Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11273 hozzászólás a témában

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Sziasztok!
Hozzátok fordulok, páran itt biztos ismeritek a Bakonyt:) Mi Gyõrbõl járunk néha bicózni, eddig a Kõrist másztuk meg párszor, tekertünk a Som völgyben, Kisszépalma körül. Mostmár vágyunk egy kis földutas, árokjárós, hegyoldalon legurulós túrára is :) Nem tudtok valami jó kis útvonalat esetleg? (Vinyérõl, Porváról kiindulva) Vagy csak menjünk ki és induljunk el egy ösvényen, lesz ami lesz?:D

Hali!
Így hirtelen nem jut eszembe jobb mint a Gázló útvonala a térkép megtalálható a honlapon www.gazlo.hu az tartalmaz mindenféle nehézségi fokot :)
Jó utat
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás

Akkor lesz valami hétvégén?
Nagyon nagy a csend!

Nekem a most hétvége tele van programmal, vasárnap egy rövid Kab-hegy látogatás lesz Janes-al.
Elkövetkezõ hétvégékre még semmi programom, úgyhogy akkor benne vagyok Vp környéki túrákban is!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Akkor lesz valami hétvégén?
Nagyon nagy a csend!

szalaigergo

szalaigergo

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Sziasztok!
Hozzátok fordulok, páran itt biztos ismeritek a Bakonyt:) Mi Gyõrbõl járunk néha bicózni, eddig a Kõrist másztuk meg párszor, tekertünk a Som völgyben, Kisszépalma körül. Mostmár vágyunk egy kis földutas, árokjárós, hegyoldalon legurulós túrára is :) Nem tudtok valami jó kis útvonalat esetleg? (Vinyérõl, Porváról kiindulva) Vagy csak menjünk ki és induljunk el egy ösvényen, lesz ami lesz?:D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Vp-bõl merre érdemes arra kimenni? Ha kerülök Hárskút, Lókút, Akli, Zirc fele, akkor meg sok lesz a km így kora tavasszal...

Eplény után jobbra bekanyarodsz a sípálya felé (ki van táblázva). Onnét murvás erdei úton el tudsz menni Alsóperéig. Ha esetleg a Balázzsal (Szentesi) mész, õ tudni fogja. Ez az út általában sármentes. Azt, hogy Perérõl hogyan jutsz el Bakonynánára, mindenképpen kérdezd meg a vadászházban, mert indul egypár ösvény onnan... (Van vendéglõje is, kellemes rántottákkal, Jägerrel meg sörrel, és nem zavarják ki a sáros embereket!:cool2: ). Eplényig sem muszáj a 82-est használnod, mert Vp. és Gyulafirátót között elég sok ösvény van a Nagymezõn át. Ezekhez Jutaspuszta felé tudsz kijutni. Aztán Rátót és Eplény között valszeg tényleg országút lesz, mert a vele párhuzamosan haladó (jobb oldalon) "cicergõs" ösvényt tavaly lekerítették. De ez a szakasz már nem olyan hosszú.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Ha a rómaifürdöt választjátok akkor én a vasárnapot javaslom.
1. Addig még sokat száradhat az út.
2. Szombaton be szeretném járni, hogy be tudjak számolni róla hogy milyenek a talajviszonyok.
Rajt és cél nálunk.
Jöhettek akár vonattal is, ami 7.52-kor indul veszprémbõl.

Esetleg más ötlet, javaslat?

nekem jó de akár veszprémbõl is indulhatunk!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Ha a rómaifürdöt választjátok akkor én a vasárnapot javaslom.
1. Addig még sokat száradhat az út.
2. Szombaton be szeretném járni, hogy be tudjak számolni róla hogy milyenek a talajviszonyok.
Rajt és cél nálunk.
Jöhettek akár vonattal is, ami 7.52-kor indul veszprémbõl.

Esetleg más ötlet, javaslat?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Akkor mi lesz hétvégén?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

majd ha száraz lesz........olyan még nem volt

ez bíztató. köszi :P
lehet majd végigcsapatok Rátóttól a 82esen... egy életem, egy halálom :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

mintha Laciklon tett volna már fel errõl képeket, hogy a családdal arra kirándult...

Vp-bõl merre érdemes arra kimenni? (minél kevesebb szintet akarok menni az alapozó idõszak miatt, nem akarom összesarazni és elüttetni magam) merre menjek? :)

nézem közben a térképet.
82esen nem túl szerencsés közlekedni emlékeim szerint, viszont ha kerülök Hárskút, Lókút, Akli, Zirc fele, akkor meg sok lesz a km így kora tavasszal...

