 15:57
Ha nem nagy gond akkor indulhatnánk
8.45-kor és akkor még (elméletileg) bõven
lenne idõm nevezni.
Írta 2007. július 26. - 14:25
Azért maradjon energiád vasárnapra!
09.15-re tervezném az indulást. Jössz akkor?
Igen, de nem neveztem le! Mivel nem volt biztos a napokban,
hogy tudok menni! Ma még le lehet vajon? 26-ig lehet azt írták.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére