Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
A mai nap nekem is kilõve mint ma reggel kiderült!:(
Imádom amikor tervezek és tuti más lesz belõle!
Legközelebb bebetonozom az idõpontot!:)

Üdv

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Végre sikerült tekerni az Ördög árok környékén,csak az esõ szépen elkapott...
a nánai Római fürdõ teljesen száraz,a Gaja patak nem tudott addig eljutni.Persze a motorosok már nyomták :/

Erre a környékre nem jöttök?Bakonybél mondjuk nincs messze,csak ennyire szélsõséges idõt:/ Meg a térdem re 100%

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Srácok! Bocsi mindenkitõl, sajna közbejött más vasárnapra, úgyhogy most nem tudok elmenni tekerni! Azért nektek jó túrázást kívánok, aztán amint újra lesz idõm, jelentkezem!
Két keréken szép a világ...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Holnap az Adria fürdõszoba szalon parkolójában lessz a találkozó 9.30-kor.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Akar ma valaki tekerni?
Mert ha nem akkor megyek vissza sárkányozni!:)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Csak továbbítom a privátban érkezett üzenetet:

Aki holnap megy, az vegye fel Zsuzsával kapcsolatot!
Mattinál privben megvan a telefonszáma.

Le maradtam valamirõl?
ZSuzsa?? Kiváncsivá tettetek! A csapat végre koedukált lesz?? A páromat is könyebb rábeszélni a tekerésre, ha nem õ az egyettlen femmina a csapatban :))
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Akkor még ne vágjam le? Már nem mertem jobban a szelepre nyomni, mert azt hittem, a külsõn jön ki a szerencsétlen. Majd keresek valami régi szart, aztán fogóval beleerõltetem... Hátha tágul...:lol1: (Majd megpróbálom felizgatni elõtte.)

Szerintem vidd vissza úgy, hogy van nálad autós szelep. A csere darabba meg próbáld bele! Ha el zárkóznak a cserétõl mutassák meg hogyan kell használni.. :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Bakonnyal maximálisan egyetértek, s nekem jó a késõbbi indulás is! Szerintem elsõ nekifutásra tekerjünk át Bakonybélbe, aztán majd meglátjuk, mi lesz! Még akár azt is el tudnám képzelni, hogy meglátogassuk a Kõris-hegyet! :) Persze bármi másban is benne vagyok, de a múlt heti túra után nagyon hiányzik a terep, meg a hegyek :)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Hali!

Vasárnappal kapcsolatban szerintem nézzünk fel a Bakonyba, az útvonalat, majd megbeszéljük. Zsuzsa 9.30-tól ér rá, ha úgy gondoljátok szólok neki és akkor késõbb indulunk mi is.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Mi asszonypajtással valamikor dél körül kitekerünk ma Szentkirályra a reptérre, megnézzük azt a sárkányos bulit, amit Empty említett. Holnap viszont szívesen mennék túrázni, pláne ha az idõ is ilyen lesz! Ki jönne? Merre megyünk? Mikor indulunk? Nekem az a 8 óra körüli indulás jól hangzana megint, s lehetõleg valami terepes kört mennék szívesen!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Csak továbbítom a privátban érkezett üzenetet:

próbálkozom a nettel,de holt hülye vagyok hozzá.ha ez az üzenet véletlenül elmegy,akkor valahogy jelezz vissza,hogy mit csináltok vasárnap.én fél tíztõl fél hatig érek rá,bármilyen útra nyitott vagyok,nem vagyok hisztis,és bírom a strapát.üdv.zsuzsa!

Aki holnap megy, az vegye fel Zsuzsával kapcsolatot!
Mattinál privben megvan a telefonszáma.
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Én is vettem, de nekem rámegy. Kicsit szoros, de majd ahogy kopik bejáródik. A pressta fejjel semmi gond!
Elõtte a hervisben vettem pumpát, az még gagyibb. Ez ahhoz képest király.

Akkor még ne vágjam le? Már nem mertem jobban a szelepre nyomni, mert azt hittem, a külsõn jön ki a szerencsétlen. Majd keresek valami régi szart, aztán fogóval beleerõltetem... Hátha tágul...:lol1: (Majd megpróbálom felizgatni elõtte.)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Mindenki, aki vásárolni szándékozik a Lidl-ben akciós áron kapható (1290,-) mûhelypumpából: Az autószelep csatlakozója NEM megy rá az autószelepre...

Nem fikázni akarom õket, eddig nem csalódtam egyik termékükben sem. De ez a pumpacsatlakozó tényleg szar. Vissza azért nem vittem, mert még így is megéri sztem (nyomásmérõ, fémtest, masszívnak tûnõ felépítés). Majd veszek hozzá rendes fejet.

Én is vettem, de nekem rámegy. Kicsit szoros, de majd ahogy kopik bejáródik. A pressta fejjel semmi gond!
Elõtte a hervisben vettem pumpát, az még gagyibb. Ez ahhoz képest király.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Jav. Maratonozók!
Az üzenet vasárnapra vonatkozik!:D

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
A mai tekerés nem jött össze.
Holnap viszont megyek tesztelni.
Az edzõkörömre megyek, remélem még nem
száradt fel a sár! :D Ez holnap kora du. lesz esedékes!
Kb. 15.00 körül. Ha valaki szeretne jönni szenvedni :D
az szóljon!

Akik holnap maratonoznak!
Szép idõt, meg persze hajcsatot(k)!:)

Vasárnappal akkor mi lesz?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Mindenki, aki vásárolni szándékozik a Lidl-ben akciós áron kapható (1290,-) mûhelypumpából: Az autószelep csatlakozója NEM megy rá az autószelepre...

Nem fikázni akarom õket, eddig nem csalódtam egyik termékükben sem. De ez a pumpacsatlakozó tényleg szar. Vissza azért nem vittem, mert még így is megéri sztem (nyomásmérõ, fémtest, masszívnak tûnõ felépítés). Majd veszek hozzá rendes fejet.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Zsuzsának üzenem, ha ezt olvassa, akkor jó helyen jár!

A sárvédõs?:D

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
A lámpáknál nem mész át az úton hanem elindulsz
a forgalommal szembe almádi irányába és a kanyarban vagy elötte
lesz be egy út kb. 100 m-re! De szerintem ki lesz táblázva mert ott
szokott lenni egy nagyobb ideiglenes parkoló!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Ha megyek holnap, akkor asszonypajtással gurulnánk ki, s még nagyon nem tudom, hogy mikor. Tehát a bringaút végén a lámpáknál nem a faluba megyek be, hanem van ott egy murvás út másik irányban? Én ilyenre nem emlékszem! Aztán lehet, hogy eddig nem vettem észre. Azért jó lenne kideríteni, nincs kedvem holnap ott keresgélni asszonnyal az utat. Reméljük jó idõ is lesz!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Ha ma megyünk du. tekerni akkor én csak kb. 16.00-tól érek rá!