Én mennék, de nem lehet...:cry:Nagyon csendes a fórum, nem jártok bringázni?
Ha valaki a hétvégén akar tekerni szóljon nyugodtan én benne vagyok.
Jövõ vasárnap viszont jó lenne.
Hol vandálkodtál?...igaz a múlt vasárnap eltörtem az elsõ sárvédõmet
Én mennék, de nem lehet...:cry:Nagyon csendes a fórum, nem jártok bringázni?
Ha valaki a hétvégén akar tekerni szóljon nyugodtan én benne vagyok.
Hol vandálkodtál?...igaz a múlt vasárnap eltörtem az elsõ sárvédõmet
Kiírás szerint 1150 m.Mennyi volt az összes szint?
Azt nem találtam meg rajta!
Pálya, és szinttérkép a Dynamó maratonról (Lacikon kérésére):
http://kepeim.hu/use...246&alkid=50225
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Le maradtam valamirõl?Csak továbbítom a privátban érkezett üzenetet:
Aki holnap megy, az vegye fel Zsuzsával kapcsolatot!
Mattinál privben megvan a telefonszáma.
Akkor még ne vágjam le? Már nem mertem jobban a szelepre nyomni, mert azt hittem, a külsõn jön ki a szerencsétlen. Majd keresek valami régi szart, aztán fogóval beleerõltetem... Hátha tágul...:lol1: (Majd megpróbálom felizgatni elõtte.)
próbálkozom a nettel,de holt hülye vagyok hozzá.ha ez az üzenet véletlenül elmegy,akkor valahogy jelezz vissza,hogy mit csináltok vasárnap.én fél tíztõl fél hatig érek rá,bármilyen útra nyitott vagyok,nem vagyok hisztis,és bírom a strapát.üdv.zsuzsa!
Én is vettem, de nekem rámegy. Kicsit szoros, de majd ahogy kopik bejáródik. A pressta fejjel semmi gond!
Elõtte a hervisben vettem pumpát, az még gagyibb. Ez ahhoz képest király.
Én is vettem, de nekem rámegy. Kicsit szoros, de majd ahogy kopik bejáródik. A pressta fejjel semmi gond!Mindenki, aki vásárolni szándékozik a Lidl-ben akciós áron kapható (1290,-) mûhelypumpából: Az autószelep csatlakozója NEM megy rá az autószelepre...
Nem fikázni akarom õket, eddig nem csalódtam egyik termékükben sem. De ez a pumpacsatlakozó tényleg szar. Vissza azért nem vittem, mert még így is megéri sztem (nyomásmérõ, fémtest, masszívnak tûnõ felépítés). Majd veszek hozzá rendes fejet.