és a sár!!! :)
szerintem hanyagold ezt a részt, még korai, majd ha száraz lesz........olyan még nem volt
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

András: Római-fürdõ Bakonynána mellett van. A falutól pár km-en keresztül húzódik egy szurdok, szép sziklás patakmeder. Amikor Mattival legutóbb arra jártunk a patak már ki volt száradva.

mintha Laciklon tett volna már fel errõl képeket, hogy a családdal arra kirándult...

Vp-bõl merre érdemes arra kimenni? (minél kevesebb szintet akarok menni az alapozó idõszak miatt, nem akarom összesarazni és elüttetni magam) merre menjek? :)

nézem közben a térképet.
82esen nem túl szerencsés közlekedni emlékeim szerint, viszont ha kerülök Hárskút, Lókút, Akli, Zirc fele, akkor meg sok lesz a km így kora tavasszal...

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hát sajna nekem is kimarad! Ez most nem lesz bringázós délután, pedig nagyon szép idõ van! Talán majd holnap. :)
Két keréken szép a világ...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Jankó: Lehet hogy pont a mai délután nem fog összejönni, mert nem biztos, hogy végzek addigra. Ezt majd pontosan olyan 2 óra körül fogom látni.

Sajnos számomra már nincs jelentõsége.:( Mégsem fog beleférni az idõmbe. Neked/nektek azért jó utat és idõt!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
András: Római-fürdõ Bakonynána mellett van. A falutól pár km-en keresztül húzódik egy szurdok, szép sziklás patakmeder. Amikor Mattival legutóbb arra jártunk a patak már ki volt száradva.
Jankó: Lehet hogy pont a mai délután nem fog összejönni, mert nem biztos, hogy végzek addigra. Ezt majd pontosan olyan 2 óra körül fogom látni. Egyébként semmi extrát nem tervezek, bringaúton Almádi oda-vissza. Az másfél órába bõven belefér, s addigra már sötét is van!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Érdekel valakit egy kb. 40 kilcsis aszfalt-erdei dózerút összeállítás ami érinti a római fürdõt?

meg tudnád mutatni - térképen - hogy hol van a római fürdõ?
fogalmam sincs róla... (meg arról se, hogy valójában ez micsoda)
:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nekem sajna péntektõl minden kilõve:(. Kezdõdik a rendes meló a Paxban, a suliban meg úgy begyújtották a rakétákat, hogy ebbe a félévbe bele fogok rokkanni. De csütörtökön, azaz holnap rektori szünet van, és négy után valamivel talán tudnék menni egy kicsit. Azután már úgysem lesz rá lehetõségem egy darabig. Mit tervezel pontosan Redi?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Hétvégi nyomulás?
Jelen állás szerint derült idõ várható.

Érdekel valakit egy kb. 40 kilcsis aszfalt-erdei dózerút
összeállítás ami érinti a római fürdõt?
Lehet menni csak terepen is, csak nem tudom mennyire sáros az erdõ!

Engem érdekelne! De szombaton Veszprémbõl csak kb. 9.30 körül tudnék
indulni mert be kell ugranom a boltba. Amúgy bármi jöhet csak tudjam,
hogy melyik bringát vigyem!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Érdekel valakit egy kb. 40 kilcsis aszfalt-erdei dózerút összeállítás ami érinti a római fürdõt?
Lehet menni csak terepen is, csak nem tudom mennyire sáros az erdõ!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ja kérem! Neki kell állni legkésõbb 7-kor dolgozni, nem ám 8-kor, aztán akkor néha be lehet fejezni idõben! Persze csak ha erre van lehetõség! :)

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Én elképzelehtõ, hogy mennék egy kört hétvégén, bár ez több mindentõl is függ! Idõjárás, aztán hogy melyik nap, no meg lehet, hogy most kihagynám a terepet. Szombati akció után ugyanis visszatettem az aszfalt gumikat a bringára, mert hétközben így okésabb a dolog néha bringaúton tekerni. Persze ha nagyon szép idõ lesz, s nem túl nagy sár, akkor azért nem olyan nagy probléma egy gumicsere. Mondjuk az az aszfaltos kör is érdekelne, amit Jankó vetett itt fel kb. egy oldallal ezelõtt!
Tényleg hétközi tekerésre meló után olyan 4 óra körüli indulással kapható valaki?
Ja, a váltóm újra teljesen jó, pedig nem csináltam vele semmit! Ez egy kicsit így olyan, mint a Windows, bár ott már megszoktam, hogy megmagyarázhatatlan dolgokat csinál. :)

Hát de jó annak, akinek 4ig tart a meló!
FELAHEGYRE! :scared: