Empty montam neked, hogy rendes villát vegyél ne RS-t.....beszélhet neked az ember

Akkor vasárnap megyünk?
Mit szólnátok egy Eplény (kilátó, sípálya) - Lókút körhöz. Már rég jártunk arra.
Bár Holle Anyó Kocsmája csak jövõ héten nyit. (www.skiarena.hu)
Szívesen körülnéznék, hogy mit alkottak, mire készüljünk hóban. (dh, esetleg board)
Ano, télen egy havasra remélem megint benevezünk!
Szóval, ki jön?
Akkor vasárnap megyünk?
Mit szólnátok egy Eplény (kilátó, sípálya) - Lókút körhöz. Már rég jártunk arra.
Bár Holle Anyó Kocsmája csak jövõ héten nyit. (www.skiarena.hu)
Szívesen körülnéznék, hogy mit alkottak, mire készüljünk hóban. (dh, esetleg board)
Szóval, ki jön?
Mondtam én, hogy kérdezze kerékpárszerelõjét és adótanácsadójátDNS köszi a tippet, hogy szedjek be pár szem kataflánt! Minek fájjon, ha lehet nélküle is
Reméljük készült célfotó!Szép idõ, jó pálya, és a cél elõtt bukta a sártenger közepén
Engem rendkívül érdekelt volna, míg meg nem tudtam, hogy a szombatom foglalt már.Ha már a hétvégéröl beszélgettek: Kozma 60. Kit érdekel?
A multkori bringázás után másnap nem bírtam dolgozni se menni. A kehémet pedig még azóta sem sikerült kihevernem teljesen. Szó-szó megspékeltem a hétvégén egy kis kocogással (Budapest Maraton), úgyhogy kicsit visszaestem.Az jó lenne....egyébként mi bajod?
Jó most a használtkerékpárárfolyam nincs mit tenni.
![]()
Ha vasárnapig meggyógyulok végre, akkor beneveznék egy kis bringázásra.
Jó most a használtkerékpárárfolyam nincs mit tenni.Mivan skacok eladtátok a bringákat?
Ha vasárnapig meggyógyulok végre, akkor beneveznék egy kis bringázásra.ha valakinek van kedve csak nyugottan szóljon
Hali! Érdekel valakit? Ano szerint király egy túra!
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1231