olyan 30-32es átlagot gondoltam menni.Országúton mit jelent neked a haladós tempó? 45-50 km/h?
1x ha fakír hangulatban leszek lehet, hogy benevezek!
gyere
fél 4 ig órám van, aztán 15.45-16.00 közt elindulok almádi fele mondjuk bicajúton...
olyan 30-32es átlagot gondoltam menni.Országúton mit jelent neked a haladós tempó? 45-50 km/h?
1x ha fakír hangulatban leszek lehet, hogy benevezek!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
kisebb külsérelmi nyomok, de jó ócsón....4000? iá.
a mai elég jó volt.
Márkótól jöttem végig 35-40 et
51,55 km-re jött ki a vége.
Le tudnád írni, hogy pontosan merre is jártunk, mert be szeretném jegyezni a Kerékpáros napló-mba
holnap (azaz kedden) lenne kedve valakinek fél 4 után országútizni egyet?
jó kis haladós tempót szeretnék menni
A sebesség mindent megold.
Ne feledjétek: hétfõ 10:00 Tesi Tanszék (Egyetem u. OTP automata mellett).
érdekelne hogy milyen és mennyiért
van egy XT h. vátóm ócsópízí ha kell valakinek jelezze "leisszuk az árát" jeligére.
Errõl jut eszembe ne felejtsük el, 13-án szombaton lesz a megnyiója az eplényi Holle Anyó Kocsmájának, egybekötve az eplényi síklub megalakulásával. Mattival ma kint voltunk és felvetõdött, hogy mi lenne, ha résztvennénk rajta, egy biciklis megmozdulással egybekötve. Szóval a program tömören: Tereprally Eplényig, kerékpáros pályabejárás, sörözés Holle Anyónál (egyebek), tereprally hazafelé.Ne feledjétek...
Valami zsír géppel jössz talán?
Szerintem, ha átlagos autó, nem hagysz elöl semmit az utastérben és legalább 1-nél több lopásvédelmi eszközöd van láthatóan, nem lesz különösebb veszélynek kitéve.
Ha meg mégis nagyon aggódsz, megoldásként szóba kerülhet esetleg a mélygarázs a Szeglethy utcában. Bár nem a legolcsóbb megoldás.
Ano épp hátsó váltót keres! De talán engem is érdekel...más van egy XT h. vátóm ócsópízí ha kell valakinek jelezze "leisszuk az árát" jeligére.
Valami zsír géppel jössz talán?albérlet elõtt nekünk is lenne hely
valami olyanra gondoltam, ami bekerített és esetleg van portás is...
vp-ben van valahol olyan parkoló, ahol egy hétre ott tudok hagyni kocsit? (és épségben el is tudom hozni)
Na ,asszem ketten megyünk bringázni.
Empty montam neked, hogy rendes villát vegyél ne RS-t.....beszélhet neked az ember