Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2007. október 05. - 19:19
Empty montam neked, hogy rendes villát vegyél ne RS-t.....beszélhet neked az ember
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. október 04. - 16:13
Írta 2007. október 04. - 12:50
Írta 2007. október 04. - 08:03
Akkor vasárnap megyünk?
Mit szólnátok egy Eplény (kilátó, sípálya) - Lókút körhöz. Már rég jártunk arra.
Bár Holle Anyó Kocsmája csak jövõ héten nyit. (www.skiarena.hu)
Szívesen körülnéznék, hogy mit alkottak, mire készüljünk hóban. (dh, esetleg board)
Ano, télen egy havasra remélem megint benevezünk!
Szóval, ki jön?
Én biztos, SPARkoló 9-kor ?
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. október 04. - 06:36
Akkor vasárnap megyünk?
Mit szólnátok egy Eplény (kilátó, sípálya) - Lókút körhöz. Már rég jártunk arra.
Szívesen körülnéznék, hogy mit alkottak, mire készüljünk hóban. (dh, esetleg board)
Szóval, ki jön?
Ha addig elkészül a bringám akkor megyek. Mennyire
korán akarunk indulni?
Írta 2007. október 03. - 22:21
mindenképpen!! tavaly úgyis kimaradt az igazi havas tekerés:)
Írta 2007. október 03. - 20:52
Szóval, ki jön?
Írta 2007. október 02. - 07:51
Bocsi srácok, hogy egy kicsit eltûntem, de szert tettünk egy kiskutyára, s egyelõre elég rendesen leköti az összes szabadidõmet, meg még egy kicsit többet is. Reméljük a késõbbiekben azért mielõbb úgy alakul majd a helyzet, hogy tudjak menni veletek tekerni. Ráadásul most hétvégente is mindig be-becsúszott valami program, s az elkövetkezõ néhány hétben is ez várható. Amint lesz újra idõm tekerni, Ti lesztek az elsõk, akiknek szólok, s már mehetünk is. Pont most néztem, hogy épp egy hónapja nem ültem bringán.
Írta 2007. október 02. - 07:39
Ha elkészül a bringám akkor csatlakoznék!
A Kozmára mennék ha nem 3-kor kellene felkelni
hozzá, hogy egyátalán odaérjek!
A hétvége meg így is szoros.
Pontosabban az egyik nap teljes egészében kell.
Ui.: DNS húzzál bele a gyógyulásba! Sör maradjon a pincében!
Írta 2007. október 01. - 20:26
Mondtam én, hogy kérdezze kerékpárszerelõjét és adótanácsadójátDNS köszi a tippet, hogy szedjek be pár szem kataflánt! Minek fájjon, ha lehet nélküle is
Reméljük készült célfotó!Szép idõ, jó pálya, és a cél elõtt bukta a sártenger közepén
Engem rendkívül érdekelt volna, míg meg nem tudtam, hogy a szombatom foglalt már.Ha már a hétvégéröl beszélgettek: Kozma 60. Kit érdekel?
Írta 2007. október 01. - 19:52
Hát állati jó volt... Szép idõ, jó pálya, és a cél elõtt bukta a sártenger közepén! :-) De legalább a pocsoly meleg volt, a sár meg puha!
Sajnálom, hogy senki nem jelentkezett a felajánlott nevezésre!
Az Emptytrash álltal kérdezett arácsi kör is király volt amit 29.-én rendeztek!
Ha már a hétvégéröl beszélgettek: Kozma 60. Kit érdekel? Párommal tuti hogy megyünk erre a sokak által dicsért teljesítmény túrára!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2007. október 01. - 18:28
jóbbulást kívánok.
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. október 01. - 18:23
A multkori bringázás után másnap nem bírtam dolgozni se menni. A kehémet pedig még azóta sem sikerült kihevernem teljesen. Szó-szó megspékeltem a hétvégén egy kis kocogással (Budapest Maraton), úgyhogy kicsit visszaestem.Az jó lenne....egyébként mi bajod?
De vasárnapra remélem nyoma sem lesz már.
Írta 2007. október 01. - 18:14
Jó most a használtkerékpárárfolyam nincs mit tenni.
Ha vasárnapig meggyógyulok végre, akkor beneveznék egy kis bringázásra.
Az jó lenne....egyébként mi bajod?
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. október 01. - 18:11
Jó most a használtkerékpárárfolyam nincs mit tenni.Mivan skacok eladtátok a bringákat?
Ha vasárnapig meggyógyulok végre, akkor beneveznék egy kis bringázásra.ha valakinek van kedve csak nyugottan szóljon
Írta 2007. október 01. - 18:05
Mivan skacok eladtátok a bringákat?
ha valakinek van kedve csak nyugottan szóljon:).... ja tekerni...
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. szeptember 28. - 08:40
Hali! Érdekel valakit? Ano szerint király egy túra!
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1231
igen, igen, nagyon jó kis teljesítménytúra!! igaz csak 1szer voltam, de amikor Tatabányán laktam, akkor sokszor tekertem azon a környéken és nagyon szép helyeken megy majd a TT.
aztán késõbb eltörölték a TT-t (nemtudom miért) és nagyon örülök hogy újra lehet menni ... sajna idén nekem nem jó, mert nem is vagyok még olyan kondiban hogy végigmenjek, illetve nem is jó nekem az a hétvége, így ez is marad jövõre
Írta 2007. szeptember 27. - 19:33
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2007. szeptember 27. - 08:12
Van egy rossz hírem! A fékszett egyelöre kimarad!
Görgö lesz helyette, készülni kell a télre!