Imádom amikor tervezek és tuti más lesz belõle!
Legközelebb bebetonozom az idõpontot!

Üdv
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Le maradtam valamirõl?Csak továbbítom a privátban érkezett üzenetet:
Aki holnap megy, az vegye fel Zsuzsával kapcsolatot!
Mattinál privben megvan a telefonszáma.
Akkor még ne vágjam le? Már nem mertem jobban a szelepre nyomni, mert azt hittem, a külsõn jön ki a szerencsétlen. Majd keresek valami régi szart, aztán fogóval beleerõltetem... Hátha tágul...:lol1: (Majd megpróbálom felizgatni elõtte.)
próbálkozom a nettel,de holt hülye vagyok hozzá.ha ez az üzenet véletlenül elmegy,akkor valahogy jelezz vissza,hogy mit csináltok vasárnap.én fél tíztõl fél hatig érek rá,bármilyen útra nyitott vagyok,nem vagyok hisztis,és bírom a strapát.üdv.zsuzsa!
Én is vettem, de nekem rámegy. Kicsit szoros, de majd ahogy kopik bejáródik. A pressta fejjel semmi gond!
Elõtte a hervisben vettem pumpát, az még gagyibb. Ez ahhoz képest király.
Én is vettem, de nekem rámegy. Kicsit szoros, de majd ahogy kopik bejáródik. A pressta fejjel semmi gond!Mindenki, aki vásárolni szándékozik a Lidl-ben akciós áron kapható (1290,-) mûhelypumpából: Az autószelep csatlakozója NEM megy rá az autószelepre...
Nem fikázni akarom õket, eddig nem csalódtam egyik termékükben sem. De ez a pumpacsatlakozó tényleg szar. Vissza azért nem vittem, mert még így is megéri sztem (nyomásmérõ, fémtest, masszívnak tûnõ felépítés). Majd veszek hozzá rendes fejet.
Zsuzsának üzenem, ha ezt olvassa, akkor jó helyen jár!